Onze slotenmakers in Alkmaar en omgeving zijn betrouwbaar vakkundig en snel ter plaatse.

Bel 06-10434397

Slotenmaker Alkmaar

De slotenmakers van Jackey in Alkmaar zijn specialisten binnen hun vakgebied in Alkmaar welke vele jaren ervaringen hebben. Al lange tijd zijn we actief in Alkmaar. Onze slotenspecialisten helpen u graag met inbraakpreventie advies. Ook kunnen ze sloten monteren en inbraakwerende sloten en beslag monteren. Dag en nacht is Slotenmaker Alkmaar beschikbaar. Het gaat hier dus om 7 dagen per week 24 uur per dag.

We staan dag en nacht paraat voor al onze klanten en nieuwe klanten. We helpen u graag om een deur snel en deskundig zonder schade te openen. Wanneer het niet mogelijk is om schadevrij de deur te openen hebben wij ook andere apparatuur om te zorgen dat u uw huis weer in kunt.

De eerste deur die wij nog niet hebben kunnen openen moeten we nog tegenkomen.. Service, vakmanschap en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. We helpen u daarom graag bij al uw oplossingen en problemen met sloten.

Inbraakonderzoek Verisure

Beveiliging van deuren en ramen bij bedrijven met de verbeterde risicoklassen

Bedrijven kunnen ook een goed advies van ons verwachten in combinatie met een beveiligingsplan. Het gaat om een advies met de verbeterde risico klasse indelingen. Het is een mix tussen bouwkundige maatregelen en een alarm welke in contact staat met een bewakingsdienst of politie. Het helpt uw bedrijf om pogingen tot inbraak te beperken en om het de inbrekers moeilijker te maken.

Wij plaatsen niet alleen de sloten, maar kunnen veel meer doen. Denk hierbij aan het installeren van camerasystemen, inbraakbeveiliging, schaarhekken, veiligheidsglas, toegangscontrole, mistgeneratoren en ook anti-rampalen. Naast natuurlijk het beste hang- en sluitwerk wat er is.

WIJ ZIJN EEN ERKEND VAKBEDRIJF DAT UITSLUITEND WERKT MET A MERKEN MET EEN KEURMERK.

Het Veilig Wonen Politiekeurmerk

Wist u dat de meeste inbraken (meer dan 75 procent) door een gelegenheidsinbreker worden gedaan. Ze zien een kans en pakken deze. Een woning goed beveiligen is daarom slim en verstandig. Wie gebruik maakt van hang- en sluitwerk van de slotenmaker Alkmaar met het Politiekeurmerk veilig wonen heeft maar liefst tot 95% minder kans op een inbraak.

Ook vinden verzekeraars het erg prettig als uw woning goed beveiligd is. Daarom krijgt u vaak een korting op de verzekeringspremie. Ook wij kunnen een deskundig preventieadvies afgeven voor uw woning. De Slotenmaker Alkmaar helpt u om uw woning veilig en goed beschermd te maken. Op die manier houdt u de inbrekers buiten de deur.

Voor woningen en ook voor bedrijfsmatige panden hebben wij uitstekende oplossingen. Slotenmaker Alkmaar helpt u graag om te zorgen voor het best mogelijke hang- en sluitwerk en om uw woning, kantoor of bedrijfspand goed te beveiligen tegen ongewenste indringers. Veiligheid kan prettig en ook mooi zijn.

Neem gerust contact met ons op. Onze slotenmaker doet graag waar hij goed in is!

Kaart van Alkmaar

Klik op 1 van de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over deze prachtige locatie

Een van de grotere steden van Noord Holland is Alkmaar. Alkmaar heeft een zeer mooi historisch centrum met vele rijksmonumenten en ook gemeentelijke monumenten. De stad staat bekend als de kaasstad van Nederland, zo niet van de wereld. Van april tot oktober komen er ieder jaar vele toeristen naar de stad. De traditionele kaasmarkten worden dan gehouden. Alkmaar heeft in de regio een belangrijke functie. Het is een stad welke een agglomeratie wordt ook wel Groot-Alkmaar genoemd en loopt van Bergen tot aan Uitgeest. Er wonen ruim 300.000 mensen in Groot-Alkmaar.

