Onze slotenmakers in Leeuwarden en omgeving zijn betrouwbaar vakkundig en snel ter plaatse.

Bel 06-10434397

Slotenmaker Leeuwarden

Slotenmaker nodig in Leeuwarden? Heeft u zich buitengesloten of bent u de sleutel kwijtgeraakt terwijl de deur nog op slot was? Jackey's slotenmakers bieden de oplossingen voor u. Onze professionele en aardige slotenservice assisteert u terug te keren. Moet ik het deurslot veranderen omdat het deurslot stuk is?

Misschien wordt u wel eens het slachtoffer van diefstal? De Sloten specialisten van Jackey in Leeuwarden heeft volop ervaring in alles wat met deuren en sloten te doen heeft. Bel ons gerust.

Inbraakonderzoek Verisure

Opgesloten in Leeuwarden?

Staat u in de gure kou van Leeuwarden en staat u voor een deur die dicht is? Dan kunt u contact met onze externe slotenservice opnemen. Dan bent u binnen zo’n veertig minuten weer binnen. Natuurlijk is het erg moeilijk om enige tijd voor een gesloten deur te moeten staan. Zeker wanneer de sleutel erin zit. De sleutel van de deur zit binnen, dus u kunt er niet van buitenaf naar binnen.

De slotenmaker van Leeuwarden zal het slot zonder sleutel voor u openen. Dit doen we snel, goed en vakkundig.

WIJ ZIJN EEN ERKEND VAKBEDRIJF DAT UITSLUITEND WERKT MET A MERKEN MET EEN KEURMERK.

Uw slot in Leeuwarden

In meerdere gevallen moet u op zoek naar een slotenexpert in Leeuwarden. Wilt u het slot vervangen? Het voorkomen van diefstal is erg belangrijk om uw veiligheid te garanderen. Heeft u ruzie met uw ex-partner, wilt u niet dat hij of zij de woning binnen kan komen?

Vervangen van sloten in Leeuwarden door de vakmensen van Jackey

Is uw slot versleten? Heeft u een roestig slot dat aan vernieuwing toe is? Heeft u vragen over de zekerheid van de woning? Dan dient het slot vervangen te worden bij Slotenmaker van Leeuwarden . U kunt kiezen voor sloten in verschillende soorten en ook in verschillende maten. Heeft u een stevig cilinderslot nodig of bent u zoekende naar een meerpuntssluiting met tot wel drie sterren van SKG heeft gekregen? Al deze soorten sloten hebben wij in ons grote assortiment sloten. Voor elk wat wils.

De sleutel brak in het deurslot

Zit je in een benauwde situatie waar de sleutel is gebroken? Op zoek naar een specialist die dit probleem voor u kunnen verhelpen? De slotenmaker van Leeuwarden kan de sleutel voor u uit het betreffende slot halen. Is er een meer ingewikkeld probleem waarbij er in het slot moet worden geboord en een ander slot of een andere slotcilinder moet worden gebruikt? Ook u kunnen wij helpen. Bel ons gewoon.

Kaart van Leeuwarden

Klik op 1 van de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over deze prachtige locatie

Leeuwarden een mooie stad

Leeuwarden ligt in het noorden van ons mooie Nederland en de noordelijke hoofdstad. Het is de hoofdstad van de provincie Friesland. Het is een van de de aller oudste steden in het noordelijke deel van van Nederland. De belangrijkste zakelijke sectoren van de stad zijn de financiële en ook de zakelijke dienstverlening, de overheid is er ook en daarnaast de non-profitsector.

De stad is de grootste van de elf steden in de provincie Friesland. In het jaar 2020 zullen er bijna vierennegentig duizend inwoners in de stad wonen. De stad omvat ook het kleine dorp Vierhuis en een deel van het kleine dorp Groote Bontekoe. Leeuwarden omvat ook veel verschillende plaatsen. De stedelijke agglomeratie heeft ongeveer honderdvijftigduizend inwoners.

Vervoer en het verkeer: Autoluw centrum

De binnenstad van Leeuwarden is afgesloten voor voertuigen, waardoor er meer dan voldoende ruimte is voor de fietsers en ook voor de voetgangers.

Met de campagne Ruim Baan voor Bereikbaarheid hoopt de gemeente de bewustwording van infrastructurele activiteiten zoveel mogelijk te vergroten. Het verbeteren van de bereikbaarheid van Leeuwarden is een belangrijk doel van het gemeentelijk vervoer

Vervoersplan. Met het lopende onderhoudswerk en de aanleg van nieuwe infrastructuur is het de bedoeling dat Leeuwarden ook in de toekomst goed bereikbaar is, mensen snel en gemakkelijk de weg naar buiten kunnen vinden en er voldoende parkeerplaatsen zijn. In het jaar 2007 is een tweede grote parkeergarage toegevoegd onder het Oldehoofsterkerkhof in het centrum.

In het jaar 2009 bedroeg de uitgifte 742 miljoen euro. De overheid draagt zeventig procent bij, de provincie Friesland twintig procent en de stad Leeuwarden tien procent. Het geld wordt gebruikt voor de bouw van Haak om Leeuwarden, de verbetering van het aquaduct en de kruising van het Drachtsterplein, de realisatie van station Leeuwarden Werpsterhoeke, de bouw van de vijfde openbare parkeerplaats in WTC Leeuwarden, de aanleg en verdubbeling van de fiets. tunnel van Oostergoplein en Leeuwarden en onderdeel van de spoorlijn tussen Groningen.

Het Europaplein is heringericht.

Het stadsbestuur van Leeuwarden werkt aan het verbeteren van de waterkwaliteit van het stadskanaal en de Potmarge River (vernoemd naar Blue Diamond) om het stadscentrum aantrekkelijker te maken. Het kanaal is geschikt gemaakt voor kleine plezier cruiseschepen. Naast baggeren en rioolwaterzuivering is er een begaanbaar rubberen “gordijn” in het kanaalwater geplaatst om de impact van Fries opslag water (van slechte kwaliteit) te verminderen en is zuiver water van de rioolwaterzuiveringsinstallatie aan het kanaal toegevoegd. In het water . Leeuwarden Water is naar verwachting in het jaar 2000 gereed. In het jaar 2005 werd onder dergelijke omstandigheden het werk “Meetbaar water” van Jan Ros geplaatst in de stadsgracht van Groentemarkt. Een bad dat de helderheid en temperatuur van het water aangeeft.

SNEL EEN SLOTENMAKER NODIG IN LEEUWARDEN ?

Neem direct contact op met de slotenmakers van Jackey wij helpen u bij het openmaken van uw deuren en vervangen uw sloten. Neem contact met ons op via het contact formulier of bel. De beller is sneller. 24/7 zijn wij beschikbaar en snel ter plaatsen in Leeuwarden .