Sleutels kwijt

Bent u uw sleutels verloren? Dat overkomt ons allemaal wel een keer. Alsof uw dag nog niet hectisch genoeg was. Nu staat u voor een gesloten deur, en is er geen mogelijkheid meer om uw huis in te komen. De slotenmaker schiet u graag snel te hulp, om de deur spoedig voor u te openen. Liggen uw sleutels nog in uw huiskamer, en is de deur dichtgevallen of bent u de sleutels ergens vergeten? Dat is voor ons geen probleem. Dit maken wij dagelijks mee. Onze slotenservice is zeer ervaren met deze slotproblemen en is altijd binnen een half uur ter plaatse. Het kan ook voorkomen dat uw sleutel nog steeds aan de binnenkant van het slot zit. In 96% van de gevallen kunnen wij de deur zonder schade openen.

Sleutels kwijt deur op slot

Vanochtend heeft u bij vertrek de deur achter u dicht gedaan. U heeft ook netjes uw deur op slot gedaan. Helaas bent u uw sleutels verloren, en kunt op geen enkele manier meer naar binnen. In bijna alle gevallen kunnen wij uw deur zonder schade openen. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan zullen wij u daarover altijd informeren. Samen met u kijken we dan wat de beste en goedkoopste optie voor u is. Indien het repareren van uw slot geen optie is, zullen we in overleg met u altijd netjes uw sloten vervangen door andere veilige sloten.

24 uurs slotenservice bij verloren sleutels

Jammer genoeg wordt er in Nederland steeds vaker ingebroken. Daarom kan het verantwoordelijk zijn om uw sloten preventief te vernieuwen. Omdat sloten vlug verouderd kunnen zijn, zijn onze slotenmakers in staat om u het beste advies te geven. Er is altijd een mogelijkheid om een afspraak ta maken met een van onze slotenmakers. Als u een afspraak wilt maken om uw sloten te laten vernieuwen, belt u ons dan op het volgende nummer: 085 – 888 7574.

Help ik ben mijn sleutels kwijt, wat nu

Bent u uw sleutels verloren, en heeft u zo snel mogelijk hulp nodig? Is de deur op slot, en kunt u nergens uw sleutel vinden? Onze gespecialiseerde sloten makers, hebben uw deur snel weer open. Huur de vlotste slotenmaker van Nederland in. Wij hebben de deur zonder schade voor u open. Wij zijn, zo nodig, ook in staat om uw sloten te vervangen. Bel gratis de slotenmaker op 088-1881222 en maak een afspraak.

Sleutels binnen laten liggen

Als u aan het einde van een lange werkdag thuis komt, en er achter komt dat uw sleutels nog binnen liggen, is het begrijpelijk dat u snel naar binnen wilt. Gelukkig kunnen wij met 3o minuten op plaats van bestemming zijn om u te helpen. Ook kunnen wij altijd te hulp schieten als uw sleutel is afgebroken in het slot van uw deur. De sloten maker staat elke dag, de hele dag voor u klaar.

Situaties sleutels kwijt

Er zijn verschillende situaties waarin u uw sleutels kan zijn verloren. U kan uw sleutels in de stad zijn verloren, of misschien vermoedt u dat deze zijn gestolen. Zakkenrollers en krakers zijn natuurlijk mensen waarmee je liever niet in aanraking komt. Als u toch slachtoffer bent geworden hiervan, kunt u altijd de slotenmaker bellen. Wij helpen u dan graag weer naar binnen te kunnen. Ook kunnen wij, zo nodig, uw sloten vervangen.

Situatie 1 van sleutels kwijt: Huissleutels kwijt

Het is natuurlijk nooit een goed moment om uw huissleutels kwijt te raken. Er zijn tenslotte allerlei andere dingen die u te doen heeft op een dag. Onze slotenmakers begrijpen dat. Door een spoedafspraak te maken weten wij dat u zo snel mogelijk geholpen wilt worden. U kunt er dan van op aan dat wij direct naar u toe komen om u te helpen.

