Onze slotenmakers in Dronten en omgeving zijn betrouwbaar vakkundig en snel ter plaatse.

Bel 06-10434397

Slotenmaker Dronten

De slotenmaker van heel Dronten.

Wat doen we allemaal?

  • Sloten controle
  • Schuifdeur reparatie
  • Sloten reparatie
  • Sloten vervangen

Inbraakonderzoek Verisure

Buitengesloten? Bel de Slotenmakers van Jackey in Dronten

Slotenmaker uit Dronten nodig? U kunt ons bellen en mailen voor alles wat met scharnieren en sloten te maken heeft, van het openen van een deur tot de complete beveiliging van uw woning. Ook als de sleutel kapot, beschadigd of verloren is, kunt u ons nog steeds dag en nacht ons bellen. Ook zijn wij er om de schade als gevolg van diefstal te herstellen.

Is de deur gesloten en dus vergrendeld?

De deur is dicht of u bent de sleutel vergeten? Dan kun je ons bellen. Dit gebeurt op een gegeven moment met iedereen en je sluit de deur maar hebt de sleutel niet. Vervelend is dit zeker, maar bij Slotenmaker Dronten is de wachttijd minimaal. We zijn snel bij u en doen de deur weer netjes open. Daarnaast kijken we gratis of uw scharnier en slot nog veilig genoeg is.

WIJ ZIJN EEN ERKEND VAKBEDRIJF DAT UITSLUITEND WERKT MET A MERKEN MET EEN KEURMERK.

Herstel bij inbraak

Wij bieden u alle diefstal hulp dag en nacht en de complete week van maandag tot en met vrijdag. We hebben een aantal veel voorkomende items die vaak stuk gaan in de standaard voorraad bussen. Denk aan cilinders, accessoires, sloten, etc. Mocht het gebeuren dat we het niet op de juiste plek hebben gezet, dan wordt er een oplossing ontwikkeld en wordt er snel een vervolgafspraak gemaakt om alles goed te krijgen. Wij gebruiken alleen door SKG gecertificeerde vechtsporten en bieden geen B- of C-opties.

Entree overleg

In Dronten komt woninginbraken steeds vaker voor. De weg voor dieven om het huis binnen te komen, wordt steeds gemakkelijker. Controleer daarom gratis de scharnieren en sloten.

Slotenmaker Dronten

Voor het vervangen van accessoires, sloten, cilinders, raamsloten, SECU-lamellen en meer beveiliging die nodig is om uw veiligheid te garanderen, maken wij altijd vrijblijvend een offerte. U kunt via onze website een offerte aanvragen, of u kunt telefonisch een afspraak maken. Wij kunnen altijd direct de nodige maatregelen nemen, die essentieel zijn om uw huis of bedrijf zo veilig mogelijk te maken.

Kaart van Dronten

Klik op 1 van de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over deze prachtige locatie

Dronten

Dronten vindt u in de provincie van Flevoland in Nederland in het oosten van Flevoland. De stad heeft meer dan 40.000 inwoners (stand 2021) en heeft een gebied van meer dan 300 vierkante kilometer. De plek zelf heeft minder dan 30.000 inwoners.

Dronten land

In het jaar 2012 stelde het kabinet Rutte 2 voor de Nederlandse steden uit te breiden naar steden met 99.000 mensen en ook om de provincies Utrecht, Noord-Holland en Flevoland samen te gaan voegen. Er worden steeds meer taken uitgevoerd in verschillende samenwerkingsverbanden uitgevoerd. Bovendien heeft de gemeenteraad Delong Town vanaf nu aangewezen als “stad”. De GGD definieert de hele gemeente als een “kleine stad”.

Dronten's opleiding

Dronten staat bekend als een plek waar agrarische studenten kunnen studeren aan CAH Vilentum Hogeschool. Deze school is onderdeel van Aeres. CAH is actief in drie studentenverenigingen: USRA, Ichthus Dronten en Vis Vitalis. Er is ook een vierde en semi-studentenvereniging: Bar't Lab. Dronten heeft twee middelbare scholen: Almere College en Ichthus College.

Dronten evenementen

De Meerpaaldagen is een driedaags evenement dat in het tweede weekend van augustus wordt gehouden. Daarnaast werden de evenementen Defqon.1 en Lowlands georganiseerd op het evenement Walibi Holland bij Biddinghuizen, met tot wel 65.000 mensen per dag. Daarnaast wordt in het Pinksterweekend de jaarlijkse Pinksterconferentie gehouden: ook de driedaagse christelijke conferentie trok ongeveer 65.000 bezoekers. In 1995 werd op deze locatie de 18e Wereldparade gehouden.

Sinds 2015 is er elk jaar een tulpenroute. Veel toeristen aangetrokken.

Bijzonder is het dodenmonument in Dronten. Voormalige soldaten uit Groot-Brittannië kwamen de herdenking bijwonen. Deze verbinding is tot stand gekomen door de vondst van het wrak van het vliegtuig tijdens de drooglegging van de Flevopolder en het plaatsen van een monument in Dronten ter nagedachtenis aan de piloot. Naast militairen waren ook vertegenwoordigers van buitenlandse ambassades en Nederlandse krijgsmachten aanwezig.

In de gemeente zijn verschillende (epidemische) stadia te vinden. Deze organiseren regelmatig activiteiten. Het centrum is Meerpaal en Educalaan is JKC Nirwana. Er zijn ook particuliere organisaties die evenementen houden, zoals Cultus Inn.

SNEL EEN SLOTENMAKER NODIG IN DRONTEN ?

Neem direct contact op met de slotenmakers van Jackey wij helpen u bij het openmaken van uw deuren en vervangen uw sloten. Neem contact met ons op via het contact formulier of bel. De beller is sneller. 24/7 zijn wij beschikbaar en snel ter plaatsen in Dronten .