Onze slotenmakers in Roermond en omgeving zijn betrouwbaar vakkundig en snel ter plaatse.

Bel 06-10434397

Slotenmaker Roermond

De slotenspecialist Jackey Roermond Is slotenmaker in de stad en ook in de regio van Roermond. Bij ons staat de klant in alle gevallen centraal, daarom zijn we altijd snel op de plek. Het duur niet meer dan slechts eenendertig minuten om ter plaatse te zijn. Als de deur op slot zit, is dat zeer vervelend. Zeker als u lang moet gaan wachten.

Daarom helpen onze slotenmakers op ieder tijdstip van de dag en de nacht, op alle dagen van de week bij noodsituaties, dit is een vast en normaal onderdeel van onze sleutel hulpdienst.

Inbraakonderzoek Verisure

Is uw slot kapot? Wilt u het scharnier en uw slot vervangen? Of ben u juist buiten gesloten?

Dan maakt onze vakkundige slotenmakers het voor u klaar! De experts van Jackey herstellen de schade zo snel als het kan en indien het nodig is plaatsen we andere veiligheidssloten om uw veiligheid te verbeteren. Antidiefstal Advies nodig? Ook dan zijn wij nog steeds de juiste partner!

Slotherstel in Roermond?

Onze slotenmaker zal binnen veertig minuten bij u op de locatie in de stad Roermond of een andere locatie in Limburg zijn. Door onze fijne expertise, goede certificering en vakkundige snelheid zijn wij een echte partner voor de brandweer, de politie, de woningcorporatie en ook voor zeer vele particulieren.

WIJ ZIJN EEN ERKEND VAKBEDRIJF DAT UITSLUITEND WERKT MET A MERKEN MET EEN KEURMERK.

Politie keurmerk een veilig en safe leven

Sloten specialist Roermond is de beste keuze voor een goede beveiliging van uw woon- of bedrijfspand in de stad Roermond! Nadat de diefstal (diefstal) heeft plaatsgevonden, vervangen wij uw slot door een kwalitatieve variant met een erkend PKVW goedgekeurd slot (Veilig Leven van het Politiebureau).

Voorkom inbraak in huis

Het is te zien dat in de meeste steden veel meer diefstallen plaatsvinden. De slotenmakers van Jackey in Limburg zorgen voor een veilig politiek token slot, laat de dieven van Roermond geen kans maken. Door onze sterke samenwerking met de politie en de brandweer zijn wij altijd goed geïnformeerd over de laatste wet- en regelgeving.

Kantoorbeveiliging Roermond

Steeds meer criminelen kiezen ervoor om in een bedrijfspand in te breken. Deze gebouwen zijn vaak gevuld met dure materialen en elektronische apparatuur, waardoor ze een prooi zijn voor dieven. Om de veiligheid van u en uw eigendommen te garanderen, raden wij het bedrijf aan altijd antidiefstal maatregelen te nemen. Wilt u de veiligheid van de Roermondse inventaris waarborgen?

Kaart van Roermond

Klik op 1 van de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over deze prachtige locatie

Een prachtige locatie

Roermond is een grote stad in de provincie met de naam Limburg in ons Nederland. Deze stad Roermond is tevens de plek van het bisdom Roermond. In het jaar 2021 telde de stad bijna zestigduizend inwoners. Roermond ligt op het kruispunt van de Roer en de Maas.

Roermond was in de latere middeleeuwen een bekende Hanzestad en het was een van de vier hoofdsteden van het bekende hertogdom Gerre.

Attracties in Roermond

De Markt van Roermond (Markt in Roermond), met links de Sint Christoffel en rechts het Stadhuis

De stad Roermond heeft een beschermd stedelijk landschap. Er zijn zeer vele verschillende monumenten in het oude centrum, zoals:

De kerk Roermond de Kathedraal van St. Christopher.

De bouw van de kerk begon in de vijftiende eeuw. Dit is een drieweg-hallenkerk, gebouwd in de navolgende Rijngotische stijl (soms ten onrechte Gelders genoemd).

 • Munsterkerk, een kruiskerk,
 • Heilig Hart van Jezus Kerk
 • tempel
 • Voormalig Begadenklooster
 • Voormalig jezuïetenklooster
 • Voormalig Usulin-klooster
 • Voormalige karmelietenabdij,
 • Voormalig Verlosserklooster
 • Voormalig kameelklooster
 • 't Zand kerk, neogotische kerk
 • De voormalige synagoge
 • Mariakerk,
 • Tuint det Geer herdenkt de god Mooder
 • Bruno
 • Prinsenhof

SNEL EEN SLOTENMAKER NODIG IN ROERMOND ?

Neem direct contact op met de slotenmakers van Jackey wij helpen u bij het openmaken van uw deuren en vervangen uw sloten. Neem contact met ons op via het contact formulier of bel. De beller is sneller. 24/7 zijn wij beschikbaar en snel ter plaatsen in Roermond.