Onze slotenmakers in Weesp en omgeving zijn betrouwbaar vakkundig en snel ter plaatse.

Bel 06-10434397

Slotenmaker Weesp

Wacht niet te lang met het sluiten van de deur. Bel Slotenmaker Weesp om direct met een ervaren monteur te spreken. Zelfs 's avonds en in het weekend kunnen we de scène binnen snel bereiken.

Is uw sleutel in het slot gebroken? Heb je jezelf per ongeluk buitengesloten? Of is uw sleutel onvindbaar? Wat er ook gebeurt, de monteurs van Slotenmaker Jackey in Weesp werken alle uren van de dag of nacht en alle dagen van de week.

Inbraakonderzoek Verisure

Nood Slotenmaker nodig in Weesp?

Het is niet onredelijk dat onze technici veel ervaring hebben met unlocken. Elke dag sluiten mensen zichzelf per ongeluk buiten, breken sleutels of sloten. Of het nu beter weer is, het regent of het is midden in de nacht: niemand wacht graag met het sluiten van de deur.

De slotenmakers van Jackey te Weesp beschermen uw huis tegen diefstal

Bij Slotenmaker Weesp zorgen we ervoor dat we dieven altijd een stap voor zijn door de laatste diefstal trends te volgen. Wij werken volgens de normen van “Safe Life Police Seal”, En is een anti-diefstal expert. We gebruiken de meest geavanceerde sloten om uw huis diefstalbestendig te maken.

WIJ ZIJN EEN ERKEND VAKBEDRIJF DAT UITSLUITEND WERKT MET A MERKEN MET EEN KEURMERK.

Is uw slot beschadigd door diefstal of poging tot diefstal?

Zelfs als de diefstalbeveiliging niet naar binnen kan, moet het deurslot zo snel mogelijk worden vervangen. Bent u uw sleutel verloren en heeft u een reservesleutel meegenomen? Toch kunt u ons het beste zo snel mogelijk bellen om uw slot te vervangen.

Zelfs als we snel zijn en we zullen noodhulp bieden, zullen we u in de toekomst geen hoge vergoedingen geven, wat u zal verbazen. Slotenmaker Weesp houdt net als jij van duidelijkheid en werkt voor een vaste scherpe prijs. Wanneer u belt, ontvangt u direct een duidelijke offerte.

Nadat de monteur uw slot heeft geopend, kunt u direct het afgesproken bedrag per pin betalen. Dit zorgt ervoor dat u in de toekomst geen factuur met verborgen kosten ontvangt.

Kaart van Weesp

Klik op 1 van de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over deze prachtige locatie

Een prachtige locatie

Weesp is een kleinere stad welke in de Nederlandse provincie van Noord-Holland, tussen het Amsterdamse Rijnkanaal en Vecht. De stad heeft net iets meer dan twintigduizend inwoners (2021 bron is het CBS), met een gebied van tweeëntwintig vierkante kilometer.

Weesp kreeg in het jaar 1355 het recht om de stad te gebruiken en ontwikkelde zich in de eeuwen daarna tot een vestingstad in de oudere en nieuwere waterlinie van Nederland. Jenever en ook bier en daarnaast cacaopoeder zijn lange tijd economische drijfveren geweest. Sinds kort is Weesp een woon-werklocatie in de buurt van Amsterdam.

Weesp is bestuurlijk de hoofdstad van de stad met dezelfde naam, waartoe ook andere steden behoren. Binnen de gemeente Amsterdam krijgt Weesp de status van bestuurscollege en een aparte status .

Aetsveld

In het zuiden van de Gooilandseweg is in de jaren tachtig een nieuwbouwwoning Aetsveld gebouwd in Over en Binnen Aetsveldsepolder. Tot het jaar 1966 behoorde het gebied tot de voormalige gemeente Weesperkarspel. Het gebied bestaat voornamelijk uit laagbouw. Ook zijn er veel voorzieningen, zoals supermarkten, snackbars en sporthallen. Er is maar één begaanbare weg in dit gebied, namelijk de G.J. Wiefferingdreef loopt door de hele gemeente in een halve cirkel van west naar oost.

Bloemendalerpolder

Bloemendalerpolder is een veenweidegebied gelegen aan de noordkant van Wesp, op de grens met Gooise Meren. Een deel van de voorloper is gepland om in het jaar 2017 te worden gebruikt voor woningbouw.

Noordelijke industriële zone

Aan de noordwestkant van Wesp tussen de Weesperbrug en de Wesp-spoorbrug, aan de oostkant van het Amsterdamse Rijnkanaal ligt de Noord, een industriegebied van circa zeventig hectare.

Leeuwenveld

Aan de achterzijde (noordzijde) van het station wordt het uitbreidingsplan Leeuwenveld in vier fasen gerealiseerd.

Economisch Weesp

Industrie is altijd van levensbelang geweest voor Weesp: brouwerijen, jeneverstokers en cacaoproductie spelen al eeuwen een rol in de lokale economie.

trivia

De (geboren) Weesper wordt ook wel de Weesper-grap genoemd; het is vernoemd naar de lokale amandelkoekjes.

Wispe bier komt uit Weesp en wordt sinds het jaar 2009 gebrouwen door Brouwerij Wispe.

Het Stadsarchief Weesp bevat het oudste jenever recept van Nederland. Sinds het jaar 1630. Sinds het jaar 2016 gebruikt Anker Weesp weer gin om gin te maken.

SNEL EEN SLOTENMAKER NODIG IN WEESP ?

Neem direct contact op met de slotenmakers van Jackey wij helpen u bij het openmaken van uw deuren en vervangen uw sloten. Neem contact met ons op via het contact formulier of bel. De beller is sneller. 24/7 zijn wij beschikbaar en snel ter plaatsen in Weesp.