Situatie 2 van sleutels kwijt: Sleutels binnen laten liggen

Het is natuurlijk ook mogelijk dat u uw sleutels in huis heeft laten liggen. Dit is een heel vervelende situatie, maar goed op te lossen. Het lukt ons dan ook om in meer dan 96% van de gevallen, zonder schade de sloten te openen. Van kleins af aan hebben wij geleerd om mensen zoals u te helpen.

Situatie 3 van sleutels kwijt: Ik ben mijn sleutels kwijt

U bent uw sleutels verloren. Dat betekend vaak paniek. Maar geen zorgen, wij zijn er om u te helpen. Ook als u de sleutel kwijt bent, én uw deur op slot zit kunnen wij u helpen. Wij doen dit vlug, professioneel en adequaat. Als u een spoedafspraak maakt, komen wij zo snel mogelijk om u te helpen. Spoedafspraken kunnen dag en nacht, zeven dagen per week gemaakt worden.

Situatie 4 van sleutels kwijt: sleutel gestolen

Het kan ook zo zijn dat u uw sleutels niet verloren bent, maar dat deze zijn gestolen. Natuurlijk is dit geen fijn idee, onze slotenmakers begrijpen dit. Als u ons belt op het nummer 085 – 888 7574. komen onze slotenmakers zo snel mogelijk naar u toe. Indien uw sleutels gestolen zijn is het niet alleen belangrijk om weer binnen te komen, maar is het ook belangrijk dat niemand anders binnen kan komen met uw sleutel. In dit geval zullen onze slotenmakers de voordelen van het vervangen van de sloten met u bespreken. Er wordt dan gekeken naar welke sloten voor u het beste zijn, en natuurlijk doen wij dit zo snel mogelijk.

Situatie 5 Sleutels kwijt: Sleutel garagedeur kwijt

Natuurlijk zijn voordeursleutels niet de enige sleutels die u kan verliezen. Ook de sleutel van bijvoorbeeld de garagedeur kan u verliezen, of kan gestolen worden. Als dit het geval is kunt u ons bellen om een afspraak te maken. Onze slotenmaker zal op een voor u geschikt moment langs komen om dit probleem te verhelpen. Als de sleutel afgebroken is in het slot kan deze ook vervangen worden.

Situatie 6 sleutel kwijt: raamslot

Ook raamsloten zijn sloten. Als u de sleutel van uw raamslot verloren bent, staan wij ook voor u klaar. U kunt ons bellen op het nummer 085 – 888 7574. en wij komen wanneer het u schikt. Wij kunnen in 96% van de gevallen de sloten openen zonder schade aan te richten. In het geval dat uw sleutel is afgebroken in het slot, kunnen wij u ook helpen. Wij zullen dan uw sloten moeten vervangen. Samen met u zullen we dan bespreken, wat voor u de voordeligste optie is.

Situatie 7 sleutel in de put gevallen

U pakt iets uit uw tas of broekzak en het meest vervelende ooit overkomt u. Uw huissleutel valt zojuist in de put. Wat nu? Nu u de sleutels kwijt bent kunt u zonder sleutel de deur niet meer openen. Gelukkig kunnen wij dit wel en omdat wij begrijpen dat dit altijd op het meest ongelegen moment plaatsvindt hebben wij voor u een spoedservice. Wij zijn binnen 30 minuten bij u, ook in het weekend. Daarna hebben wij doorgaans na 7 minuten uw deur schadevrij kunnen openmaken.

Situatie 7 sleutel in riool laten vallen

Wie bedenkt dit soort situaties? Maar echt, het gebeurt echt en wij maken het vaker mee dan u wellicht voor ogen houdt. Een sleutel in het riool laten vallen is geen pretje. Wij zorgen ervoor dat wij uw deur zelfs zonder huissleutel snel weer open hebben. Bel onze vriendelijke monteurs direct, leg uw situatie uit, en onze slotenmakers zijn naar u onderweg voordat u het weet. Zo is onze service!