Onze slotenmakers in Vleuten en omgeving zijn betrouwbaar vakkundig en snel ter plaatse.

Bel 06-10434397

Slotenmaker Vleuten

In verschillende situaties is de ondersteuning van de slotenmakers van Jackey te Vleuten nodig. Als u uw sleutel kwijtraakt of uzelf buitensluit, staat u voor een gesloten deur. Dan kan de slotenmaker u helpen en de deur voor u openen. Ook als uw huis per ongeluk beschadigd raakt, kunt u de slotenmaker Vleuten bellen.

Onze ervaren slotenmakers herstellen de diefstal schade en kunnen alle sloten voor u vervangen. Door gebruik te maken van onze 24-uurs nooddienst, ook in het weekend of 's avonds laat, komen onze medewerkers binnen 40 minuten bij u thuis.

Inbraakonderzoek Verisure

Professionele diensten van Slotenmaker Vleuten

Op zoek naar een professionele slotenmaker in Vleuten? Slotenmaker Jackey heeft meerdere vestigingen, dus u kunt altijd rekenen op deskundige ondersteuning. Onze ervaren slotenmakers kunnen u bijstaan ​​in elke noodsituatie en u voorzien van deskundig advies over diefstalbeveiliging. Inbraakpreventie is een onderwerp dat u nooit mag negeren.

Onze slotenmakers kunnen al uw sloten vervangen door door SKG goedgekeurde scharnieren en sloten, zodat u uw huis altijd optimaal tegen diefstal kunt beschermen.

Vervangend slot

Sinds 2014 moeten alle sloten in bestaande gebouwen en nieuwbouw aan nieuwe eisen voldoen. Als u het slot nog eerder heeft, is het raadzaam om het te controleren. Onze slotenmaker in Vleuten kan het slot voor u vervangen zodat u aan de veiligheidsvoorschriften voldoet. U vervangt het slot eenvoudig door een betrouwbaar scharnier en slot. Kies voor een meerpuntssluiting met SKG-keurmerk en laat u door onze slotenmaker voorzien van deskundig advies.

WIJ ZIJN EEN ERKEND VAKBEDRIJF DAT UITSLUITEND WERKT MET A MERKEN MET EEN KEURMERK.

Ontgrendelen

In sommige onvoorziene omstandigheden kan het nodig zijn dat een slotenmaker uw slot opent. Slotenmaker Jackey biedt dag en nacht noodhulp, zelfs als u uw sleutel verliest of vergeet, kunt u op elk moment uw huis betreden. Razendsnel zijn we bij u en kunnen we de deur voor u openen. Mocht de sleutel in het slot breken, dan kan deze worden verwijderd door onze ervaren slotenmaker.

Uiteraard kan er ook een nieuw slot worden geplaatst. Heeft u een nieuwe sleutel nodig voor uw huidige slot, dan kunt u ook contact opnemen met slotenmaker Vleuten.

Diefstalbeveiliging

Het huis mag geen gebrek aan goede diefstalbeveiliging hebben. U kunt alle huidige scharnieren en sloten vervangen door meerpuntssluitingen of SKG kwaliteit gemarkeerde sloten om de beste diefstalbeveiliging te garanderen.

Onze slotenmaker in Vleuten kan u uitgebreid adviseren en voorzien van een passend slot. Als er een diefstal heeft plaatsgevonden, helpen onze ervaren slotenmakers u bij het herstellen van de diefstal en geven ze advies over hoe u deze kunt voorkomen.

Installeer een meerpuntssluiting

Slotenmaker Jackey in Vleuten kan op al uw deuren sloten met meerpuntssloten plaatsen. Gebruik vervolgens het insteekslot om uw deur in drie verschillende standen vast te zetten, die met slechts één sleutel te bedienen zijn.

Als u een slot met meerpuntssluiting installeert, kunt u uw diefstalbeveiliging optimaliseren. Na deskundig advies te hebben ingewonnen, kunt u bekijken of dergelijke sloten geschikt zijn voor uw woning en of u wilt dat wij ze plaatsen.

Slotenmaker Vleuten en uw verzekering

Vervangt u het slot door Slotenmaker Vleuten, dan kunt u in veel gevallen de kosten verhalen op de verzekering. Als dit nodig is vanwege een inbraak of als uw sleutel wordt gestolen, kunt u de kosten natuurlijk declareren via een verzekering. Het gaat tenslotte om situaties waarin u zelf het slot niet hoeft te vervangen. In dit geval worden de kosten meestal gedekt door een verzekering.

Gebruikt u een oud model of is het slot beschadigd, dan dient u het slot te vervangen. Sinds het jaar 2014 moet u een nieuw slot hebben om aan de nieuwe veiligheidseisen te voldoen. Onze slotenmaker in Vleuten inspecteert graag alle sloten voor u zodat u deze eventueel kunt vervangen.

Waarom het roestige slot vervangen?

Verroeste sloten moeten altijd worden vervangen, omdat roest de optimale werking van het slot nadelig beïnvloedt. Hierdoor loopt het voorkomen van diefstal risico, waardoor u niet langer de beste beveiliging kunt garanderen. Onze slotenmaker in Vleuten controleert uw slot om te zien of het aan vervanging toe is.

Kaart van Vleuten

Klik op 1 van de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over deze prachtige locatie

Een prachtige omgeving

De woningen van Vleuten, De Meern en Haarzuilens vormden tot het jaar 2001 de gemeente Vleuten-De Meern. De stad is ontstaan ​​door de fusie van de voormalige Vleuten, Haarzuilens, onderdeel van Oudenrijn en het grootste deel van Veldhuizen in het jaar 1954. Vleuten telde in 2019 iets meer dan zesentwintigduizend inwoners.

Kerk gebouw

Torenpleinkerk of Oude Sint-Willibrordkerk is een kerk in de protestantse gemeente Vleuten De toren is gebouwd rond begin veertiende eeuw en is een nationaal historisch relikwie, eigendom van de stad Utrecht. In deze kerk bevindt zich het orgel van de orgelbouwer Gideon Thomas Bätz, dat tevens een rijksmonument is.

Oorspronkelijk gebouwd voor de Utrechtse Demonstratiekerk aan de Kromme Nieuwe Gracht en geplaatst in het jaar 1809. In het jaar 1866 werd dit prachtige kleine orgel verplaatst naar Vleuten en vond het destijds een plek in de NH kerk. De kerk was gescheiden van de toren en twee traveeën kleiner dan de huidige kerk, en de kerk had de originele middeleeuwse afmetingen en was vergelijkbaar naar de toren. Verbonden. In het jaar 1972 is het orgel door Flentrop Orgelbouw uit Zaandam gerestaureerd en in de galerij bovenaan de toren geplaatst.

In het jaar 2019 heeft J.C. Dit Butts-orgel gerepareerd.Het orgel gebouw van Van Rossum, gelegen in Wijk en Aalburg. In het jaar 2009 werd de beiaard van Petit & Fritsen, de stichter van Bell, in de toren van de kerk geplaatst. Feiten hebben uitgewezen dat dit de laatste beiaard is van deze gieter in Nederland en in het jaar 2014 moest de bedrijfsvoering worden stopgezet.

SNEL EEN SLOTENMAKER NODIG IN VLEUTEN ?

Neem direct contact op met de slotenmakers van Jackey wij helpen u bij het openmaken van uw deuren en vervangen uw sloten. Neem contact met ons op via het contact formulier of bel. De beller is sneller. 24/7 zijn wij beschikbaar en snel ter plaatsen in Vleuten.