Onze slotenmakers in Sneek en omgeving zijn betrouwbaar vakkundig en snel ter plaatse.

Bel 06-10434397

Slotenmaker Sneek

Een slot kan u beschermen, maar het kan u ook buiten houden. Bijvoorbeeld als u uw huissleutel verliest. Overdag overnachten, of in je nachtploeg in Sneek en omgeving. Iedereen kan het op elk moment gebeuren. Daarom hebben de slotenmakers van Jackey zowel overdag als 's nachts elke dag dienst.

Met onze 24-uurs service staat u nooit meer voor uw eigen gesloten deur. Dus een verloren of beschadigde sleutel of een beschadigd slot? Uiteraard kunnen onze experts u niet alleen helpen bij het openbreken van sloten, maar helpen ze u ook graag met het aanpassen van scharnieren en sloten, het plaatsen van nieuwe sloten of het verbeteren van de antidiefstal bescherming in uw woning.

Benieuwd naar deze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

Inbraakonderzoek Verisure

Multifunctionele slotenmaker

De slotenmaker van Jackey heeft alle scharnieren en sloten bij zich. Niet alleen in gevallen waar scharnieren, grendels, raam- of deurkrukken, schuiven of sloten vervangen moeten worden, maar ook in gevallen waarin ze vervangen moeten worden na bijvoorbeeld een poging tot inbraak. Omdat Sneek helaas nog veel diefstallen kent.

WIJ ZIJN EEN ERKEND VAKBEDRIJF DAT UITSLUITEND WERKT MET A MERKEN MET EEN KEURMERK.

Herstel na inbraak

Met Slotenmaker Sneek , ook in de regio Sneek, minimaliseert u de kans op diefstal. Onze producten en technologie kunnen uitstekende antidiefstalfuncties bieden, dus de meeste antidiefstal zullen uw huis of bedrijfspand niet durven trotseren. Als u dit toch probeert, kunt u het slot of andere scharnieren en sloten (niet open) beschadigen. Ook in dit geval kunt u bellen met Slotenmaker in Sneek en omgeving. Beschadigde materialen vervangen of repareren wij graag voor u.

Sleutel verloren? Sneek 24-uurs service

Iedereen verliest wel eens een sleutel, waarvan sommige stapels zijn. Of het nu thuis of in het bedrijf is, u staat voor een gesloten deur. U kunt Slotenmaker 24 uur per dag, 24 uur per dag bellen, wat vervelend is, maar geen ramp. Zelfs als je sleutel kapot is, of als het slot plotseling niet meer werkt.

De sleutel is kapot

De sleutel kan door veelvuldig gebruik verbuigen of zelfs in het slot breken. U kunt dit probleem op verschillende manieren oplossen. Zo haal je een beschadigde sleutel terug met behulp van een dunne haak van ijzerdraad. Een andere mogelijkheid is om het kapotte deel van binnenuit terug te duwen. De derde mogelijkheid is om superlijm te gebruiken. Houd hier rekening mee, u wilt het slot niet volledig met lijm verzegelen.

Gebroken in het cilinderslot

Wanneer het cilinderslot zakt of de sleutel breekt in het slot, zal de slotenmaker of generaal eerst proberen een hamer te gebruiken om het vastzittende deel “bang te maken”. Heeft dit geen effect? Dan zijn er soms maar twee opties: doorboren of ontgrendelen. Het doorbreken van het cilinderslot is een klus die bepaalde vaardigheden vereist. Om dit te doen, moet u eerst de deur bescherming verwijderen en vervolgens een paar pijptangen gebruiken om de cilinder op het zwakste punt te breken.

Kaart van Sneek

Klik op 1 van de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over deze prachtige locatie

Een prachtige water rijke omgeving

Sneek telde meer dan vijfendertig duizend inwoners in het jaar 2020.Sneek ligt bij het Sneekermeer en staat bekend om zijn oude binnenstad en ook de Sneekweek. De stad vervulde de kernfuncties van de regio Zuidwesthoek en was van het jaar 1498 tot het jaar 1500 en het is de hoofdstad van de regio Friesland.

Aardrijkskunde

Sneek ligt nabij het Sneekermeer en het Prinses Margrietkanaal en is er via Houkesloot mee verbonden. De stad is via Geeuw verbonden met IJlst. De stad ligt ongeveer 1 meter boven zeeniveau en het centrum ligt op de heuvels ] Het gebied rond de stad is voornamelijk afkomstig van veengrond.

Bevolkingssamenstelling

De inwoners in Sneek. Van deze mensen is veertien procent niet van Nederlandse afkomst. Een procent van de bevolking komt uit Suriname en twee procent komt uit andere niet-westerse landen. De grootste groep immigranten zijn inwoners uit andere niet nader genoemde westerse landen: deze groep is zo’n zeven procent.

Patroonheilige

De patroonheilige van de stad is Sint-Maarten van Tours (meestal Sint-Maarten). Verschillende kerken en gebouwen in deze stad zijn naar hem vernoemd. Grote of Martinikerk en Sint-Martinuskerk zijn daar voorbeelden van.

SNEL EEN SLOTENMAKER NODIG IN SNEEK ?

Neem direct contact op met de slotenmakers van Jackey wij helpen u bij het openmaken van uw deuren en vervangen uw sloten. Neem contact met ons op via het contact formulier of bel. De beller is sneller. 24/7 zijn wij beschikbaar en snel ter plaatsen in Sneek.