Onze slotenmakers in Almelo en omgeving zijn betrouwbaar vakkundig en snel ter plaatse.

Bel 06-10434397

Slotenmaker Almelo

24 uurs slotenmaker in Almelo

Ben je in Almelo of Twente op zoek naar een slotenspecialist? Wij helpen u graag met al uw sloten problemen en vraagstukken. We zijn alle dagen van de week op ieder uur van de dag of nacht te bereiken. We staan dag en nacht voor al onze klanten klaar. Het is mogelijk om sloten en cilinders bij ons te laten vervangen of te laten repareren. We brengen u altijd vooraf op de hoogte van de kosten. Het is dus duidelijk wat u moet betalen, voordat we aan het werk gaan. Wel zo fijn. U komt niet voor verrassingen te staan en er zijn ook geen verborgen kosten.

Snel geholpen

Wij werken met spoedmeldingen, doen sloten reparaties, helpen om sloten weer te openen en doen dit met vaste prijzen en een minimale wachttijd. We zijn snel ter plaatse in Almelo en ook in andere delen van Twente als dit nodig is. Doordat Jackey een 24 uurs slotenspecialist in Almelo is is het mogelijk om snel een monteur voor de deur te zien verschijnen. Onze monteurs rijden in de hele regio Twente graag naar u toe. Natuurlijk komen onze slotenspecialisten in de hele stad en regio Almelo bij u langs. Door onze strategische locatie is de wachttijd minimaal.

Inbraakonderzoek Verisure

Heeft u zichzelf buitengesloten? Vervelend!

Natuurlijk wilt u dan graag zo snel als mogelijk geholpen worden. Bel direct met ons en geef een korte uitleg van de situatie. Het is dan mogelijk om de kosten te bepalen en wij kunnen dan direct naar u toekomen. Wij bieden altijd een vaste prijs en er komen nooit extra kosten bij. Helder en transparant vanaf het moment dat u ons belt.

WIJ ZIJN EEN ERKEND VAKBEDRIJF DAT UITSLUITEND WERKT MET A MERKEN MET EEN KEURMERK.

Neem direct contact op met de slotenmaker Almelo

U kunt ons 24 uur per dag bereiken. We helpen u graag als u buitengesloten bent of de sleutels heeft verloren. In alle gevallen zijn we snel bij u en komen we graag langs. We zijn snel ter plaatse in Almelo of Twente om de werkzaamheden uit te voeren. Even bellen of mailen is een goede start om snel te weten wat er mogelijk is.

Almelo en Twente

Natuurlijk waren we in heel Almelo. We zijn echter ook beschikbaar om u te helpen als u in een andere plaats van Twente woont. We zijn eigenlijk de slotenspecialist van heel Twente. Neem gewoon contact op en u weet zeer snel wat er allemaal mogelijk is.

Kaart van Almelo

Klik op 1 van de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over deze prachtige locatie

heracles almelo

Almelo in Twente

Almelo is een stad in Twente in de provincie Overijssel. Het is een stad met meer dan 73.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 69 vierkante kilometer. De stad is in het jaar 1914 ontstaan uit een fusie van de gemeenten Stad Almelo en Ambt Almelo. De gemeente Almelo bestaat ook uit de dorpen Aadorp, Bornerbroek en Mariaparochie (voor een deel).

De stad Almelo onderverdeeld in een aantal wijken en kernen

De volgende wijken en kernen zijn in Almelo te vinden:

 • Windmolenbroek
 • Wierdense Hoek (Kerkelanden/Aalderinkshoek)
 • Sluitersveld
 • Schelfhorst
 • Ossenkoppelerhoek
 • Noorderkwartier
 • Nieuwstraat-Kwartier
 • Hofkamp
 • De Riet
 • Binnenstad
 • Bornerbroek
 • Aadorp

De bezienswaardigheden in Almelo

Er zijn verschillende kerken in Almelo te bezichtigen. Ze zijn allemaal mooi gemaakt en hebben hun eigen unieke uitstraling. Denk hierbij aan de Grote kerk uit de vijftiende eeuw en ook de Torenspits uit de achttiende eeuw. De Sint-Georgiusbasiliek in het centrum van de stad Almelo is ook een bezichtiging waard. Het wordt ook wel de Sjors genoemd in de volksmond.

Daarnaast is er ook nog de molen uit 1870 De Hoop. Het is een korenmolen. Ook is er het bleekveld en zijn er tal van monumenten in Almelo. Daarnaast kent almelo tal van musea.

Het uitgaansleven in Almelo

Er zijn verschillende trekpleisters in Almelo. Denk aan het theaterhotel en ook Preston Palace. Het is het omgebouwde voormalige Irene ziekenhuis in Almelo tot een hotel en amusement locatie. In de theaters van Almelo heeft natuurlijk Herman Finkers vaak opgetreden. Het is zeer markante en bekende persoonlijkheid uit Twente. Almelo heeft veel leuke activiteiten en ook een aantrekkelijk uitgaansleven.

Sporten in Almelo

Er zijn in Almelo ongeveer zeventig sportclubs actief. Almelo telt veel sporters en daarnaast ook nog eens veel vrijwilligers bij de clubs. De grootste sportverenigingen zijn voetbalclubs, hockey clubs en de gymnastiekverenigingen. In Almelo zijn er verschillende sportaccommodaties waar men gebruik van maakt. Ook zijn er sporthallen, is er een openluchtzwembad en zijn er gymzalen en ook sportvelden. Het Sportbedrijf Almelo beheert het allemaal.

Ook zijn er topsportorganisaties. De professionele voetbalclub Heracles Almelo uit de eredivisie is hiervan natuurlijk de bekendste. Ze zijn twee keer kampioen van Nederland geworden. Ook zijn er verschillende topturnsters actief op het hoogste niveau en natuurlijk mogen we het Volleybal niet vergeten.

Bedrijven in Almelo

Er is in Almelo een huis van bewaring, een rechtbank en ook veel bedrijven. Bolletje, VDL, Urenco en Koninklijke Ten Cate zijn bekende bedrijven uit Almelo. Daarnaast is er Timberland en is er een groot industriegebied wat steeds verder groeit. In de oude stad zijn er ook veel kantoorgebouwen en is er het Bedrijvenpark Twente naast Twentepoort. Natuurlijk mogen we de Haven ook niet vergeten waar bijna een miljoen ton aan goederen wordt gelost (wat gelijk staat aan zo’n tachtigduizend vrachtwagens). Almelo timmert hard aan de weg.

Lekker fietsen over de fietssnelweg

De F 35 gaat ook langs Almelo. Het is een mooie fietsroute en snelweg voor fietsers welke van de Sallandse Heuvelrug bij Nijverdal via Wierden, Almelo, Borne en Hengelo naar Enschede gaat. De fietsweg is zeer mooi en comfortabel. Probeer het een eer uit!

Stedenbanden

Almelo heeft verschillende stedenbanden met steden in Duitsland, Engeland en Turkije. Het versterkt de internationale verhoudingen!

SNEL EEN SLOTENMAKER NODIG IN ALMELO?

Neem direct contact op met de slotenmakers van Jackey wij helpen u bij het openmaken van uw deuren en vervangen uw sloten. Neem contact met ons op via het contact formulier of bel. De beller is sneller. 24/7 zijn wij beschikbaar en snel ter plaatsen in Almelo.