Onze slotenmakers in Assen en omgeving zijn betrouwbaar vakkundig en snel ter plaatse.

Bel 06-10434397

Slotenmaker Assen

Daarom kiest u voor de beste service, Slotenmaker Assen. We zijn allrounders met meer dan vijftien jaar ervaring. We zijn betrouwbaar en vriendelijk en in staat om iedere klus op te lossen zonder grote schade aan te brengen. Vaak werken we zonder enige schade.

Inbraakonderzoek Verisure

Wat doen we?

  • U bent ingesloten of het slot is vergrendeld
  • Uw sleutel is in het slot gebroken of u kunt deze niet meer verwijderen
  • U bent de sleutel kwijt of verloren en kunt niet meer in- en uitstappen
  • Uw slot of slotcilinder is beschadigd / beschadigd en werkt niet meer
  • U bent ingebroken of heeft een inbraakpoging gedaan en wilt de deur weer op slot kunnen doen of snel het slot wisselen
  • U kunt de schuifdeur niet meer openen en ook niet sluiten
  • U wilt zeker weten dat niemand anders een ongewenste woning of bouwsleutel heeft, bijvoorbeeld door verhuizing of relatieproblemen.

WIJ ZIJN EEN ERKEND VAKBEDRIJF DAT UITSLUITEND WERKT MET A MERKEN MET EEN KEURMERK.

Verbeter de afstelling van de deur

Het hangt van de omstandigheden af ​​voor welke oplossing wordt gekozen. Dit gebeurt uiteraard door middel van onderhandeling en u weet van tevoren wat de kosten zijn.

Van advies tot professionele montage

Van advies tot vakkundige montage, Jackey slotenmaker Assen kan u helpen bij het hanteren van alle scharnieren en sloten. Onze vakmensen weten altijd wat de beste optie is, van budget tot meer exclusieve oplossingen, wij adviseren uw bij elke klus.

Het werk wordt niet stilgelegd door sloten of deuren te plaatsen, maar ik zorg er altijd voor dat alles goed verloopt. Omdat geen kozijn hetzelfde is, worden de deuren meestal opgemeten, dus hang ik ze apart op: er zijn geen krakende of krakende deuren, maar de netjes afgestelde staanders en sluitplaten zijn dicht zodat de deur goed aansluit Winddichtstrip. De professionals van Jackey gebruiken alleen hoogwaardige materialen en producten die een lange levensduur garanderen.

Neem gerust contact met ons op. Onze slotenmakers doen graag waar zij goed in zijn!

Kaart van Assen

Klik op 1 van de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over deze prachtige locatie

Assen is een stad en het is ook een gemeente in het noordelijke deel van Drenthe. Drenthe is een provincie in Nederland. Assen is de belangrijkste stad van de provincie.

De gemeente heeft een oppervlakte van meer dan tachtig vierkante kilometer. In 2021 telt de stad net geen zeventigduizend inwoners. De inwoners van de stad Assen heten Assenaar. Assen is een onderdeel van de samenwerking Assen- Groningen met de stad Groningen.

Economisch Assen

Assen kent vele industrieterreinen, waaronder industriegebied Schepersmaat en industriegebied City Business Park Messchenveld en industriegebied Peelerpark.

SNEL EEN SLOTENMAKER NODIG IN ASSEN?

Neem direct contact op met de slotenmakers van Jackey wij helpen u bij het openmaken van uw deuren en vervangen uw sloten. Neem contact met ons op via het contact formulier of bel. De beller is sneller. 24/7 zijn wij beschikbaar en snel ter plaatsen in Assen.