Onze slotenmakers in Lelystad en omgeving zijn betrouwbaar vakkundig en snel ter plaatse.

Bel 06-10434397

Slotenmaker Lelystad

We zijn 24 uur per dag bereikbaar en helpen u graag. U kunt ons te allen tijde bellen om contact met ons op te nemen. We staan ​​altijd klaar om u te helpen. Ook in het weekend en buiten reguliere werktijden kunt u contact op nemen met de slotenmakers van Jackey.

Alle verschillende sloten

U kunt bij ons terecht voor het verkrijgen van diverse sloten, zoals cilindersloten en driepunt vergrendelingen. Bij ons heeft iedereen iets!

Noodsituaties

In geval van nood nemen we rechtstreeks contact met u op. Denk aan een inbraak met verloren sleutels of een lafaard!

Directe hulp

Klanten staan ​​bij ons hoog in het vaandel, daarom hopen we iedereen te helpen die problemen heeft met het slot!

Gecertificeerd personeel

Onze slotenmakers zijn ervaren en kunnen eventuele problemen oplossen. Zo krijg je altijd de beste hulp!

Inbraakonderzoek Verisure

Vervanging en reparatie

Om veiligheidsredenen kan het nodig zijn om de scharnieren en sloten in de woning te vervangen. Bijvoorbeeld als u de sleutel verliest of het slot niet meer naar behoren werkt. Wij zijn het slotenmakersbedrijf van Lelystad, gespecialiseerd in sleutels, sloten en alles wat daarmee samenhangt. Ook voor het herstellen van het diefstal verlies kunt u bij ons terecht. Wilt u de sluis in Lelystad veranderen? Neem dan gerust contact met ons op.

Scharnier en sloten vervangen door de specialisten van Jackey

Wij zijn uw bedrijf en voorzien u van alle scharnieren en sloten en bijbehorende nuttige informatie! Je kunt het niet gek bedenken, je kunt het ook bij ons bestellen en installeren door onze vakmensen. Speciaal voor jou kiezen we een kleine hoeveelheid uit een zeer breed assortiment.

Wij verkopen deursloten, raamsloten en -sluitingen, hang sloten, elektronische beveiligingsapparatuur, cilinders, bouwbeslag, veiligheidsbenodigdheden, brandbeveiliging, elektromechanische hardware, gereedschappen, sleutels, sleutel accessoires, sloten en scharnieren.

WIJ ZIJN EEN ERKEND VAKBEDRIJF DAT UITSLUITEND WERKT MET A MERKEN MET EEN KEURMERK.

Diefstalbeveiliging

De dief heeft heel weinig tijd nodig om je huis op zijn kop te zetten. In korte tijd kan het zowel materieel als emotioneel veel schade aanrichten. Omdat inbraak de nodige gevolgen heeft voor het hele gezin. Met een goede diefstalbeveiliging in Lelystad hoeft u dit probleem niet onder ogen te zien. Omdat je je gewoon veilig wilt voelen in je eigen huis, toch? Zorg daarom voor een goede diefstalbeveiliging, zodat u altijd klaar bent voor eventuele inbraken!

Wat u moet weten over inbraak

Dagelijks vinden er in Nederland tweehonderdvijftig diefstallen plaats. Inbraak in Lelystad is geen uitzondering. Een goed slot maakt het voor dieven moeilijker om snel uw huis binnen te komen. Antidiefstal geeft altijd de voorkeur aan verouderde sloten boven nieuwe. Laat u adviseren door de slotenmaker over sloten en optimale beveiliging. Onze slotenmaker bezit alle scharnieren en sloten om de veiligheid van uw huis te garanderen. Daarnaast raden we je aan om je huis volledig te beveiligen tegen diefstal. Uw veiligheid is onze topprioriteit.

Dag en nacht beschikbaar.

Van het repareren van sloten tot het plaatsen van nieuwe sloten. Maar misschien probeert iemand in uw huis in te breken. Uw slot is mogelijk beschadigd en moet worden vervangen. Vervolgens stelt onze slotenmaker het meest geschikte slot voor om te voorkomen dat dieven binnendringen. Ook kijken we naar de kwaliteit van uw huidige slot. Zo bent u verzekerd van een goede nachtrust. Bel 24/7 de slotenmaker van Lelystad voor vervanging, reparatie en overleg.

Sleutel verloren? Slotenmaker Jackey in Lelystad

Bent u meer buitengesloten van uw huis? Bij verlies van de sleutel staat de slotenmaker van Lelystad klaar. U kunt elke dag van de week en 24 uur per dag telefonisch contact opnemen met onze slotenmaker. U kunt rekenen op onze betrouwbare en snelle service zodat u zo snel mogelijk uw woning weer kunt betreden.

