Sleutel vergeten

Sleutel vergeten

Een vaak voorkomend scenario: u komt thuis na een dag hard werken en denkt: nu kan ik lekker relaxen in bad. U gaat naarstig op zoek naar uw sleutels, en wat blijkt? U bent uw sleutel vergeten en de deur is dicht.

Snel naar de buren toe, want u was zo slim om een reservesleutel bij hen neer te leggen, voor noodgevallen zoals deze. Maar dan blijkt dat u uw sleutel aan de binnenkant van uw voordeur heeft laten zitten. Een snelle blik op uw poort laat zien dat deze ook goed afgesloten is, een ongeluk komt zelden alleen.

Natuurlijk kunt u een raampje ingooien, maar een betere keuze is om onze Slotenservice hulpdienst te bellen. Binnen een half uur staat een van onze specialisten bij u om ervoor te zorgen dat u uw plannetje van relaxen in bad alsnog ten uitvoer kunt brengen.

Hij zal er voor zorgen dat uw voordeur snel, schadevrij en deskundig weer open is, en dat deze – waarschijnlijk minstens net zo belangrijk – weer naar behoren af te sluiten is vóór hij weer naar zijn volgende klus gaat.

Dit was uiteraard slechts een voorbeeldscenario waarin we u graag van dienst zijn met onze hulp. Heeft u een deskundige slotenmaker nodig? Twijfel geen moment en laat een van onze ervaren vakmensen u helpen bij uw probleem.

Hoe kom ik nu naar binnen toe?

U kunt uw sleutelbos niet vinden? Of: u weet precies waar uw sleutels liggen! 200 km verderop, onbereikbaar voor u op dit moment. Ze hadden net zo goed in een ander land kunnen liggen. Uiteraard vraagt u zichzelf nu af: hoe kom ik nu mijn huis binnen?

Geen probleem zo groot of wij hebben er een oplossing voor: bel ons. Overdag, midden in de nacht, ongeacht welke dag van de week: wij staan altijd voor u klaar.

Of het nu gaat om verloren sleutels, een vastgelopen slot of om een afgebroken sleutel in het slot, een van onze goed geschoolde en vriendelijke slotenmakers helpt u, in nagenoeg alle gevallen schadevrij, zo uw woning binnen.

Met trots kunnen wij u zeggen dat ons bedrijf niet voor niets bekend staat als de beste van Nederland. Waar de slotenmakers zeker niet altijd goed aangeschreven staan is het ons gelukt om deze eretitel te krijgen van onze tevreden klanten.

Twee kernwaarden van ons bedrijf zijn professionaliteit en klantgerichtheid. U kunt ervan verzekerd zijn dat onze slotspecialisten u te allen tijde correct, vriendelijk en professioneel zullen behandelen. Neem contact met ons op als u uw sleutels vergeten bent, thuis of elders. Bij al uw problemen met sloten of sleutels, dag en nacht, staan we voor u klaar.

Sleutel in huis vergeten

U ging nog even snel wat boodschappen halen. Bij thuiskomst wilt u uw sleutels pakken. Waar zijn ze nu? U kijkt door het raam naar binnen en de moed zakt u in de schoenen. Daar liggen uw sleutels dan: u ziet ze binnen liggen.

Daar staat u dan in de stromende regen, tassen vol boodschappen aan uw voeten. Niemand in de buurt heeft een reservesleutel voor u. Je laat immers niet zomaar je sleutels bij iemand achter. Zo jammer. Aangezien u geen inbreker of slotenmaker bent, bent u niet in staat om uw woning binnen te komen. In ieder geval niet zonder flinke schade aan uw ramen of deur te veroorzaken. 

Geen nood! Als u ons inschakelt staat een van onze vriendelijke monteurs binnen een half uur bij u om u vakkundig, snel en schadeloos weer naar binnen te helpen.

Wij begrijpen heel goed dat dit soort dingen altijd op de meest ongelegen momenten gebeuren. Daarom garanderen wij u dat we altijd voor u klaarstaan: dag én nacht.

Of het nu gaat om verloren of vergeten sleutels, of om het vervangen van een cilinder: bij ons wordt u 24/7 geholpen door ervaren, vriendelijke vakmensen die met ieder bijltje gehakt hebben. Er is geen probleem waar zij geen oplossing voor kennen.

Sleutel aan de binnenkant van de deur

Moet dat u overkomen? Daar staat u dan voor uw dichte deur, maar u bent uw sleutels vergeten. U was zo verstandig om een reservesleutel neer te leggen bij een betrouwbare bekende die dichtbij u woont, want u heeft zich al vaker buitengesloten.

Snel de reservesleutel halen. Maar als u de sleutel in het slot steekt blijkt dat u vanmorgen uw sleutel niet vergeten bent, maar uw huissleutels aan de binnenkant van de deur heeft laten zitten. Er is geen reden tot paniek, want ook met dit scenario hebben onze specialisten vaker te maken gehad.

Bel ons nummer en binnen een half uurtje helpt een onze medewerkers u betrouwbaar en snel weer naar binnen. De beste slotenmakers van Nederland staan graag voor u klaar als u ons het hardste nodig heeft.

Sleutel kwijt, slot vervangen

Sleutel ligt op straat

Onze slotenmakers staan dag en nacht voor u klaar, 24/7. Of u nu buitengesloten bent, uw slot preventief vervangen moet worden, u informatie wenst over inbraakpreventie, of als u uw sleutels verloren bent.

In alle gevallen helpt onze medewerker u snel, handig en deskundig uw woning weer binnen. Mocht blijken dat uw slot opengebroken moet worden, dan gaat onze slotenmaker pas weg als er een nieuw, betrouwbaar en goedwerkend slot geplaatst is.

Uw veiligheid gaat ons zeer aan het hart. Al jaren staan wij en al onze medewerkers garant voor snelle, betaalbare en betrouwbare service met kwalitatief de beste materialen. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Huissleutels verloren

Het komt regelmatig voor dat klanten zich onveilig voelen na verlies van hun sleutels. Men weet immers niet of de sleutels verloren zijn, of dat ze misschien in het slot achtergebleven zijn.

Je moet er toch niet aan denken dat je de sleutels kwijt bent en iedereen nu zo je woning binnen kan komen? Wij begrijpen dat dit een zeer onwenselijke, onveilige en nare situatie is.

Wij voorkomen graag dat u slapelozen nachten overhoudt aan het verlies van uw sleutels. Als u ons belt zorgen we ervoor dat het slot preventief vervangen wordt, zodat u zich weer veilig zult voelen in uw eigen omgeving.

Wij staan voor u klaar, 24/7, om u weer een veilig vertrouwd gevoel te geven in uw eigen woning. Met of zonder sleutel: wij laten u niet in de rats zitten.

Sleutels kwijt? Bel onze 24-uurs slotenservice

Of u nu midden in de nacht tot de ontdekking komt dat u uw sleutels verloren bent, of dat u op een feestdag bij uw woning buitengesloten staat met uw sleutels aan de binnenkant van de deur: wij helpen u graag uit de problemen.

Onze zeer ervaren slotenmakers staan 365 dagen per jaar, 24 uur per dag voor u klaar om u weer naar binnen te helpen. Zo veilig mogelijk, zo snel mogelijk en zo schadevrij mogelijk. Onze vakmannen adviseren u deskundig om bij een probleem tot een passende, betaalbare oplossing te komen.

Ook midden in de nacht of op feestdagen werken onze gedreven specialisten snel, betrouwbaar en gaan enkel voor uitstekende kwaliteit. We zijn niet voor niets de Beste Slotenmakerservice van heel Nederland.