Onze slotenmakers in Swifterbant en omgeving zijn betrouwbaar vakkundig en snel ter plaatse.

Bel 06-10434397

Slotenmaker Swifterbant

We zijn volop actief in eigenlijk heel Swifterbant en omgeving . Daarom is er, waar u ook woont, altijd een goede slotenmaker paraat. Wij staan alle uren van de dag voor u klaar. Jackey's eigen vakmensen , professionele slotenmakers staat voor u klaar!

Wij richten ons op het openen van gesloten sloten en het repareren van sloten. Ook op de servicewagens van onze vakkundige installateurs zijn diverse sloten in voorraard, zodat deze snel vervangen kunnen worden. We kunnen u ook adviseren over diefstalbeveiliging.

Inbraakonderzoek Verisure

WIJ ZIJN EEN ERKEND VAKBEDRIJF DAT UITSLUITEND WERKT MET A MERKEN MET EEN KEURMERK.

Buitengesloten in Swifterbant

Dit overkomt iedereen wel eens: u hebt jezelf buitengesloten. Misschien bent u de sleutel kwijtgeraakt of heeft u de sleutel erin gelaten en vervolgens de deur achter je gesloten. Heel vervelend, maar gelukkig was het snel opgelost. Bij slotenservice Swifterbant bieden we u snelle en professionele service door middel van betrouwbare monteurs om de deur voor u te openen of het deurslot te vervangen. Waar u ook woont, onze slotenmaker kan uw slot vervangen

Betrouwbare slotenservice Jackey Swifterbant

De verschillende sloten die u volop gebruikt, zullen op een goed moment moeten worden vervangen. Is het je opgevallen uw deur niet meer automatisch vergrendelt of dat de sleutel niet soepel draait? Stop met wachten, sloten die kapot zijn, zijn gemakkelijker op te leggen door dieven. Het slot wordt nagekeken en gerepareerd. Als u uw sleutel verliest, raden we u altijd aan om een ​​nieuw slot te installeren.

Kaart van Swifterbant

Klik op 1 van de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over deze prachtige locatie

Een mooi dorp

Swifterbant is een mooi en ook dorp in de buurt van Dronten en ligt in de provincie met de naam Flevoland. In het jaar 2020 telde het dorp iets meer dan zesduizend inwoners.

Swifterbant is ontworpen in het jaar 1957 in het oostelijke deel van Flevoland en de afwatering begon in het jaar 1950. In het jaar 1962 waren de eerste huizen klaar. De inwoners vonden werk in het werk op het land in het pioniersland en in de dienstverlening en de industrie in Lelystad en Dronten.

Het centrum van Swifterbant.

Dichtbij het huidige dorp Swifterbant is een kleine oude nederzetting ontdekt. Het is een vestiging van jagers uit het stenen tijdperk op de hogere zandduinen toendertijd. De mensen kunnen worden onderscheiden van anderen door de objecten die ze maken, en het wordt de snelle cultuur genoemd naar de plaats. Werken op een locatie in het dorp met de oudste vondsten.

De naam Swifterbant verwijst naar een graafschap in de vroege middeleeuwen, dat in het noorden van de Veluwe moet liggen. Het gebied is echter in principe verdwenen in de golf van het latere Almere (meer). De betekenis van de naam is vergelijkbaar met “aan de linkerkant”. Dan wordt het de tegenhanger van Teisterbant, “aan de rechterkant”, een ander graafschap in het vroegere deel van de middeleeuwen. De provincie ligt in het rivierengebied.

Een vis is te herkennen aan het originele stratenplan van Swifterbant. Een aantal gebieden staan ​​bovenaan de vis. De Glintstraat is de ruggengraat en chuin ertegenover is de straat die het “skelet” vormt. In tegenstelling tot wat in andere delen van Nederland gebruikelijk is, staan ​​de woningen met de hoogste huisnummers het dichtst bij het stadscentrum.

SNEL EEN SLOTENMAKER NODIG IN SWIFTERBANT ?

Neem direct contact op met de slotenmakers van Jackey wij helpen u bij het openmaken van uw deuren en vervangen uw sloten. Neem contact met ons op via het contact formulier of bel. De beller is sneller. 24/7 zijn wij beschikbaar en snel ter plaatsen in Swifterbant.