Onze slotenmakers in Helmond en omgeving zijn betrouwbaar vakkundig en snel ter plaatse.

Bel 06-10434397

Slotenmaker Helmond

Bent u op zoek naar een ervaren slotenmaker werkzaam in Helmond of omgeving Helmond? Dan is de service van Jackey Slotenmaker Helmond uw beste keuze! Onze slotenmaker is er om uw huis te beschermen. Repareer bijvoorbeeld het slot of vervang het slot bij een verhuizing. Kortom, u kunt vertrouwen op onze expertise!

Onze slotenmakers hebben jarenlange ervaring in de branche, dus ze weten precies wat er mogelijk is. Zo geven we een passend advies per type slot. Daarnaast kunt u bij ons zeker rekenen op een zorgvuldige installatie en onderhoud.

Inbraakonderzoek Verisure

Kies de beveiliging met de beste diefstalbeveiliging

Onze slotenmakers helpen u niet alleen bij het vervangen of installeren van Helmondse sloten. We bieden u ook anti diefstal beveiliging voor deuren en ramen. Onze slotenmakers kunnen verschillende vormen van diefstalbeveiligingen in uw huis installeren.

Plaats nieuwe sloten op deuren en ramen

Een goede huisbeveiliging begint met het plaatsen van de juiste sloten op deuren en ramen. Veel huiseigenaren letten op deursloten. Maar vergat het raamslot van dichterbij te bekijken. U kunt ook verschillende sloten en sloten voor Windows installeren. Hierdoor is uw huis op alle terreinen goed beschermd.

Er zijn zoveel soorten sloten dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Kent u bijvoorbeeld het verschil tussen oplegslot en insteekslot in het raam? Of weet u wanneer het slot voldoet aan de eisen van SKG? Onze slotenmakers komen daarom graag bij u langs in Helmond en voorzien u van passend advies.

Wij weten alles over de verschillende soorten sloten voor deuren en ramen. Ook kunnen wij voor u nieuwe sloten plaatsen of bestaande sloten vervangen. Kortom belt u direct met Jackey voor het maken van een afspraak.

WIJ ZIJN EEN ERKEND VAKBEDRIJF DAT UITSLUITEND WERKT MET A MERKEN MET EEN KEURMERK.

Herstel na inbraak

Heeft u onlangs een woninginbraak gehad? Dieven veroorzaken dan waarschijnlijk diefstal schade aan uw deuren en ramen. Het is niet altijd aan te raden om het diefstal verlies zelf te herstellen. Als u het slot per ongeluk beschadigt, kunt u extra kosten maken. Daarnaast heb je na de inbraak andere ideeën!

Onze slotenmaker werkt in Helmond en staat altijd voor u klaar om u te helpen bij het herstellen van het diefstal verlies in uw woning. Slotenmaker Helmond Service repareert verplichte sloten of vervangt deze door veiliger sloten. Daarnaast helpen onze slotenmakers u graag met het verbeteren van uw diefstalbeveiliging.

De slotenmakers van Jackey te Helmond bieden dag en nacht service

Bent u op zoek naar een slotenmaker werkzaam in Helmond die u altijd van dienst kan zijn? Dan bent u bij Slotenmaker Helmond Service aan het juiste adres!

Direct een slotenmaker nodig in de omgeving van Helmond?

In geval van nood nemen wij direct contact met u op. Wanneer u zich buiten uzelf sluit, kunt u gebruik maken van onze hulpdiensten. Ook als uw sleutel is geslagen of in het slot is vergrendeld. We nemen direct contact met u op en zorgen voor professionele oplossingen.

Bij inbraak repareren wij uw slot vakkundig. Of we kunnen een nieuw en veiliger slot voor u installeren. We hebben ook speciaal gereedschap. Als je op slot zit, kan je deur in een oogwenk weer open gaan. Onze slotenmakers bieden oplossingen voor elk urgent probleem.

