Onze slotenmakers in Den Haag en omgeving zijn betrouwbaar vakkundig en snel ter plaatse.

Bel 06-10434397

Slotenmaker Den Haag

Buitengesloten? Een dief? Sleutel verloren? Cilinders, sloten of veiligheidsaccessoires vervangen? Gebroken slot of verloren sleutel? Is het veiliger? Jackey is de 24-uurs sloten experts in Den Haag! SKG en politie-uitrusting en een 24-uurs service

Inbraakonderzoek Verisure

Enkele kenmerken:

 • 24-uurs service Slotenmaker Den Haag | Slotenmaker Den Haag
 • Beschikbaar en werkend tijdens de Corona Crisis (Covid 19)!​
 • Alles is gecertificeerd door SKG en Politiekeurmerk Veilig Wonen
 • Slotenmaker Jackey Den Haag: 24/7
 • Uitgesloten? Service binnen 40 minuten
 • Prijs? Vooraf onderhandelde duidelijke prijs
 • Goede telefoondienst, weekend toeslag
 • Betalen? Gemakkelijk betalen met pincode en creditcard
 • betrouwbaarheid? Zie inschrijving Kamer van Koophandel
 • Lokale, kleinschalige en betrouwbare lock-in service
 • Hoog aantal positieve recensies op Google
 • Haagse certificering beveiliging
 • Noodreparaties na inbraak

WIJ ZIJN EEN ERKEND VAKBEDRIJF DAT UITSLUITEND WERKT MET A MERKEN MET EEN KEURMERK.

Bent u buitengesloten?

Bent u met spoed op zoek naar goedkope, betrouwbare, lokale slotenmakers in Den Haag? En heeft u een gecertificeerde SKG / PKVW professionele slotenexpert nodig die gepassioneerd is over zijn vak? Of moet ik de sloten, cilinders of veiligheidsaccessoires vervangen door hoogwaardige materialen die zijn goedgekeurd door SKG? Dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen en een afspraak te maken met een van onze monteurs.

Jackey is uw slotenmaker in Den haag

Jackey Den Haag is een lokaal en landelijk bedrijf. Heel goed, want we kunnen snel, flexibel en tegen een marktconforme prijs inzetten. Ons buitendienstpersoneel is direct snel inzetbaar in de regio Den Haag.

Onze slotenreparatieservice zorgt voor tijdige service voor scharnieren en sloten van de hoogste kwaliteit. Wij zijn zelfs op moeilijk bereikbare locaties sneller ter plaatse dan andere slotenmakers. Bovendien staan ​​we eigenlijk 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor je klaar. (24/7)Zit het op slot omdat de sleutel aan de binnenkant van de deur zit? Of komt het doordat het slot niet meer werkt? Dan openen wij uw deur meestal binnen 40 minuten zonder schade aan te richten!

Kaart van Den Haag

Klik op 1 van de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over deze prachtige locatie

Slotenmaker Den Haag

Geen paniek: een telefoontje, u bent zo terug in uw huis! Bent u midden in de nacht of bij slecht weer buitengesloten? In dit geval garanderen wij u de snelste service te bieden! Bovendien zullen onze technici onmiddellijk diensten verlenen voor alle mogelijke veiligheidsproblemen, inclusief noodsituaties na een inbraak. We hebben de calamiteit in Den Haag en omgeving direct afgehandeld. Als lokaal bedrijf weten wij immers de weg in de regio Haaglanden!

Schadeloos

Als we niet zonder schade naar binnen kunnen, kunnen we hoogstens een cilinder of een slot boren. In dat geval zullen wij uw sloten of slot direct vervangen. Ook in dit geval kunt u direct kiezen voor een betere, SKG gecertificeerde of gecodeerde cilinder. Op deze manier kunt u alle sloten openen.

Het gebruik van hogere SKG normen om cilinders en accessoires te upgraden heeft grote voordelen. Als klant van Rocksmith Den Haag kunt u ook genieten van onze garantie op materiaal en afwerking.

Den Haag

Den Haag is na Amsterdam en Rotterdam de derde grootste gemeente van Nederland. Hoewel Den Haag niet de hoofdstad van Nederland is, dat wil zeggen Amsterdam, is het de residentie (de zetel van de regering) en speelt het op veel manieren de rol van de hoofdstad.

De stad Den Haag werd in de middeleeuwen gesticht rond Hofvijver en het Binnenhof en is nu het centrum van de Nederlandse politiek geworden. Deze stad is de zetel van de Nederlandse regering en het parlement, evenals de residentie van de koninklijke familie. Ook de meeste ambassades, alle ministeries en de Hoge Raad zijn in Den Haag gevestigd. Daarnaast heeft de stad ook verschillende nationale en internationale rechtbanken, waaronder het Internationaal Gerechtshof.

Den Haag is de grootste Nederlandse stad aan de Noordzee, met een kustlijn van 11 kilometer. Den Haag ligt in de Noordzee en is sinds de 19e eeuw een internationale toeristische bestemming. De stad heeft twee badplaatsen: Scheveningen en Chikkadun. Daarnaast zijn er brede zandstranden en een rij zandduinen: uitgestrekte natuurgebieden. Scheveningen – vroeger een vissersdorp – heeft een regionale haven. In de 19e eeuw bracht de stad de invloedrijke kunststroming Haagse School voort, de school herbergt twee internationaal gerenommeerde kunstmusea, waaronder het Mauritshuis (Mauritshuis) en het Museum voor Moderne Kunst (Den Haag).

De naam

Den Haag (Haghe) op een kaart getekend door Frans Hogenberg in 1574

Traditioneel heet deze plaats Die Haghe of Den Hag (h) e. Filips II sprak bijvoorbeeld in de vijftiende eeuw van “Vrijheid in Den Haag”. Vanaf het begin van de zeventiende eeuw gebruikte het stadsbestuur officieel de naam ‘s-Gravenhage’, wat eleganter klinkt en een afkorting was voor ‘des Graven ha (a) ge’. bos) destijds. De oude naam Den Haag blijft bestaan ​​in populaire toespraken. Een soortgelijke uitspraak is ook te zien in de stad Den Bosch, maar het wordt nog steeds zo genoemd, en de officiële naam is s -Hertogenbosch (van oudsher bekend als s-Hertogenbosch), ook wel het bos van de hertog van Brabant genoemd).

Gemeenten gebruiken sinds 1990 zoveel mogelijk de naam Den Haag in plaats van Den Haag om de gemeenschappelijke taal en buitenlandse namen weer te geven, zoals Den Haag (Engels) en La Haye (Frankrijk). Echter, in 1990, na het voorstel om de naam van de stad Den Haag formeel te wijzigen, werden de identiteitskaart en officiële documenten van het stadsbestuur van Den Haag afgewezen. Ook telefoondiensten en postdiensten maken gebruik van Den Haag. De afkorting die wordt gebruikt door de spoorweg- en snel wegbeheerders is Den Haag. .

Van oudsher was Den Haag de plek waar Nederlanders die in de Nederlandse kolonie werkten hun lange vakantie doorbrachten. Na de onafhankelijkheid van Nederlands-Indië trokken veel Nederlandse Indianen naar Den Haag, vandaar de bijnaam De Weduwe van Indië.

SNEL EEN SLOTENMAKER NODIG IN DEN HAAG?

Neem direct contact op met de slotenmakers van Jackey wij helpen u bij het openmaken van uw deuren en vervangen uw sloten. Neem contact met ons op via het contact formulier of bel. De beller is sneller. 24/7 zijn wij beschikbaar en snel ter plaatsen in Den Haag.