Onze slotenmakers in Drachten en omgeving zijn betrouwbaar vakkundig en snel ter plaatse.

Bel 06-10434397

Slotenmaker Drachten

Op zoek naar een slotenmaker in Drachten? Slotenmaker Jackey in Drachten is een sterk merk als het gaat om erkende slotenmakers in Drachten. We richten ons op het werk van alle slotenmakers.

Er kunnen verschillende motivaties zijn waarom u het slot wilt wijzigen. Uw slot kan kapot zijn, de sleutel kan helemaal verloren gegaan zijn of dat u als de nieuwe eigenaar nieuwe sloten voor de woning wilt.

Het is zeer goed dat er altijd een veiligheidsslot wordt geplaatst. We adviseren u over de beste oplossingen voor volop veiligheid. Slot reparaties Drachten heeft altijd voorraad en sloten zijn meestal direct te vervangen.

Inbraakonderzoek Verisure

Slotenmakers Service Jackey Drachten

We hebben volop ervaring met scharnieren en sloten kunnen wij het slotprobleem goed voor u oplossen. Met behulp van ons vakmanschap en professionele tools wordt uw probleem direct goed.

Ook staat Slotenmaker Drachten bekend om haar brede scala aan service en hulp. Of het nu gaat om een erg kleine klus of een super grote klus, wij helpen u graag.. Hieronder ziet u enkele van onze activiteiten die we doen. Denk hierbij aan:

  • ontgrendelen
  • Repareer en installeer scharnieren en sloten
  • Herstel diefstalverlies
  • Inbraakpreventie
  • Verwijder de afgebroken sleutel

WIJ ZIJN EEN ERKEND VAKBEDRIJF DAT UITSLUITEND WERKT MET A MERKEN MET EEN KEURMERK.

Wilt u toch snel geholpen worden door de slotenmaker in Drachten?

Bel ons gewoon op. We bieden ook zeven dagen per week diensten voor spoedgevallen, zoals de bekende verloren sleutels, beschadigingen door diefstal of wat anders. Slotenmaker Drachten is er snel en biedt hulp.

De ervaren Slotenmakers van Jackey

Omdat Slotenmaker Jackey in Drachten een kleine werkruimte gebruikt, is hij in de meeste gevallen binnen 30 minuten bij u. Daarnaast beschadigen wij uw deur niet. Met Slotenmaker Drachten service van Drachten vindt u met een gerust hart een professionele slotenmaker. Daarnaast werken we tegen eerlijke en gunstige prijzen. Ook ontvang je vooraf een offerte. Hierdoor weet je direct waar je aan toe bent.

Kaart van Drachten

Klik op 1 van de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over deze prachtige locatie

Drachten

Drachten is de hoofdstad van de gemeente Smallingerland in de provincie Friesland in Nederland. Het ligt in het noorden van Heerenveen en ten zuiden van Leeuwarden.

Drachtstervaart loopt door Drachten. Drachten heeft in 2020 vijfenveertigduizend inwoners en is daarmee qua inwoneraantal de op één na grootste stad van Friesland. Kleine dorpen vallen onder Drachten; Buitenstverlaat, Folgeren, Nijtap ), Noorderend, Zuidereind en Zuiderheide.

Economisch Drachten

Drachten heeft meer dan twintigduizend banen. Inclusief de deeltijdbanen telt Drachten bijna dertigduizend banen. Drachten is qua oppervlakte, qua inwoners en ook qua economie de tweede plaats in de provincie Friesland na de Friese stad Leeuwarden.

Sinds de jaren vijftig is de fabriek van het Nederlandse Philips gekomen in Drachten, waar Philishave-scheermessen worden gemaakt. De fabriek is opgericht in de jaren vijftig met veertien medewerkers. Nu zijn er iets meer dan 2000 mensen. Onder hen zeshonderd verschillende ingenieurs uit meer dan vijfendertig verschillende landen.

Er is ook een fabriek van het bedrijf Dunlop in Moleneind in Drachten. In de westenwind rook het complete centrum ooit rubber. Er worden nu veel maatregelen genomen om de geurhinder te beperken. Dunlop heeft ongeveer driehonderd medewerkers en zijn product centrale voor olie.

Ook in Drachten ligt het grootste bedrijventerrein van Noordelijk Nederland: het Industrieterrein wat de Haven heet. Dan is er nog het Azeven industriegebied.

Onderwijs in Drachten

Drachten speelt een centrale rol in het onderwijs in heel Zuidoost Friesland. Er zijn meerdere scholen voor het middelbaar beroepsonderwijs en ook voor het voortgezet onderwijs gestart.

Beweging in Drachten

Standbeeld voor Fierljepper aan de Noorderhogeweg (Hans Mes, 1995)

De Welle is een subtropisch zwemparadijs met een wedstrijdbad van 50 meter. Gehandicapte sporten en sporten zoals karate, honkbal, pijl en boog en schieten worden ook aangeboden. Sinds 2005 zijn er skate- en inline skatebanen.Vereniging:

Honkbal- en Softbalvereniging Drachten Diamonds

De Last zwemmen en poloclub

Schietsport vereniging de SV Drachten

Schaatsen en ook inline skaten: STC de Kluners

Voetbal clubs VV Drachten, de Drachtster Boys en de VV ONB

Hockeyclub de Weidepiepen

Atletiek: AV Impala

Voetbalclub de KV Drachten / Vendeville

Drachtster Lawn Tennis Club

Volleybalvereniging de Turfstekers-Drachten

Rugby Club van Drachten

Religie in Drachten

Free Baptist Church Bethel Church was een groeiende en grote religieuze groepering in Nederland in de jaren negentig en begin jaren 2000 [8].Grofweg 4.500 mensen nemen op zondag deel aan deze drie evenementen, waarbij de boodschap van het christendom op een moderne manier wordt overgebracht met drama muziek en dans. Evangelie-omroepen zenden soms de diensten van Bethel uit. Het gebouw is gelegen op industrieterrein Haven en heeft veel kamers waarvan de grootste plaats biedt aan bijna achttien honderd zitplaatsen.De kerk heeft in Drachten verschillende kerken, waaronder de Hervormde Kerk en de Hervormde Kerk, met in totaal achtduizend leden (een vijfde van alle inwoners), de Pinksterkerk, een complete evangelische kerk, doopsgezinde en rooms-katholieke Kerk.

SNEL EEN SLOTENMAKER NODIG IN DRACHTEN?

Neem direct contact op met de slotenmakers van Jackey wij helpen u bij het openmaken van uw deuren en vervangen uw sloten. Neem contact met ons op via het contact formulier of bel. De beller is sneller. 24/7 zijn wij beschikbaar en snel ter plaatsen in Drachten.