Onze slotenmakers in Ede en omgeving zijn betrouwbaar vakkundig en snel ter plaatse.

Bel 06-10434397

Slotenmaker Ede

Direct een slotenmaker in Ede nodig? Omdat uw sleutel in het slot is gebroken, zit uw slot op slot of bent u slachtoffer van diefstal? Neem dan direct de telefoon op en bel Jackey's Slot service.

U kunt bij ons alle dagen van het jaar terecht, dag en nacht. Ook zijn wij gespecialiseerd in nood werkzaamheden waarbij u de deur moet openen zonder deze te beschadigen, of u het slot moet repareren of vervangen.

Inbraakonderzoek Verisure

Wij bieden hoge kwaliteit tegen een lage prijs

Samen met ons krijgt u kwaliteit service en klantvriendelijke service. Wij laten u niet in de kou staan ​​en zorgen voor de veiligheid van uw huis door eersteklas scharnieren en sloten te installeren, deze scharnieren en sloten zijn voorzien van het “Politie Bewijs Veilig Wonen Certificaat”. Dit zorgt ervoor dat de antidiefstal langzamer binnenkomt en liever verder zoekt.

Onze ervaren vakmensen beschikken over verschillende soorten veiligheidssloten en kunnen u tevens voorzien van goed anti diefstal advies. Installeer bijvoorbeeld anti-diefstal glas of installeer een alarmsysteem met bewakingscamera's. U krijgt de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Heeft u met spoed een slotenmaker nodig, bel ons dan direct.

U kunt ook vragen of offerte aanvragen indienen via het contactformulier op onze website om uw familie- of bedrijfspand beter te beveiligen. Vanaf nu weet u zeker dat uw kostbaarheden goed beschermd zijn. Het openen van de deur in vergrendelde toestand zal geen schade veroorzaken

WIJ ZIJN EEN ERKEND VAKBEDRIJF DAT UITSLUITEND WERKT MET A MERKEN MET EEN KEURMERK.

Slotenmaker Ede biedt 24/7 sloten service voor mensen die zichzelf per ongeluk buitensluiten.

Als u buitengesloten bent, kunt u erop rekenen dat wij uw deur openen zonder schade aan te richten. Wij bieden u deze service 24 uur per dag, 7 dagen per week. Zelfs 's avonds of in het weekend helpen we u snel ter plaatse om u te helpen bij het opnieuw betreden van het huis. In dit geval is het doel altijd om de deur zonder schade te openen. Indien mogelijk hoeft u in de toekomst geen reparaties meer te betalen, u kunt een reservesleutel ophalen om uw normale dagplan voort te zetten.

Analyseer en verbeter actief de diefstalbeveiliging

Wij helpen u niet alleen als u dringend hulp nodig heeft. We kunnen u ook helpen uw diefstalbeveiliging te verbeteren. We praten zelfs liever over diefstalpreventie omdat het doel hiervan is om diefstal te voorkomen. Jackey slotenmaker Ede kan eerst de diefstalbeveiliging van uw woning analyseren en een rapport publiceren over de verbeterpunten. Dan kunnen wij u ook helpen uw beveiliging tegen diefstal actief te verbeteren. Zo kunnen wij voor u een nieuw slot of een alarmsysteem installeren om uw huis beter te beveiligen tegen diefstal. Als u zich zorgen maakt over de veiligheid van de woning, neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Kaart van Ede

Klik op 1 van de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over deze prachtige locatie

Ede

Ede is een middelgrote stad in de provincie Gelderland in Nederland, gelegen aan de westvleugel van de Veluwe en de zuidelijke Gelderse vallei. Het is ook de hoofdstad van de gemeente met dezelfde naam. Ede heeft ruim vijfenzeventig duizend mensen in de stad.

Ede staat bekend om de Slag om Arnhem. Deze locatie speelde een belangrijke rol in de Tweede Wereldoorlog, omdat in het jaar 1944 de geallieerde troepen per vliegtuig landen als onderdeel van Operatie Market Garden. Jaarlijks lokt de luchtlanding op de Ginkelse Heide duizenden toeristen naar Ed.

Bereikbaarheid per spoor van Ede

Ede is gelegen aan de spoorlijn Utrecht-Arnhem. Het station van Ede kreeg in 1845 de naam Ede S.S. (Nationale Spoorweg), maar werd later omgedoopt tot Ede-Wageningen. Deze plek ligt ook aan de spoorlijn naar Amersfoort Centraal, en nu is er HOV-verbinding Valleilijn en de bus naar Wageningen. De spoorlijn tussen Amersfoort Centraal Station en Ede-Wageningen draagt ​​nog in lekentaal de naam “Kippenlijn”, die is afgeleid van een eerdere functie. Deze lijn werd geopend in 1901. Ede heeft op deze lijn een tweede station, Ede Centrum.

Het plan

In de jaren tachtig zijn beide lijnen die door Ede lopen, opgenomen in het plan Rail 21 van de Nederlandse Spoorwegen. De spoorlijn Utrecht-Ed-Arnhem wordt verbreed tot 4 sporen en Valleilijn richting Amersfoort Centraal wordt twee sporen. Beide plannen mislukten echter. De gemeente Ede hoopt de spoorlijn Utrecht-Ede-Arnhem te verdiepen om mogelijke belemmeringen weg te nemen. Voormalig minister van Verkeer en Waterstaat Peys zegde 40 miljoen euro toe voor dit project. In september 2010 werd aangekondigd dat de verdieping zou komen te vervallen. Integendeel, de toegezegde $ 40 miljoen zal worden gebruikt voor de aanleg van verschillende wegtunnels en de verdere ontwikkeling van het station gedeelte. In mei 2016 heeft het project Spoorzone (samen met de gemeente Ede, NS en ProRail) het ontwerp voor het nieuwe stationsgebouw voorgesteld.

De mediaen Ede

Het medialandschap van Ede wordt gedomineerd door twee uitgeverijen. Tot het jaar 2019 publiceerde De Persgroep de huis-aan-huiskrant De Edese Post in Ede. Barneveldse BDU geeft het gratis huis-aan-huismagazine Ede Stad in de stad uit. De krant is woensdag gepubliceerd. De krant bevat ook gemeentelijke rapporten. Een andere editie van dagblad De Gelderlander is “De Vallei”, waarin Ede centraal staat. Ed heeft ook zijn eigen lokale omroep, die bestaat uit een uitzendafdeling genaamd “EDE FM” en een televisieafdeling genaamd “EDE TV”.

SNEL EEN SLOTENMAKER NODIG IN EDE ?

Neem direct contact op met de slotenmakers van Jackey wij helpen u bij het openmaken van uw deuren en vervangen uw sloten. Neem contact met ons op via het contact formulier of bel. De beller is sneller. 24/7 zijn wij beschikbaar en snel ter plaatsen in Ede .