Slotenmaker Utrecht

Slotenmaker Utrecht

Bel ons op, 24 uur per dag! Wij zijn op elk moment van de dag uw slotenmaker in Utrecht. Wij zijn zo snel dat onze erkende slotenmakers altijd binnen 30 minuten bij u zijn.

Zelfs op zon- en feestdagen! En dat alles tegen zeer scherpe prijzen. Bel ons direct op, of kies hieronder eerst uw stad in Utrecht.


slotenmaker Amersfoort
slotenmaker Baarn
slotenmaker Breukelen
slotenmaker De Meern


slotenmaker Driebergen Rijsenburg
slotenmaker Eemnes
slotenmaker Leusden
slotenmaker Maarssen
slotenmaker Mijdrecht
slotenmaker Nieuwegein


slotenmaker Vleuten
slotenmaker Zeist

Stap 1

Buitengesloten in één van onderstaande steden? Inbraakschade, of sleutel afgebroken in het slot?

Stap 2

Bel 06 – 10 43 43 97 voor onze slotenmakers.

Stap 3

Binnen 30 minuten is de deskundige Slotenmaker JacKey bij u!

Slotenmaker in Utrecht

Goed hang- en sluitwerk is de beste beveiliging voor uw woning en waardevolle eigendommen. U kunt zelf iets proberen te repareren of installeren, maar vaak zijn het de kleine details bij de plaatsing van sloten die het verschil maken tussen een inbraak of geen inbraak. Het vakkundig plaatsen van hang- en sluitwerk kunt u dus maar beter aan een deskundige slotenmaker overlaten. Zo weet u zeker dat u geen onnodige risico’s loopt als het gaat om de beveiliging van uw woning.

Zoekt u een betrouwbare en vooral betaalbare slotenmaker in Utrecht? Bel dan 06 – 10 43 43 97. Wij schakelen u direct door met een goedkope betrouwbare en vooral snelle slotenmaker uit uw stad in Utrecht. Door gebruik te maken van onze lokale erkende slotenmakers bespaart u veel op de voorrij kosten. Dat is dus snel verdiend!

Naast het plaatsen van SKG goedgekeurde veiligheidssloten adviseren wij u ook graag kosteloos over inbraakpreventie en inbraakbeveiliging. Onze slotenmakers kunnen alle soorten sloten leveren voor ramen, deuren, rolluiken, schuifpui, garagedeur, en zélfs voor veel kasten en meubels. Daarbij kunt u bijvoorbeeld kiezen voor sier hang- en sluitwerk met antieke sloten, maar ook modern beslag van rvs. Goede sloten hoeven dus tegenwoordig niet alleen maar praktisch te zijn. Met de juiste veiligheidssloten kan de slotenmaker uw huis zelfs verfraaien. Naast de SKG gecertificeerde sloten werken wij alleen met sloten die het Politiekeurmerk Veilig Wonen hebben verdiend. Alleen zo kunnen wij u garanderen dat uw huis op en top beveiligd is.

Inbraakpreventie in Utrecht

Helaas zijn inbraken nog steeds aan de orde van de dag. Ook in Utrecht neemt het aantal inbraken steeds verder toe. Onze slotenmakers zien dagelijks de gevolgen van laffe inbraken. Wij geven daarom graag kosteloos advies over hoe u het beste een inbraak kunt voorkomen. Adviseren over inbraakbeveiliging doen wij zowel voor woningen als voor winkelpanden en bedrijfspanden. Onze slotenmakers vertellen u precies waar de zwakke punten van uw woning of bedrijfspand zijn.

Om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden vertellen wij u graag eerlijk wat u zelf al kunt doen. In onze ogen kunt u namelijk veel zelf een raamboompje plaatsen een goed veiligheidsslot door ons laten plaatsen. Waarom zou u namelijk onnodig veel voor een eenvoudig raamboompje betalen, niet?

Contact met een slotenmaker in Utrecht?

Heeft u een erkende slotenmaker nodig? Bent buitengesloten of heeft u inbraakschade? Wij zijn u graag van dienst. U kunt ons dag en nacht bereiken op 06 – 10 43 43 97.

Klant Reviews

  • Duizend maal dank! Voelde me zo stom dat ik mezelf had buitengesloten. Gelukkig was ik door jullie binnen een paar minuten weer binnen. En zonder schade aan het slot. Top!

Sanne

  • Binnen 20 minuten geholpen. Bedankt voor de snelle service!

Herman Wesselink

  • Inbraakpreventie weer up-to-date laten maken. Was wel even een eye-opener. Bedankt voor de DIY tips. Scheelt me weer een hoop geld!

Johan van Laarhoven

Kwaliteit en veiligheid

slotenmaker Utrecht

Onze service

  • ruim 25 jaar ervaring
  • binnen 30 minuten aanwezig
  • 24 uurs service
  • vaste tarief, geen verrassingen

Slotenmaker JacKey.nl Utrecht

Radonweg 1
3542 AN

Utrecht
Utrecht
Telefoon: 06-10434397
Slotenmaker Jackey.nl Utrecht op Google Maps