Er is veel te zien in Alkmaar

De belangrijkste trekpleister van de stad is natuurlijk de kaasmarkt. Het is helemaal mooi om te zien wanneer de traditionele kaasmarkt wordt gehouden. De kaasmarkt is een beschermd stadsgezicht. Er zijn vele karakteristieke huizen, grachten, restaurants en ook winkels te vinden in de binnenstad. Daarnaast zijn er veel hofjes. Er is zelfs een hofje uit de zestiende eeuw. De stad kent ook veel grachten.

De meest bekende bezienswaardigheden van Alkmaar zijn hieronder weergegeven:

  • Kaasfabriek Eyssen
  • Huis Leeuwenburg
  • 't Kruithuisje
  • Vismarkt
  • De Waag
  • Stadhuis
  • Huis met de Kogel
  • Accijnstoren
  • De Vigilante

De Alkmaarse Kaasmarkt

De kaasmarkt bestaat al meer dan vier eeuwen. Het is een traditie waar jaarlijks duizenden mensen op af komen. De markt is te zien op het Waagplein en wordt voor het Waaggebouw gehouden. In de achttiende eeuw werden vier dagen per week een kaasmarkt georganiseerd. De kaasmarkt duurde toen tot een uur in de nacht. Gemiddeld werd er toen driehonderd ton aan kaas verhandeld. Sinds 1949 is Alkmaar de enige stad welke nog kaas op een traditionele manier verhandeld. Vandaag de dag zijn de kaasmarkten iedere vrijdag van april tot oktober te zien.

Op de kaasmarkt zijn er verschillende  kaasdragers van het Kaasdrager gilde uit Alkmaar welke in vier kleuren op de markt te zien zijn. De vier groepen worden vermeden genoemd.

Onderwijs en sport plus welzijn in Alkmaar

Er zijn verschillende scholen voor het middelbare onderwijs in Alkmaar met ieder een eigen achtergrond. Er zijn Christelijke en katholie scholengemeenschappen welke in de regio Alkmaar te vinden zijn. Ook zijn er openbare scholengemeenschappen voor vmbo, havo en vwo. Ook is er een mbo school in Alkmaar. Voor het hoger onderwijs is er de Hogeschool Inholland. Al meer dan 25 jaar is er een vestiging in Alkmaar. Ook was er een conservatorium. Deze is in 2010 naar Haarlem verhuisd.

Sport

Alkmaar is natuurlijk bekend van de voetbalclub AZ. De club werd in 1981 en 2009 kampioen van Nederland. Ook heeft het vier keer over de KNVB beker veroverd. Het is een eredivisie club sinds 1998 welke veel aanzien geniet.

Naast voetbal is er nog veel meer te doen als het om sport gaat. Zo zijn er sportscholen, zwembaden en ook dansscholen in ALkmaar. De IJsbaan is een geliefde locatie waar veel sportclubs en sporters samenkomen. Er is daarnaast nog het Sportpaleis Alkmaar wat een multifunctionele wielerbaan heeft. Hier vinden ieder jaar de Nederlandse kampioenschappen wielrennen plaats.

Er zijn ook iedere maandagavond draverijen in het Drafcentrum Alkmaar. Er zijn ook jaarlijks koersen waar veel mensen komen kijken.

SNEL EEN SLOTENMAKER NODIG IN ALKMAAR?

Neem direct contact op met de slotenmakers van Jackey wij helpen u bij het openmaken van uw deuren en vervangen uw sloten. Neem contact met ons op via het contact formulier of bel. De beller is sneller. 24/7 zijn wij beschikbaar en snel ter plaatsen in Alkmaar.