Onze slotenmakers in Capelle aan den IJssel en omgeving zijn betrouwbaar vakkundig en snel ter plaatse.

Bel 06-10434397

Slotenmaker Capelle aan den Ijssel

Zit uw sleutel nog binnen in de deur? Wat als de sleutel breekt of het slot niet meer werkt? Jackey slotenmaker Capelle aan den IJssel is 24/7 bereikbaar! We openen elke deur binnen een paar minuten. We weten dat wachten vervelend is. Daarom belt de monteur u altijd tien minuten van tevoren om u precies te laten weten wanneer u hem kunt verwachten.

Wat te doen in deze onaangename situatie?

  • Bel ons gerust
  • We brengen geen promotiekosten in rekening *
  • Lees hier meer over uitsluitingen.
  • Is het slot beschadigd of vervangen?

Inbraakonderzoek Verisure

Is uw slot defect? Is uw sleutel gestolen? Of wil je een veiliger slot installeren? Slotenmaker Capelle aan den IJssel kan elk type slot plaatsen, vervangen en repareren. We kunnen alleen de beste en meest voorkomende sloten gebruiken. Hierbij besteden we aandacht aan kwaliteit, veiligheid en veiligheid. Heeft u nog vragen? Als u nu belt, sturen we vandaag technici. Alle sloten zijn direct uit voorraad leverbaar.

Moet u vandaag (met spoed) het slot vervangen?

WIJ ZIJN EEN ERKEND VAKBEDRIJF DAT UITSLUITEND WERKT MET A MERKEN MET EEN KEURMERK.

Jackey is de snelle Slotenmaker in Capelle aan den Ijssel

Vervang het slot, maak extra sleutels ter plaatse, brengt nood zegels aan bij diefstal, bijvoorbeeld bij een beschadigd raam, sluit de schuifdeur nadat het slot defect is, hijst de deur (zwaar) terug na te zijn verschoven, en installeert anti-diefstal scharnieren en sloten.

Ongeacht de situatie kunnen onze monteurs u altijd voorzien van een (tijdelijk) nood zegel of een permanente oplossing.

Diefstal voorkomen?

Wilt u weten of u echt beschermd bent tegen diefstal? Geef de dief geen kans, zoek een advies. Bel de slotenmaker Capelle aan den IJssel voor advies op maat. Een goede beveiliging begint bij de juiste scharnieren en sloten. Indien nodig sturen we een veilig leven consulent om de scharnieren en sloten te controleren, en hij zal de huidige situatie met u bespreken. Een hallucinatie is meestal dat u goed beschermd bent door een driepuntssluiting, en uit de praktijk blijkt vaak anders. Elke verbetering kan direct ter plaatse worden aangebracht.

Veel voorkomende problemen

Sleutel vergeten?

– We zullen uw deur over een paar minuten weer openen.

Is de sleutel kapot?

-In de meeste gevallen kunnen we deze netjes verwijderen zonder het slot te hoeven vervangen.

Bent u net verhuisd en wilt u meteen een nieuwe sleutel?

-In de meeste gevallen is het vervangen van de cilinder voldoende.

Is het moeilijk om de deur te sluiten en over de vloer te schrapen?

– Wij lossen dit probleem snel en vakkundig voor u op.

24-uurs service

Je bent nu op slot, het is 3 uur 's ochtends? Maak je geen zorgen! Als u nu belt, sturen wij de slotenmaker direct.

Slotenmaker Capelle aan den IJssel heeft op elk moment van de dag, 365 dagen per jaar een monteur die zo snel als nodig bij hem aan de deur kan komen.

Kaart van Capelle aan den IJssel

Klik op 1 van de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over deze prachtige locatie

Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel, meestal afgekort als Capelle, is een stad in de provincie Zuid-Holland in de Nederlandse IJssel. De stad heeft 67.000 inwoners en heeft een oppervlakte van ongeveer vijftien vierkante kilometer.

Er zijn geen andere centra binnen Capelle. De stad is opgedeeld in verschillende gebieden: Schollevaar, ‘s-Gravenland, Rivium Schenkel, Oostgaarde, Capelle-West, Middelwatering, Fascinatio en Schenkel bedrijventerreinen. De stad is onderdeel van een samenwerkingsverband van Rotterdam en Den Haag.

