Slotenmaker Maastricht

Stap 1

Buitengesloten in Maastricht, inbraakschade, of sleutel afgebroken in het slot?

Stap 2

Bel 06 – 10  43  43  97 voor onze slotenmakers.

Stap 3

Binnen 30 minuten is de deskundige Slotenmaker JacKey bij u!

JacKey.nl, uw slotenmaker in Maastricht

Bent u buitengesloten, uw sleutel kwijt of is de sleutel in het slot afgebroken? Slotenmaker Maastricht komt het ieder dag tegen. Daarom staan wij 24 uur per dag 7 dagen per week tot uw beschikking. Wij zijn altijd binnen 30 minuten bij u om u weer veilig binnen te laten. In ruim 95% van de gevallen kunnen wij zélfs uw deur schadevrij openen! Ga dus niet zelf lopen prutsen, maar bel ons gewoon. Wij helpen u graag!

Enkele inbraak feiten

Ook zijn onze slotenmakers experts op het gebied van inbraakbeveiliging. Wist u namelijk dat Nederland al enkele jaren steevast in de top 15 van meeste inbraken voorkomt? We hebben het dan over ruim 250 inbraken per dag die in Nederland plaatsvinden. U kunt daarom beter voorkomen dan genezen.

Geef inbrekers geen enkele kans

Door de dagelijkse ervaring met inbraken in woningen en bedrijven in Maastricht weten wij exact wat uw huis inbraakgevoel maakt en hoe u dit kunt voorkomen. Wij adviseren u dan ook graag zodat u de kans op een inbraak terug kan brengen tot een minimum. Daarnaast plaatsen en vervangen wij als slotenmaker in Maastricht sloten particulieren als bedrijven. Vaak kunnen wij uw winkelpand al een stuk veiliger maken met wat eenvoudige aanpassingen. Wij werken daarbij alleen met sloten die het Politiekeurmerk Veilig Wonen dragen en bovendien SKG gecertificeerd zijn. Zo weet u zeker dat u het beste hang en sluitwerk heeft en kunt u de deur met een gerust gevoel achter u dicht trekken.