Onze slotenmakers in Rijswijk en omgeving zijn betrouwbaar vakkundig en snel ter plaatse.

Bel 06-10434397

Slotenmaker Rijswijk

Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer naar binnen kunt en dat uw opening zo onschuldig mogelijk verloopt. Regent het of is het koud? Wacht op elk moment bij je buren. We bellen u tien minuten van tevoren. U hoeft buiten niet op ons te wachten.

Inbraakonderzoek Verisure

Is het slot beschadigd of vervangen?

Soms breekt het slot. Dit kan een mechanisch defect zijn, maar het kan ook komen doordat er bijvoorbeeld sprake is van diefstal. De slotenmaker Rijswijk voert reparaties uit, vervangt (indien reparatie niet mogelijk is) en plaatst een nieuw slot. We werken met veel soorten merken en installeren de meest gebruikte en beste kwaliteit sloten. Ons doel daarbij is natuurlijk: kwaliteit, veiligheid en beveiliging.

WIJ ZIJN EEN ERKEND VAKBEDRIJF DAT UITSLUITEND WERKT MET A MERKEN MET EEN KEURMERK.

Maak gebruik van de snelle service van Jackey

Onze Snel-Service sloten auto kan u het meeste werk uit handen nemen. Wij kunnen dit snel voor u doen. Door de uitgebreide inhoud van de auto kunt u gebruik maken van onze snelle service wanneer u zaken direct wilt regelen. Denk hierbij aan: het wisselen van sloten, het realiseren van een noodafdichting, ruitreparaties (tijdelijk) en het sluiten van schuifdeuren.

De monteurs kunnen u direct de tijd laten zien die nodig is om bovenstaande werkzaamheden te voltooien. Dit resulteert in een redelijke prijs. Dan is het aan jou om te beslissen of je dit wilt doen.

Diefstal voorkomen is zeker beter dan diefstal genezen.

Als het mogelijk is om te verbeteren, zal hij u een voorstel doen. U bent niet verplicht deze verbeteringen aan te brengen. Dit kan echter rechtstreeks voor u worden gedaan.

Kaart van Rijswijk

Klik op 1 van de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over deze prachtige locatie

Een prachtige omgeving

Rijswijk is een grote stad in de provincie met de naam Zuid-Holland in ons mooie Nederland. De gemeente ligt aan de zuidelijke rand van de stad Den Haag en aan de noordelijke rand van de stad Delft, met een oppervlakte van iets meer dan veertien vierkante kilometer. Rijswijk heeft iets meer dan vijfenvijftigduizend inwoners. De gemeente maakt ook onderdeel uit van de stad Den Haag, de metropoolregio van de stad Rotterdam.

Vroege industrie

Langs de Delftsche Vliet was de vroegste industriële activiteit gevestigd, en de industriële fabriek werd gebruikt voor het zagen van hout, het persen van olie, het malen van snuiftabak en het vullen van wol. Er zijn kalkbranders en steenbakkerijen. Tijdens de Industriële Revolutie begon de kleinschalige industrie in Geestbrug, die een matras ontsmettingsbedrijf oprichtte, de Zwitsersche was- en lijnolie-, jam-, boter- en verffabrieken, en later zijn er vliegtuigfabrieken (Pander) en vrachtwagen assemblagebedrijven (fa. Advertenties. Bieren).

Langs de Delftweg waren de Zinkfabriek Uzimet, Delft Schweijelen Plant, Delft Machinery Plant , Verffabriek Hopax, en de N.V. Nederlandsche Fabriek van Rijtuigen en Tramweg Rijtuigen gevestigd. Boterfabriek Lensvelt Nicola bevindt zich op het Jaagpad op de Pasgeld-website.

Bedrijf en overheid

Plaspoelpolder is een groot bedrijventerrein en kantorengebied in Rijswijk dat werk biedt aan veel mensen in de omgeving, waaronder:

De BMW Group Nederland.

De Coöperatieve stad

De

onderwijs

Er zijn een twaalftal basisscholen en oook nog een paar middelbare scholen in de stad Rijswijk. De vestiging in Rijswijk van de Haagse Hogeschool is in het jaar 2009 naar de stad Delft verhuisd.

SNEL EEN SLOTENMAKER NODIG IN RIJSWIJK ?

Neem direct contact op met de slotenmakers van Jackey wij helpen u bij het openmaken van uw deuren en vervangen uw sloten. Neem contact met ons op via het contact formulier of bel. De beller is sneller. 24/7 zijn wij beschikbaar en snel ter plaatsen in Rijswijk.