Capelle is gelegen aan de IJssel in Nederland. Langs deze rivier strekt de gemeente zich uit tot aan de ingang van de Nieuwe Maas. Tot het midden van de twintigste eeuw was Capelle een klein dorp dat zich voornamelijk bezighield met riviergerelateerde activiteiten. Bij de watersnoodramp van 1953 bleken de getijden in IJssel een groot gevaar te vormen. In 1954 werd het eerste deltaproject, Hollands IJssel, de stormvloedkering, gecombineerd met de bijbehorende Algerabrug, die Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den combineerde. Ithel. Deze werden allemaal in 1958 voltooid.

Sinds de jaren vijftig zijn wijken na elkaar ontstaan ​​en woont het grootste deel van de bevolking in Rotterdam. De laatste grote uitbreiding van Capelle aan den IJssel vond plaats in de woonwijk Fascinatio, die begon in 2001.In Capelle aan den IJssel zijn verschillende winkelcentra, waaronder De Koperwiek, De Terp, Slotplein en Picasso Passage (voorheen Scholver). In het grootste winkelcentrum Koperwiek werd een nieuw stadscentrum gebouwd met een theater, bibliotheek en stadhuis. Op dit gebied vinden de komende jaren veel ruimtelijke ontwikkelingen plaats.

Ten oosten van Capeland aan den IJssel ligt Hitland, een natuurgebied met veel bossen.

De groenste stad

Capelle aan den IJssel mag zich anno 2015 de groenste stad van Nederland noemen. De titel Stichting Entente Florale is uitgereikt tijdens de Nationale Groendag in september 2015.

Openbaar vervoer

Capelle aan den IJssel maakt deel uit van het Nederlandse spoorwegnet via station Capelle Schollevaar. Tijdens de piekuren stoppen alleen sprinters op het station en de frequentie is twee keer per uur en vier keer per uur. Het dichtstbijzijnde intercitystation is Station Rotterdam Alexander in Rotterdam. Capelle aan den IJssel is aangesloten op het metronetwerk in Rotterdam. Sinds 1994 is de oost-westlijn doorgetrokken naar het centrum van Capelle aan den IJssel. De tak heet nu metrolijn C en heeft drie metrostations: Slotlaan, Capelle Centrum en De Terp. Enkele metrostations bevinden zich ook buiten de gemeentegrens: Schenkel ligt op de grens tussen de wijk Prinsenland in Rotterdam en de Capelse wijk Schenkel, terwijl de Capelsebrug in het westen ligt. Metrostation Kralingse Zoom start vanaf het Rivium Business Park aan de westkant van de stad en is het dichtstbijzijnde openbaar vervoersknooppunt.

Economie Capelle aan den IJssel

Rivium Business Park ligt ten oosten van de snelweg A16. In 2010 hadden 353 bedrijven 11.843 werknemers in dienst [3]. Dit maakt het tot de grootste concentratie van werkgelegenheid in de stad. RWZI Kralingseveer staat in Rivium ten oosten van de Van Brienenoordbrug. De rioolwaterzuiveringsinstallatie zuivert afvalwater van bedrijven en huishoudens (360.000 mensen) in delen van Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Bergschenhoek.

Onderwijs Capelle aan den Ijssel

Naast een groot aantal basisscholen heeft Kappelle ook twee middelbare scholen: IJsselcollege (van praktijkonderwijs tot VWO) en Comenius College (MAVO, HAVO, VWO en tweetalig onderwijs). ROC Zadkine heeft ook een vestiging in de regio Oostgaarde.

SNEL EEN SLOTENMAKER NODIG IN CAPELLE AAN DEN IJSSEL?

Neem direct contact op met de slotenmakers van Jackey wij helpen u bij het openmaken van uw deuren en vervangen uw sloten. Neem contact met ons op via het contact formulier of bel. De beller is sneller. 24/7 zijn wij beschikbaar en snel ter plaatsen in Capelle aan den IJssel.