Kaart van Helmond

Klik op 1 van de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over deze prachtige locatie

Helmond een mooie plek om te wonen

Helmond is een oude stad in Noord-Brabant in ons mooie Nederland. De stad heeft meer dan negentigduizend bewoners (2021), met een oppervlakte van vijfenvijftig vierkante kilometer.

Helmond heeft een viertal kernen: de stad Helmond is opgedeeld in verschillende wijken en de voormalige dorpen dorp Stephout, dorp Millrohout en dorp Blauwes. De laatste drie dorpen wisten de unieke en mooie landelijke kenmerken te behouden.

Kenniscentrum Automotive Technology

Sinds de jaren 70 is het ontwikkelingslaboratorium van Volvo Car gevestigd in de stad Helmond. Later werd het NedCar en na de spin-off werd het PDE Automotive. Dit wordt gezien als de kern van het kennis centrum dat ontwikkeld gaat worden voor de auto-industrie. Het centrum werd gelanceerd in het jaar 2003 en wordt een hightech autopark genoemd. Het heeft een oppervlakte van achttien hectare. Ook vind je hier TNO Automobieltechniek, dat vanuit Delft hierheen is verhuisd en in het jaar 2008 is opgeleverd. Ook het ontwikkelingslaboratorium van de Benteler Groep en de mbo- en voortgezette beroepsopleidingen autotechnologie zijn hier gevestigd. Daarnaast heeft de stad meer dan twintig bedrijven als toeleverancier aan de auto-industrie, waaronder APTS, dat onderdeel uitmaakt van VDL Groep en Phileas bussen bouwde.

Katten zijn Helmonders

De Helmonders worden ook wel “de katten” genoemd, wat hun grappige naam is. Er wordt gezegd dat ze katten hebben gegeten, of “dakhazen”, die terug te voeren zijn op de armoede van die tijd. In Helmonds (een heel apart dialect) wordt gezegd dat de grootmoeder die dit soort maaltijden had gegeten zei: Maar jong, je kunt niets zien en het smaakt goed. Krek knielde neer.

Mensen kennen ook het verhaal van pater Nicodemus, een kattenvriend, die zwerfkatten ving en ze naar de zolder van het klooster bracht, waar ze daar de muizen konden proeven.

Helmond heeft al heel lang een stadsdichter. Wim Daniëls is sinds 1 januari 2011 jarenlang werkzaam en hij heeft ook het “Helmonds Woordenboek” en de dichtbundel “Helmond” geschreven.

Nachtleven

Voor het uitgaan kunt u terecht bij Havenplein, Kasteellaan, Havenweg, Steenweg, Markt en Zuid Koninginnewal in Helmond, waar de natte horeca zich hier concentreert.

Beweging in Helmond

Helmond heeft meerdere sportverenigingen. Zo is het in Helmond mogelijk om in acht verschillende verenigingen te voetballen. Daarnaast zijn er meerdere tennisbanen en heeft de stad een hockeyclub. Maar ook aan de atletiek en het wielrennen kunt u in de stad Helmond. Er is ook een golfbaan beschikbaar.

Betaald voetbal

Helmond kent al sinds de jaren vijftig het profvoetbal. Aanvankelijk namen zowel HVV Helmond als SC Helmondia (die de stad in tweeën splitste) deel aan betaald voetbalwedstrijden. Nadat HVV Helmond vanwege financiële problemen zijn beroepsvergunning had opgegeven, fuseerde Helmondia op 27 juli 1967 met Helmond Sport. Helmond Sport promoveerde van het tweede jaar van het eerste jaar naar het eerste jaar van het eerste jaar en is nog steeds actief (de Premier League-reis in de jaren 80). Eind 2017 is bekend gemaakt dat Helmond Sport tot stand is gekomen in samenwerking met de gemeente Helmond en de OMO scholengroep.

SNEL EEN SLOTENMAKER NODIG IN HELMOND ?

Neem direct contact op met de slotenmakers van Jackey wij helpen u bij het openmaken van uw deuren en vervangen uw sloten. Neem contact met ons op via het contact formulier of bel. De beller is sneller. 24/7 zijn wij beschikbaar en snel ter plaatsen in Helmond .