Onze slotenmakers in Zoetermeer en omgeving zijn betrouwbaar vakkundig en snel ter plaatse.

Bel 06-10434397

Slotenmaker Zoetermeer

Slotenmaker Zoetermeer kan uw deur snel en accuraat openen zonder schade aan te richten. Als u de sleutel nog binnen de deur ziet hangen, of de sleutel is kapot of zoekgeraakt in het cilinderslot, dan helpt onze slotenservice u direct verder.

Uw deur gaat vaak binnen enkele minuten weer open. Als u wilt, belt de monteur u een kwartier van tevoren, zodat u niet te lang hoeft te wachten. Wij zijn dag en nacht en alle dagen van de week bereikbaar.

Inbraakonderzoek Verisure

Wilt u de slotcilinder of het slot vervangen?

Is je slot kapot, de sleutel gestolen of wil je gewoon een beter slot? Jackey Slotenmaker Zoetermeer is helpt u verder. Ons vakkundig en technisch personeel staat 24 uur per dag voor u klaar. Onze slotendienst kan diverse soorten sloten vervangen en repareren. Welk type slot u ook zoekt, wij kunnen (cilinder) sloten uit eigen voorraad leveren. Wilt u meer weten over vervangende sloten, neem dan contact met ons op.

Slotenmaker nodig? Wij staan ​​voor je klaar

Gratis en vrijblijvend: Voor veiligheidsadvies is Slotenmaker Zoetermeer uw ideale partner. We werken met u samen om zwakke punten te vinden en geven advies om deze zwakke punten te versterken. Onze monteurs zijn geaccrediteerd en beschikken over NSSG (Nederlandse Vereniging van Sleutel en Slot Experten) en belangrijke certificaten. De monteur controleert samen met u de scharnieren en sloten en kan direct adviseren over de locatie volgens de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Leven (PKVW).

WIJ ZIJN EEN ERKEND VAKBEDRIJF DAT UITSLUITEND WERKT MET A MERKEN MET EEN KEURMERK.

Repareer scharnieren en sloten

Alle producten die worden gebruikt om deuren of ramen op te hangen, te openen, te bevestigen en te vergrendelen, worden ook wel scharnieren en sloten genoemd. Gaat het om scharnieren, sloten, glijrails, grendels, raamkrukken en deurklinken. Hoe groot of klein de klus ook is: Slotenservice Zoetermeer staat klaar om al uw scharnieren en sloten te vervangen en / of repareren. Onze erkende monteurs helpen u graag verder.

Deur tot deur

De deur ophangen is een precieze taak die veel ervaring vereist. We huren professionals in met jarenlange ervaring en de beste tools om dit te doen. Of het nu gaat om binnendeuren, discount deuren, binnendeuren, zwaar uitgevoerde anti-diefstal gepantserde standaard buitendeuren of zelfs kogelwerende deuren: wij plaatsen dit soort deuren al jaren. Ook als de deur niet goed dicht kan, zijn wij de juiste partner.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel ons of stuur een e-mail. Als je een foto opstuurt, kunnen we direct een schatting maken.

Driepuntssluiting

De driepuntssluiting is een bekende variant van de zogenaamde meerpuntssluiting. Het sluit orgaan is op elke positie van het deurkozijn bevestigd. De driepuntssluiting geeft je een extra gevoel van veiligheid en is makkelijk in gebruik. Gebruik een sleutel om de deur op drie plaatsen te bevestigen. Er is een probleem: hardware is over het algemeen niet bestand tegen de huidige diefstal methoden.

Kaart van Zoetermeer

Klik op 1 van de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over deze prachtige locatie

Een prachtige locatie

Zoetermeer is een grote stad in de mooie provincie Zuid-Holland in ons Nederland. De stad Zoetermeer maakt onderdeel uit van het Metropoolgebied Rotterdam en Den Haag, met honderdvijfentwintig duizend inwoners op een grondgebied van zevenendertig vierkante kilometer (in het jaar 2021, volgens de bron het CBS). In het jaar 1962 werd Zoetermeer (Zoetermeer) aangewezen als groeicentrum van Den Haag. De bevolking van Zoetermeer is in korte tijd uitgegroeid tot de derde grootste gemeente van de provincie Zuid-Holland.

SNEL EEN SLOTENMAKER NODIG IN ZOETERMEER ?

Neem direct contact op met de slotenmakers van Jackey wij helpen u bij het openmaken van uw deuren en vervangen uw sloten. Neem contact met ons op via het contact formulier of bel. De beller is sneller. 24/7 zijn wij beschikbaar en snel ter plaatsen in Zoetermeer.