Onze slotenmakers in Schiedam en omgeving zijn betrouwbaar vakkundig en snel ter plaatse.

Bel 06-10434397

Slotenmaker Schiedam

Heeft u er ooit over nagedacht om een ​​nieuw slot op de deur van uw huis te plaatsen? De kans is klein, omdat het meestal pas gebeurt als het te laat is. Er heeft bijvoorbeeld een diefstal plaatsgevonden.

In dit geval blijft u over met geroosterde peren, wat gemakkelijk te vermijden is. De passie voor Schiedam en het plaatsen van een gekwalificeerde sloten zit in het dna van de slotenmakers van Jackey.

Schiedam, waar ze een goede slotenmaker hebben, is nu ook een beveiligingsexpert. Het vervangen of plaatsen van een slot is immers meer dan alleen het vervangen van de cilinder.

Geïnstalleerde sloten vereisen precisie en kennis, want het aanbod aan veiligheidssloten is groter dan ooit. De slotenmakers van Jackey in Schiedam hebben de nodige expertise in huis om u te helpen.

Inbraakonderzoek Verisure

Wat is een goed deurslot?

Het is belangrijk dat het deurslot moet voldoen aan de laatste eisen. Dit is onder meer terug te zien in het Politiekeurmerk Veilig Wonen® (PKVW) dat uw Schiedamse slotenmaker dagelijks afhandelt.

De PKVW raadt aan om, om diefstal zoveel mogelijk te voorkomen, in plaats daarvan anti-kerntrekbeveiligingen te gebruiken.

Door uw huis goed te beveiligen, kunt u het risico op diefstal en schade met maar liefst 90% verminderen. Er zijn twee manieren van werken. Ten eerste heeft een goede moderne beveiliging een preventieve werking. De dieven kunnen in één oogopslag zien waar ze mee te maken hebben en zullen de situatie waarschijnlijk zonder succes omkeren.

Als ze het proberen, wordt het een moeilijke klus. Met het verouderde slot omzeilde de goed opgeleide diefstalbeveiliging binnen een minuut de beveiligingsmaatregelen.

WIJ ZIJN EEN ERKEND VAKBEDRIJF DAT UITSLUITEND WERKT MET A MERKEN MET EEN KEURMERK.

Het beste veiligheidsslot

Met een gecertificeerd slot door het SKG-keurmerk weet u dat u bij ons aan het juiste adres bent. Deze sloten zijn onderverdeeld in 3 categorieën, waarvan de driesterren versie (***) voor de beste beveiliging zorgt. Dit voldoet aan alle normen van SKG (Gevelelement Stichting Kwaliteitscentrum) en PKVW.

De gehard stalen brug voorkomt dat de kern trekt en breekt, terwijl de cilinder ook boren en lockpicken voorkomt. Ook uw slotenmaker Schiedam heeft een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Deze certificaten worden alleen afgegeven door de politie en garanderen dat alle gegevens die door derden worden verstrekt, veilig zijn en zoveel mogelijk om met gevoelige informatie om te gaan. Slotenmakers krijgen alleen verklaringen met blanco strafregisters. Dien daarom een ​​verzoek in.

Welke diensten levert de slotenmaker in Schiedam?

Naast het plaatsen of vervangen van sloten biedt onze Slotenservice uit Schiedam ook tal van andere diensten. Als je jezelf per ongeluk buitensluit, kun je de deur voor je openen. Hetzelfde geldt voor uw autodeur. Ook kunt u een beschadigde sleutel tevoorschijn halen of een huissleutel maken op onze knoppenwerper Schiedam.

Ook is het mogelijk om het slot van de schuifdeur te repareren of te vervangen. Hetzelfde geldt voor het wegdraaien of kantelen. Bent u ondernemer, heeft u een eigen bedrijf in de omgeving van Schiedam? Onze Slotenservice geeft ook advies over de veiligheid van uw (kantoor) gebouw en kan u uiteraard helpen het advies in de praktijk te brengen.

Kaart van Schiedam

Klik op 1 van de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over deze prachtige locatie

Een mooie locatie

Schiedam is een mooie stad in de provincie met de naam Zuid-Holland in ons Nederland. De gemeente participeert mee in het Gezamenlijk Plan Metropoolregio Rotterdam-Den Haag. Schiedam ligt tussen de stad Rotterdam en de stad Vlaardingen, oorspronkelijk in de Schie en later in de Nieuwe Maas. In het jaar 2021 telt de stad bijna tachtigduizend inwoners. De stad Schiedam is beroemd om zijn jenever productie, het historische centrum en de haven en ook de hoge windmolen. De hoogste van de wereld.

Attracties

 1. Stadhuis Grote Markt
 2. Grote of St. Jansk
 3. Zeven steigerfabriekenDe ruïnes van Huis te Riviere
 4. Basiliek van San Liduina met Heilig Hartstandbeeld
 5. De grachten van Schiedam
 6. Babbersmolen
 7. Tote bag kamer
 8. Korenbeurs
 9. Het voormalige St. Jacob's Ziekenhuis
 10. Het kantoorgebouw
 11. Havenkerk van St. Johannes de Doper
 12. Historisch landschap
 13. Historische site

Kunst en cultuur

De meeste culturele voorzieningen in Schiedam bevinden zich in het centrum. Zo is er het Stedelijk Museum Schiedam, beroemd om zijn hoge aantal CoBrA-kunstwerken, het Nationaal Jenevermuseum natuurlijk en de Walvisch Museummolen, die nog steeds aan het malen is. De Nieuwe Palmboom was tot februari 2018 een museummolen. Andere musea zijn het Schiedamse Staat Samenwerkings Museum / 't Winkeltje Museum en het Borrelmuseum Museum.

Naast musea zijn er in de stad veel kunstenaars en hun ateliers te vinden. Er zijn ook veel galerijen in deze stad. In de jaren zeventig was de culturele sfeer van Schiedam bijzonder superieur en inmiddels zijn ook veel grafisch- en ruimtevaartontwerpers actief op creatief gebied. In 2016 werd het nieuwe theatergezelschap De Stokerij opgericht.

SNEL EEN SLOTENMAKER NODIG IN SCHIEDAM ?

Neem direct contact op met de slotenmakers van Jackey wij helpen u bij het openmaken van uw deuren en vervangen uw sloten. Neem contact met ons op via het contact formulier of bel. De beller is sneller. 24/7 zijn wij beschikbaar en snel ter plaatsen in Schiedam.