Onze slotenmakers in Venlo en omgeving zijn betrouwbaar vakkundig en snel ter plaatse.

Bel 06-10434397

Slotenmaker Venlo

Bent u bestolen of bent u van plan om stappen te ondernemen om juist dit te gaan voorkomen? Jackey's slotenmaker Venlo voorziet u van vakkundig advies op het gebied van sloten en alles wat erbij komt kijken.

Simpele scharnieren en sloten en de nieuwste soorten oplossingen zijn voor onze expert zeker geen enkel probleem.

Wij assisteren u de beste anti diefstal methode te vinden. Als u last heeft gekregen van een diefstal, dan voorzien wij u dag en nacht en alle dagen van de week van voorzieningen.

We hebben ook gezorgd dat de kapotte deuren en ramen werden gesloten. Mocht u zelf de sleutel verliezen, dan kunnen wij u ook assisteren deuren en ramen te openen zonder schade aan te richten.

Inbraakonderzoek Verisure

WIJ ZIJN EEN ERKEND VAKBEDRIJF DAT UITSLUITEND WERKT MET A MERKEN MET EEN KEURMERK.

Een vakkundige slotenmaker in Venlo

Bij deze slotenmaker in Venlo bent u aan het beste adres om een ander slot in uw huis of bedrijfspand te laten plaatsen. Wij adviseren u met onze jarenlange ervaring in het voorkomen en ook in het herstellen van schade door een inbraak of diefstal. Wij bieden u op een heldere manier meerdere mogelijkheden aan, zodat u een goed inzicht krijgt in alle verschillende opties van de woning. Door deze aanpak zorgen we ervoor dat u altijd een goede keuze kunt maken.

Naast scharnieren en sloten met sleutel kunnen wij u ook helpen bij de meer moderne innovatieve sloten. Zeker voor bedrijven heeft het volop voordelen. Slotenmakers kunnen simpel meerdere niveaus van sloten plaatsen in het pand van u in de stad en regio Venlo.

U kunt per persoon toegangsrechten instellen en direct aanpassingen maken zonder met de sleutels te hoeven rommelen. Ook verloren of gestolen sleutels kunnen snel uit het systeem worden gegooid.

De vakmannen van Jackey hebben jaren ervaring als slotenmaker de regio Venlo

Al onze sloten zijn door de politie gekeurd en voorzien van de juiste keurmerken. Naast sloten leveren wij ook de binnen- en de buitendeuren die zijn gemaakt met de nieuwste technologie. Dit helpt ongenode gasten buiten uw huis te houden.

Wij bieden zonder problemen beste sleutels en moderne innovatieve oplossingen. Onze vakkundige slotenmakers hebben de beste kwaliteitssloten voor de woning in de stad en regio Venlo voor u verzorgd en zijn geïnspecteerd door de politie. Ook voor uw kantoor zorgt het snel voor een keurig sluitsysteem, dat precies naar uw persoonlijke wensen kan worden aangepast.

Kaart van Venlo

Klik op 1 van de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over deze prachtige locatie

Een mooie stad

Venlo is een stad in het noorden van de provincie Limburg in Nederland. De stad heeft iets eer dan achtenzestigduizend inwoners (het jaar 2020, bron is het CBS). Venlo vormt samen met de regio's Blerick en Tegelen het stedelijk gebied van de stad. De gemeente telt bijna zevenentachtig duizend inwoners (het jaar 2017, bron is het CBS). Brerik is echter altijd een apart dorp geweest en werd pas tijdens de Tweede Wereldoorlog opgenomen in de stad Venlo.

Venlo is een stad van handel, transport en industrie. De stad is het centrum van een wijder gebied en een winkelcentrum in het aangrenzende Ruhrgebied van Duitsland. De stad Venlo grenst direct aan de districten Kleef en Viersen in Duitsland. Venlo ligt aan een bocht in de Maas en heeft ondanks de schade veroorzaakt door de Tweede Wereldoorlog een historisch centrum.

Attracties

Door bomaanslagen tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn veel historische gebouwen in het centrum van Venlo verdwenen, zoals de middeleeuwse huizen bij Kwartelenmarkt, de synagoge en het kloostercomplex aan de zuidzijde. Daarnaast zijn voor en na de Tweede Wereldoorlog veel (laat) middeleeuwse gebouwen gesloopt. Na uitgebreid bouwkundig onderzoek lijkt Venlo enkele huizen te hebben met een middeleeuwse kern. Deze zijn verborgen achter de meeste nieuwere buitenmuren en bevinden zich voornamelijk in de Gasthuisstraat, Vleesstraat en Lomstraat.

Venlo is de aanloopstad van de oosterbuur.

Monseigneur Nolensplein in Venlo heeft voornamelijk auto's van Duitse winkeltoeristen en diverse Duitse winkels rondom het plein Al decennia lang profiteert de detailhandel in het centrum van Venlo van toeristen uit het Duitse binnenland, voornamelijk uit het dichtbevolkte Ruhrgebied in de buurt. Deze bezoekers komen naar Venlo om hier te winkelen.

Zeker voor vakanties in Duitsland Winkels in Duitsland moeten gesloten zijn, en Venlo is vaak erg druk. In sommige winkels, het zogenaamde Duitstalige gebied, spreken mensen hen meestal in het Duits aan voordat ze overschakelen naar het Nederlands of dialecten. Vóór de invoering van de euro werden de prijzen in deze winkels ook uitgedrukt in de voormalige munteenheid, de Duitse mark (DM). Groenten en fruit, kaas, Duitse (!) Koffie en sigaretten zijn vooral populair onder Duitse toeristen.

Het is vermeldenswaard dat de dialecten gerelateerd aan Venlos ook in de Duitse regio tot enkele kilometers van de grens worden gesproken, maar dit houdt verband met de historische, politieke en culturele achtergrond van Noord-Limburg en Noordrijn-Westfalen (zie Vorstendom Storm). Door de grote verscheidenheid aan winkels rond het plein voor Duitse winkeltoeristen ontvangt Venlo jaarlijks ongeveer 5 miljoen bezoekers, voornamelijk uit het aangrenzende Ruhrgebied.

Industrie

Het begin van de Venlo-industrie begon met de boterkleuringfabriek Van der Grinten N.V. en de gloeilampenfabriek Goossens, Pope & Co. In 1909 werd de Valuas fietsenfabriek opgericht. De beeldenfabriek “Sint-Jozef” is gevestigd aan de Emmastraat 84-86 en werd gebouwd in 1916 maar werd in 2008 afgebroken. Eveneens in 1916 werd de productiebasis van het Duitse Enfa-bedrijf in Venlo opgericht en begon met het produceren van enveloppen. Dit product is in 2014 stopgezet.

SNEL EEN SLOTENMAKER NODIG IN VENLO ?

Neem direct contact op met de slotenmakers van Jackey wij helpen u bij het openmaken van uw deuren en vervangen uw sloten. Neem contact met ons op via het contact formulier of bel. De beller is sneller. 24/7 zijn wij beschikbaar en snel ter plaatsen in Venlo.