Onze slotenmakers in Badhoevedorp en omgeving zijn betrouwbaar vakkundig en snel ter plaatse.

Bel 06-10434397

Slotenmaker Badhoevedorp

De slotenmaker van Badhoevedorp: Binnen veertig minuten bij u op de stoep. Staat u voor de gesloten deur? Is het omdat de sleutel brak op het moment dat u de deur op slot probeerde te doen, waardoor je jezelf buitengesloten hebt, of was het omdat je de sleutel onderweg bent kwijtgeraakt? Het is vaak moeilijk om het terug te keren naar de oorspronkelijke staat. Weet dat een telefoontje naar slotenmaker van heel Badhoevedorp voldoende. Onze beste slotenmakers openen gemakkelijk uw sloten. U hoeft niet lang te wachten om onze hulp te krijgen: wij staan ​​altijd binnen dertig minuten voor u klaar.

Direct een slotenmaker nodig?

 • Beschikbaar overdag en 's nachts
 • Geeft altijd vooraf de prijs aan
 • Kom binnen dertig minuten bij u
 • Slotenmaker professioneel team
 • Geen extra kosten naderhand
 • Een echte nota met alle noodzakelijke gegevens
 • Betrouwbaar met wachtwoord betalen

Inbraakonderzoek Verisure

Dag en nacht bereikbaar

We zijn er niet alleen snel: u kunt dag en nacht bij ons terecht. Hierdoor kunt u ons ook 's avonds en ook gewoon in de weekeinden bellen. Prettig, want op het meest gênante moment sta je altijd voor de deur dicht.

Er in echter nog veel meer. Meer redenen om ons in te schakelen:

 • U neemt direct contact met Jackey de slotenmaker van Badhoevedorp op.
 • Wij staan dag en nacht paraat
 • Wij zijn aangesloten bij de NSSG: alleen vakbekwame slotenmakers.
 • U kunt veilig betalen met een pin.
 • Heldere nota

WIJ ZIJN EEN ERKEND VAKBEDRIJF DAT UITSLUITEND WERKT MET A MERKEN MET EEN KEURMERK.

Vervang het slot in Badhoevedorp

We sturen altijd professionals om de sloten voor u te vervangen. Onze slotenmaker heeft ‘veel ervaring en is aangesloten bij NSSG.De NSSG is de brancheorganisatie van Nederlandse slotenmakers. Voor het lidmaatschap, moet men aan serieuze eisen voldoen en ook serieuze voorwaarden. Laat u het slot aan ons veranderen? Dan vervangen wij het slot altijd door het SKG-keurmerk. Het zijn goede sloten waardoor het voor dieven moeilijker wordt om binnen te komen. Bij diefstal schade zorgt het ook voor meer gemoedsrust.

Direct een slotenmaker nodig?

Snelle service, een goed slot, een nieuw slot, weer terug in de woning en nog veel meer mag u van ons verwachten. We zorgen voor een goede dienstverlening waar u op kunt bouwen.

Kaart van Badhoevedorp

Klik op 1 van de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over deze prachtige locatie

Badhoevedorp is gewoon een dorp in Haarlemmermeer, in de provincie van Noord-Holland, in Nederland, en zal in het jaar 2020 dertienduizend inwoners hebben. Sinds het jaar 1921 maakt het ringdorp deel uit van de stad Amsterdam en is het dorp afgescheiden van Sloten. Sinds het jaar 1879 verbindt Sloterbrug de twee dorpen. Er zijn ook Oude Haagse Brug en Lijnderbrug die verbonden zijn met Amsterdam-Nieuwe Testament in het westen. Bij de cirkelvormige gracht ligt het noordwestelijke deel van Akerdijk in Lijnden en het zuidoosten is het zuidoosten van Nieuwemeerdijk in het kleine dorpje Nieuwe Meer.

Badhoevedorp

Badhoevedorp kent de volgende regio's: de buurt Bouwlust, de buurt Noordwest, de buurt Zuid Centrum en de buurt Noordoost. De namen worden eigenlijk helemaal niet gebruikt door de bewoners. Sommige informele buurtnamen komen vaker voor, zoals Groene Daken Dorp (de grote villa's hebben wel groene daken) en Vogelbuurt, waar de straten zijn vernoemd naar de beroemde KLM-vliegtuigen uit de dertiger jaren (en deze zijn vernoemd naar vogels).

Vervoer en verkeer in Badhoeverdorp

De snelweg A9 liep compleet door het dorp tot 2017. Na een lange tijd van plannen werd de weg verlegd van Badhoevedorp naar het zuiden, een besluit van de gemeente Haarlemmermeer in het jaar 2005, was deze wijziging definitief. Nadat in het jaar 2007 een openbare raadpleging was gestart werd later het besluit ook echt getekend. Aan het einde van het jaar 2012 oordeelde men over het ingediende beroep. De bouw begon in het najaar van 2013.

Industrie en industrie

Badhoevedorp heeft twee grote bedrijventerreinen, die voornamelijk in bedrijven zijn gevestigd in plaats van fabrieken: de Schipholweg en de Jan van Gentstraat bedrijventerreinen. Winkelcentrum Badhoevedorp is een mooie locatie. Er zijn 3 supermarkten en 2 banken in het dorp. Badhoevedorp bezit ook twee apotheken, een bibliotheek en apotheken.

Naar school in Badhoevedorp

Badhoevedorp heeft inmiddels meerdere basisscholen. Het dorp heeft ook een voortgezet onderwijs ontwikkeld samen met de openbare Haarlemmermeer Middle School en Christelijke Oranje School. De allereerste locatie van de werkplaats was in het dorp, waar leraren zoals Henriëtte Boas en studenten zoals Bas Heijne hier allemaal waren. Later, nadat de gemeente haar hoofdkantoor als Hoofddorp had aangekondigd, werd een tweede vestiging geopend. In 1985 werd ondanks het grote aantal leerlingen de school in Badhoevedorp gesloten. Sindsdien rekenen studenten in het dorp voor hun vervolgstudie steden in de buurt.

SNEL EEN SLOTENMAKER NODIG IN BADHOEVEDORP?

Neem direct contact op met de slotenmakers van Jackey wij helpen u bij het openmaken van uw deuren en vervangen uw sloten. Neem contact met ons op via het contact formulier of bel. De beller is sneller. 24/7 zijn wij beschikbaar en snel ter plaatsen in Badhoevedorp.