Spoedeisende hulp bij uitsluiting

Als je jezelf per ongeluk buitensluit, moet je zo snel mogelijk terugkeren naar de oorspronkelijke staat. binnen. Misschien bent u de sleutel kwijtgeraakt, heeft u de sleutel in het slot gebroken, enzovoort. Bent u op slot, dan kunt u een beroep doen op de hulpdiensten van onze slotenmakers in Lelystad. Met deze hulpdienst staan ​​wij 24 uur per dag voor u klaar. Het is ook in het weekend!

Jackey dag en nacht klaar voor hulp

Veel problemen kunnen wachten tot de volgende werkdag. Zo als een ​​nieuw slot of een compleet huis alarmsysteem te installeren. In sommige gevallen heeft u echter onmiddellijke hulp nodig! Denk bijvoorbeeld aan diefstal in een huis waar het slot is vernield. Of hoe je jezelf op slot kunt doen door de sleutel te breken?

In dat geval kunt u rekenen op de 24-uurs slotenmaker van Lelystad. Onze slotenmakers staan ​​24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Meestal zijn we binnen een half uur bij u. Daarom hoeft u niet lang te wachten. Ook tijdens calamiteiten op werkdagen en in het weekend kunt u ons dag en nacht bellen. Wacht niet langer, maak nu een afspraak!

Kaart van Lelystad

Klik op 1 van de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over deze prachtige locatie

Lelystad de mooie hoofdstad van Flevoland

Lelystad is de hoofdstad van de provincie Flevoland in ons land Nederland. De eerste bewoners arriveerden in het jaar 1967 en Lelystad werd in het jaar 1980 een gemeente. De stad heeft net geen tachtigduizend inwoners (2021).

Topografische kaart van Lelystad

Lelystad en een deel van de steden Dronten en Zeewolde vormen samen het Oostelijk van Flevoland. Het veld maakte een groot onderdeel uit van het Zuiderzeeproject, dat in het jaar 1957 droogde en bijna vijf meter onder zeeniveau ligt. Met een oppervlakte van zeven honderdvijfenzestig vierkante kilometer is Lelystad de 3e gemeente van ons Nederland qua grootte. Veel ervan is trouwens water.

Het onderwijs in Lelystad

Het basisschool onderwijs in de stad Lelystad bestaat uit meerdere scholen gelegen in verschillende woonwijken en studenten en hun ouders zijn op korte afstanden te bereiken. Ook het speciale onderwijs heeft in de stad Lelystad meerdere vestigingen.

Er zijn 3 grotere scholengroepen in de stad Lelystad, die gezamenlijk tot de Stichting SVOL Lelystad Voortgezet Onderwijs behoren. Daarnaast heeft Aeres groen onderwijs en speciaal onderwijs voor leerlingen van 12 tot 18 jaar. Het MBO, is gelegen in Lelystad en heeft een vestiging in Almere.

In Lelystad kun je in ieder geval voortgezet beroepsonderwijs volgen. In de omringende steden als Harderwijk, Zwolle en Almere werken hogescholen samen met Lelystad opleidingen.

winkelcentrum

Er zijn vier grote winkelcentra in Lelystad: Lelysent (het in Lelystad oudste winkelcentrum), Stadshart (het hoofdwinkel centrum), Palazzo en ook Batavia Stad, beroemd om de leuke deals.

Luchthaven Lelystad

Steeds meer (kleine) bedrijven uit de luchtvaart hebben zich gevestigd op Lelystad Airport. Bijvoorbeeld AIS Airlines van Lelystad Airways. De luchthaven mag nu uitbreiden en er worden meer activiteiten verwacht rond de luchthaven. Het vestigt zijn positie op het industrieterrein Larserpoort en ook op Airport City Garden, geïnitieerd door bijvoorbeeld de stad Lelystad/ Zo meldden twee hotelketens dat ze een hotel met honderd kamers wilden bouwen, terwijl een fastfoodketen een eigen hotel wilde bouwen nabij de luchthaventerminal.

SNEL EEN SLOTENMAKER NODIG IN LELYSTAD ?

Neem direct contact op met de slotenmakers van Jackey wij helpen u bij het openmaken van uw deuren en vervangen uw sloten. Neem contact met ons op via het contact formulier of bel. De beller is sneller. 24/7 zijn wij beschikbaar en snel ter plaatsen in Lelystad .