Onze slotenmakers in Weert en omgeving zijn betrouwbaar vakkundig en snel ter plaatse.

Bel 06-10434397

Slotenmaker Weert

Scharnieren en sloten kunnen om meerdere redenen worden vervangen, bijvoorbeeld omdat uw slot versleten is, het slot niet meer leverbaar is of u de sleutel bent kwijtgeraakt.

Wij weten als geen ander dat een inbraak in uw woning of bedrijf een gewelddadig incident kan zijn. Na een inbraak wil je je meteen weer veilig voelen. We waren binnen 45 minuten ter plaatse.

Bent u op slot of bent u de sleutel vergeten omdat de deur gesloten is? geen probleem! Wij openen de deur voor u zonder schade aan te richten. U belt ons, we komen meteen!

Slotenmaker Jackey te Weert al vijftien jaar uw slotenmaker expert. We gebruiken de nieuwste apparatuur om ervoor te zorgen dat de deur die u opent niet wordt beschadigd. Ook voor het vervangen of plaatsen van een nieuw slot kunt u bij ons terecht.

Inbraakonderzoek Verisure

Jackey uw Slotenmaker in Weert en omgeving

Zit je op slot of werkt het slot niet goed? geen probleem! Wij openen uw deur zonder schade aan te richten. Als uw slot kapot is, zal de monteur met u overleggen of het niet beschadigd is. U belt, wij komen direct!

Onze 24-uurs slotenmaker Weert is alle dagen per jaar bereikbaar. Het vervelende is dat je niet buiten bent, of het slot werkt niet meer naar behoren. We kunnen u een kwartier van tevoren bellen, zodat u niet de hele tijd op ons hoeft te wachten. U kunt contant of met pinapparatuur betalen, en de technicus zal deze meestal meenemen. Veilig en snel!

Vergrendelings- of vergrendeling problemen? Bel dan met slotenmaker Weert!

Bent u de sleutel om naar huis te gaan vergeten? Of zit de deur achter je op slot? Bel dan met slotenmaker Weert! Dit is een zeer onaangename situatie en het overkomt iedereen van tijd tot tijd. We begrijpen dat u snel hulp nodig heeft, daarom bieden we 24-uurs service. Dankzij het gebruik van professioneel gereedschap en jarenlange kennis kunnen onze monteurs de deur openen zonder schade aan te richten. Ben je geblokkeerd?

WIJ ZIJN EEN ERKEND VAKBEDRIJF DAT UITSLUITEND WERKT MET A MERKEN MET EEN KEURMERK.

Het repareren of vervangen van het slot is voor onze monteurs geen probleem. De slotenmaker maakt je slot binnenkort weer open, waarna je het direct kunt vervangen door een SKG gekeurd slot. Is je slot kapot? Neem dan contact op met onze professionele medewerkers. Wij repareren het snel of vervangen uw scharnieren en sloten direct.

Herstel de schade veroorzaakt door diefstal

Als je thuiskomt, merk je dat de deur of het raam kapot is. Het belangrijkste is om eerst de politie te bellen. Slotenmaker Weert staat klaar om de schade direct te herstellen. Wij kunnen u ook adviseren, maar zijn niet verplicht om diefstal te voorkomen en indien nodig uw scharnieren en sloten direct te vervangen.

Meerpuntssluiting voor cilinderbediening en krukbediening

Meerpuntssluitingen worden gebruikt om de voor- of achterdeuren op meerdere punten in het kozijn te vergrendelen. Meerpuntsvergrendeling kan in verschillende uitvoeringen worden geïmplementeerd door middel van rolnokken, vierkantbouten, haakbouten of positioneringsfouten. De combinatie van 3 of 5 sloten op de deur maakt de diefstalbeveiliging onbereikbaar.

Heeft u een schuifdeur en is deze beschadigd? Of schuift uw schuifdeur niet meer of wordt hij niet erg stijf? Of dat de lagers / wielen versleten zijn. Bel dan Slotenmaker DRS. Wij hebben ruime ervaring met schuifdeuren en zorgen ervoor dat deze direct weer normaal kan draaien.

Wij staan ​​24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Slotenmaker Weert is sinds 1979 uw expert op het gebied van scharnieren en sloten. Wij werken met eigen monteurs in verschillende regio's van Nederland. Met behulp van de nieuwste apparatuur zorgen we ervoor dat de scharnieren en sloten onbeschadigd worden geopend. Ook voor het vervangen of plaatsen van een nieuw slot kunt u bij ons terecht. Slotenmaker Weert.

Kaart van Weert

Klik op 1 van de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over deze prachtige locatie

Een prachtige locatie

Weert is een stad in de provincie Limburg in ons mooie Nederland. De stad Weert grenst aan de provincie van Noord-Brabant en ons buurland België en komt uit het noorden, wat duidelijk aangeeft waarom de stad zich heeft verheven tot “de poort naar Limburg”. Weert kreeg in het jaar 1414 stadsrechten en in het jaar 2020 wonen er meer dan vijftigduizend inwoners.

aardrijkskunde

De stad Weert ligt in de stad Weert. Voor bestuurlijke informatie en andere gemeentelijke informatie over de stad Weert.

Economisch Weert

Weert is vooral een industriestad. Deze sector is goed voor veertig procent van de werkgelegenheid. De industriële opkomst van Weert begon vooral met de aanleg van de Zuid-Willemsvaart en de Rijn Spoorlijn.

De stad is de thuisbasis van bedrijven als Wilma Bouw en is deels de locatie van de huidige activiteiten,Zuiderhuis-Isidorus en Roto Smeets, een groot grafisch bedrijf .

Gelegen in het hart van Brabant en Limburg in het zuidoosten, speelt Weert een belangrijke rol in de zakelijke dienstverlening, met name voor grotere organisaties, zoals de regiokantoren van vakbonden en de kantoren van kabelmaatschappijen. Daarnaast is het distributiecentrum van Lidl sinds het jaar 2010 gevestigd in Weert.

SNEL EEN SLOTENMAKER NODIG IN WEERT ?

Neem direct contact op met de slotenmakers van Jackey wij helpen u bij het openmaken van uw deuren en vervangen uw sloten. Neem contact met ons op via het contact formulier of bel. De beller is sneller. 24/7 zijn wij beschikbaar en snel ter plaatsen in Weert.