Onze slotenmakers in Maarssen en omgeving zijn betrouwbaar vakkundig en snel ter plaatse.

Bel 06-10434397

Slotenmaker Maarssen

Jackey Slotenmaker Maarssen kan uw deur zonder schade openen. Zit je buiten op slot omdat de sleutel binnen de deur zit, helpt Slotenmaker Maarssen u verder? Is de sleutel kapot of verloren in het cilinderslot? Wij openen uw deur snel zonder enige andere schade te veroorzaken.

Meestal binnen een paar minuten. Onze slotenservice is 24/7. U hoeft niet onnodig te wachten. De technicus belt u een kwartier voor aankomst. Dat is onze service.

Inbraakonderzoek Verisure

Wilt u het cilinderslot vervangen?

Is uw slot kapot, de sleutel gestolen of wilt u gewoon een beter slot? Jackey's Slotenmakers in Maarssen zijn een verrassing als het gaat over vakwerk en vakmanschap. Ons vakkundig en technisch personeel staat te allen tijde voor u klaar.

Onze erkende slotendienst kan alle soorten sloten vervangen en repareren. Welk type slot u ook zoekt, wij kunnen cilindersloten of insteeksloten uit eigen voorraad leveren. Wilt u meer weten over vervangende sloten, neem dan contact met ons op.

Diefstalbeveiliging

Het veiligheidsadvies van Maarssen Slotenmaker is altijd actueel en volgende het politie keurmerk. De technicus zal met u samenwerken om de zwakke schakel te vinden. We stellen u voor hoe u deze zwakke punten kunt versterken. Onze monteurs zijn geaccrediteerd en beschikken over NSSG (Nederlandse Vereniging van Sleutel en Slot Experten) en ALOA certificaten.

De monteur controleert samen met u de scharnieren en sloten en kan direct adviseren over de locatie volgens de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Leven (PKVW). Uiteraard zorgen wij ervoor dat u geen cipier wordt van een sleutelbos. Eén externe sleutel, waarmee u alle sloten kunt openen.

WIJ ZIJN EEN ERKEND VAKBEDRIJF DAT UITSLUITEND WERKT MET A MERKEN MET EEN KEURMERK.

Repareer scharnieren en sloten

Scharnieren en sloten zijn de namen voor alle verschillende producten die worden gebruikt om de deuren en de ramen op te hangen, natuurlijk te openen, te bevestigen, te sluiten of te vergrendelen. Erkende technici kunnen u assisteren bij het werk van scharnieren, sloten, schuifrails, grendels, raamkrukken en deurklinken. Of het nu gaat om groot of klein werk: de sluitservice van Maarssen staat klaar om uw scharnieren en sloten te vervangen en / of repareren.

Deur tot deur

Het ophangen van de deur is hard werken en vereist jarenlange ervaring. Onze monteurs hebben een schat aan ervaring en het juiste gereedschap om de deur correct op te hangen.

Driepuntssluiting

Indien u een meerpuntssluiting op uw deur monteert, wordt deze op verschillende posities in het deurkozijn bevestigd. De bekendste variant is de driepuntssluiting. Dit slot zorgt voor extra veiligheid en gebruiksgemak: de deur hoeft alleen met een sleutel te worden bediend, maar zit op drie plaatsen vast. Een veelvoorkomend probleem bij driepuntssluitingen is dat de accessoires niet geschikt zijn voor de huidige diefstal methoden.

Kaart van Maarsen

Klik op 1 van de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over deze prachtige locatie

Maarssen een mooie plek om te wonen

Maarssen is een plaats in de Nederlandse gemeente van Utrecht. De locatie ligt noordelijk van Utrecht. Naast de rivier de Vecht ligt Maarssen ook aan het Rijnkanaal in Amsterdam. Maarssen bestaat uit een tweetal delen. Gelegen in het oude deel ten noorden van de gracht, gewoonlijk Maarssen Dorp genoemd, aan de westzijde van de gracht, naast de andere kant van de gracht, ligt een relatief nieuw deel genaamd Maarssenbroek, het station. gelegen.De inwoners van Maarssen heten Maarssenaar.

De gemeente

Maarssen heeft sinds de negentiende eeuw deelgenomen aan diverse gemeentelijke reorganisaties. Maarssenbroek werd onder meer toegevoegd aan de gemeente Maarssen in de negentiende eeuw, aan Maarsseveen in de vijfiger jaren en aan Zuilen en Westbroek in respectievelijk eind jaren vijftig

SNEL EEN SLOTENMAKER NODIG IN MAARSSEN ?

Neem direct contact op met de slotenmakers van Jackey wij helpen u bij het openmaken van uw deuren en vervangen uw sloten. Neem contact met ons op via het contact formulier of bel. De beller is sneller. 24/7 zijn wij beschikbaar en snel ter plaatsen in Maarssen .