Onze slotenmakers in Emmen en omgeving zijn betrouwbaar vakkundig en snel ter plaatse.

Bel 06-10434397

Slotenmaker Emmen

Werkt je slot niet meer? Of heb je jezelf buitengesloten? Erger nog: ben je gestolen? Dan bent u bij Jackey Slotenmakers in Emmen aan het juiste adres. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Onze service:

 • Slotenmaker Groningen / Emmen
 • Slotenmaker met licentie
 • 24/7 service
 • Alleen professionele materialen en gecertificeerde sloten
 • Binnen 45 minuten op zijn plaats
 • Bekwame en gediplomeerde slotenmaker
 • We zullen uw deur niet beschadigen
 • Wij vertellen u vooraf de prijs, wees niet verbaasd!

Inbraakonderzoek Verisure

Wij lossen het slotprobleem direct voor je op

Buitengesloten en hulp nodig? We helpen! Uw sleutel zit er nog in, heft u de deur achter u dicht gedaan? Wat een teleurstelling! Maar wees gerust: wij openen graag de deur voor u: zonder schade! Onze professionele slotenmakers zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk terug kunt komen.

De sleutel werkt niet

Is uw sleutel in het slot gebroken? Op deze manier is uw slot niet direct onbeschikbaar. We zullen uw slot binnenkort ter plaatse controleren. De slotenmaker die je bezoekt, zal kijken of hij de beschadigde sleutel eruit kan halen zonder je slot te beschadigen. Het is vervelend omdat de sleutel is beschadigd.

WIJ ZIJN EEN ERKEND VAKBEDRIJF DAT UITSLUITEND WERKT MET A MERKEN MET EEN KEURMERK.

Inbraakpreventie

Wij zorgen voor goede sloten voor uw woning of bedrijfspand. Dit vermindert het risico op inbraak aanzienlijk. Er zijn verschillende soorten sloten op de markt. Wij adviseren u graag om u de beste diefstalbeveiliging te bieden.

Is het slot vervangen?

Is uw slot oud of versleten? Of ben je de sleutel kwijtgeraakt? Dan vervangen wij op professionele wijze uw slot. Onze slotenmaker kan u diverse sloten voorstellen, maar kan deze ook voor u vervangen.

We doen veel:

 • Open de deur als deze op slot is
 • Herstel schade veroorzaakt door diefstal
 • Installeer een anti diefstal- en meerpuntssluiting
 • Vervangend slot
 • Open de autodeur
 • Repareer of smeer scharnieren en sloten

Waarom kiezen voor slotenmaker uit Emmen?

We werken met passie en plezier. U zult dit merken. Alleen voor goedgekeurde materialen hanteren wij transparante en eerlijke prijzen (ook in noodgevallen!).

We investeren ook in hoogwaardige tools van hoge kwaliteit. We beloven immers dat we uw deur “lossless” voor u openen. Dit kan alleen worden bereikt met de juiste gereedschappen en materialen. We investeren ook in training en opleiding. U kunt erop vertrouwen dat bij Slotenmaker Noord-Nederland BV alleen vakmensen kunnen werken. Een prettig idee!

Waar werken we?

Slotenmakers Emmen is actief in Groningen, Assen en Emmen. Maar ook in andere delen van Groningen en Drenthe zijn wij u graag van dienst. Van uit onze andere vestigingen bedienen wij het hele land

Kaart van Emmen

Klik op 1 van de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over deze prachtige locatie

Meer over de mooie stad Emmen

Emmen is een stad in de Noordelijke provincie di Drenthe heet in Nederland. Het is de grootste stad van de gelijknamige stad Emmen (meer dan honderd vijfduizend inwoners).

Emmen speelt een centrale rol in Zuidenveld en andere regio's. Kenmerkend is een bijzondere stedenbouwkundige ontwikkeling, ook wel “open groene stad” genoemd. Om de landschappelijke plekjes te beschermen zijn op grotere afstand van het bestaande kerngebied nieuwe woonwijken gebouwd. De bonus naam van Emmen is de naam Vlinderstad. Het komt door de dierentuin welke er in Emmen is. Het was eerst dierenpark Emmen en nu Wildlands Zoo Emmen.

Woongebied Emmen

Naast het centrum bestaat Emmen uit een zevental woonwijken (grotere) en beschikt het over een eigen buurtwinkelcentrum. Ook zijn er verschillende kleinere gebieden, gemeenschappen en kleine dorpen in Emmen. Dankzij openheid, groenontwerp en de introductie van woonwijken hebben de oostelijke gemeenschappen De gemeenschap Angelslo en de gemeenschap Emmerhout tijdens het bouwproces veel (internationale) aandacht getrokken. Deze regeling is ook overgenomen in de daaropvolgende uitbreiding van het zogenoemde Vinex-beleid. Nu is het oude dorp gebied Barger-Oosterveld ook de wijk Emmen. De nieuwste wijk Emmen in Delflanden wordt de achtste woonwijk van de stad. Daarnaast is en wordt onder het mom van Emmen Revisited de bestaande community verbeterd en verbeterd.

Economie van Emmen

Emmen was in 2016 een van de kerngebieden voor de economie van Noordelijlk Nederland met ruim vijftigduizend banen en circa zesduizend bedrijven. Het was daarom ook belangrijk voor het hoofdstedelijk beleid voor grote steden van de overheid en vormde samen met de grote Noordelijke steden de zogenaamde NG 4. Vanaf 2011 heeft Aimen een zusterstad alliantie gevormd met Shangluo, China .

Industrie

Emmen heeft ruim duizend hectare bedrijventerreinen / bedrijventerreinen en is daarmee de grootste industriële concentratie van Noord-Nederland. Multinationals zijn allemaal gevestigd in Emmen. Het hoofdterrein heet de Bargermeeren is het grootste terrein voor bedrijven van Noordelijk Nederland en bestaat uit de volgende onderdelen: Bargermeer in het noorden, Bargermeer in het zuiden, Bargerpoort , het A37 BusinessPark, Eigenhaard Business Park, Emmtec Industrial, Nijbracht en Business Park.

Winkeliers

Emmen kent een grote diversiteit aan winkels. Er zijn meer dan vierhonderd bedrijven gevestigd in het centrum (de detailhandel, de horeca en de dienstverlening). In het centrum ligt er een groen hart (het is de voorkant van het marktplein), omgeven door oude Grote Kerk Bomen. Aan beide kanten van dit groene hart ligt het centrum van de stad. Het zuiden bestaat uit veel overdekte winkelcentra. Het deel in het noorden, waarvan het grootste deel Het bekende Centrum heet, is het oudste deel van het gebied.

Om de zondag is er een woonboulevard en een boulevard ten zuiden van het centrum om te winkelen. Tevens zijn er velr winkelcentra nabij de wijken en kernen van de stad. Sommige gebieden hebben een beperkt aantal winkel. De supermarkt mag elke zondag open zijn in Emmen.

Elke vrijdag van acht uur in de ochtend tot twee uur in de middag wordt er een weekmarkt gehouden op het plein, met meer dan honderd kramen.

SNEL EEN SLOTENMAKER NODIG IN EMMEN ?

Neem direct contact op met de slotenmakers van Jackey wij helpen u bij het openmaken van uw deuren en vervangen uw sloten. Neem contact met ons op via het contact formulier of bel. De beller is sneller. 24/7 zijn wij beschikbaar en snel ter plaatsen in Emmen .