Onze slotenmakers in Hoogeveen en omgeving zijn betrouwbaar vakkundig en snel ter plaatse.

Bel 06-10434397

Slotenmaker Hoogeveen

U draait, maar er is niets gebeurd. Is uw slot echt kapot? Hoe kan dat?! Na jaren trouwe dienst zal het cilinderslot verslijten. Is uw slot gebroken of heeft u zichzelf buiten gesloten? Neem dan gewoon even contact op met uw slotenmaker in de buurt.

Jackey Slotenservice Hoogeveen zijn uw slotenmaker en helpen u graag bij het betreden of verlaten van de woning.

Inbraakonderzoek Verisure

Met spoed een slotenservice in Hoogeveen nodig?

Bent u uw sleutelhanger kwijtgeraakt, bent u buitengesloten of bent u met geweld op slot gedaan door een dief? Allemaal vervelende gebeurtenissen, maar hoe zijn ze op te lossen? Jackey, uw lokale slotenmaker, staat dag en nacht en alle dagen van de week voor u klaar.

Als u ons belt, proberen wij binnen veertig minuten bij u te zijn. De slotenmaker zal de deur niet beschadigen als hij zijn werk doet. Heeft u een verzoek dat minder urgentie vereist? Dat kan ook.

Ontgrendelen in Hoogeveen

U bent hier: uw sleutel bos ligt nog op de tafel. Het kan ook de beste gebeuren. Voor de slotenmakers van Jackey is het openen van deuren, het maken van nieuwe sleutels of het repareren of vervangen van bestaande sloten een eenvoudige taken.

Diefstalbeveiliging

Uw huidige slot is van onvoldoende kwaliteit en u wilt dit wijzigen. Welk slot past het beste bij uw huis of bedrijf? De slotenmaker zal u adviseren. Wij zorgen dat u met de juiste sloten weer veilig voelt in uw huis of bedrijf.

Vervangend slot

Het slot zal ook verslijten en moet uiteindelijk worden vervangen. Laat het roestige of kapotte slot niet helemaal zitten en vervangen dan het snel door een nieuw slot. Op deze manier zullen er plotseling geen mensen meer zijn die niet tot uw familie behoren. Bovendien kunt u de deur weer gemakkelijk openen en sluiten.

Zelf het slot openen: doen of niet?

Beschadigde sleutels, inbraak of door slijtage kunnen schade aan het slot veroorzaken. Is het goed om het slot zelf te repareren? Als u gereedschap gebruikt om het slot zelf te bedienen, kan dit grotere schade veroorzaken. Is er misschien nog garantie op uw slot? Klopt dat, dan is het beter om weg te blijven. Als je het slot zelf repareert en schade veroorzaakt, vervalt de garantie.

De prijs van nieuwe sloten of nieuwe sleutels.

Bent u met spoed zoekende naar een slotenmaker en wilt u meer weten over de kosten? Neem contact op met ons. . Wij vertellen u graag precies wat u wilt weten. Er is in de avond, avond en in het weekend een kleine toeslag vereist. Bent u alleen zoekende naar hulp over diefstalbeveiliging? Ook hiervoor kunt u hem inhuren. Wij komen graag langs om het juiste deurslot voor u te bepalen.

Het SKG-keurmerk?

Soms hoor je mensen erover praten, echter wat is dat SKG-keurmerk nu eigenlijk? De afkorting SKG is Stichting Kwaliteit Gevelbouw. Wat doet deze organisatie? Ze controleert de kwaliteit van het slot en kent het toe aan één ster tot een drietal sterren. Hoe ze zijn toegewezen, bepaalt de mate van diefstalbeveiliging. Heeft u een driesterren slot? Dit is het superieure slot omdat het dieven zoveel mogelijk kan afschrikken. Welk slot heeft u nodig voor uw huis of bedrijf?

WIJ ZIJN EEN ERKEND VAKBEDRIJF DAT UITSLUITEND WERKT MET A MERKEN MET EEN KEURMERK.

Vergoeding voor schade aan het slot of de sleutel

Moet uw slot worden gerepareerd of vervangen? In meerdere situaties kunt u de kosten die u maakt voorleggen aan een verzekering. Bijvoorbeeld een verloren of een gestolen sleutelbos of sleutels of de kosten om uzelf buiten te sluiten. Uw verzekeringspolis beschrijft precies wat u wilt kopen. Wenst u informatie voor een betere afweging? Bel uw verzekeraar.

Gestolen of verloren sleutels

Wilt u uw kinderen meenemen naar school, of wilt u uw huissleutel ergens kwijtraken? Of zijn ze door iemand gestolen tijdens het winkelen? Het is gewoon pech voor jou, je bent immers altijd heel precies, en nu werkt het helaas niet, het is gebeurd. Het rapport is wat u moet doen. Als u de kosten wilt vergoeden, moet u de aankoop van een nieuw slot of een nieuwe sleutel aangeven en kunnen aantonen. Doet u dit niet, dan wordt het geld niet uitbetaald en betaalt u het zelf. Absoluut voorkomen!

De sleutel is kapot en het slot vergrendeld

U bent buiten aan het praten met uw buurman en de wind staat op de deur. Snel voelt u of uw sleutel nog in uw zak zit. De buren moeten ook vertrekken, dus daar kunt u niet naar toe. Wat moeten we doen? Contact opnemen met de slotenmakers van Jackey is dan de allerbeste optie.

Voer dezelfde handeling uit als uw sleutel in uw slot afbreekt. Helaas zal de verzekeringsmaatschappij deze onkosten niet vergoed. De simpele reden hiervoor is dat u bovenstaande problemen had kunnen voorkomen. Het enige wat u had kunnen doen is om op tijd het slot te vervangen en natuurlijk de andere is om de sleutel altijd bij u te hebben. Wat betekent voor u? Helaas moet u de kosten zelf dragen.

Inbraakpreventie

U voelt zichzelf niet veilig in uw huis of bedrijf? Dit hoeft niet: investeer gewoon in een nieuw slot! U kunt uw lokale slotenmaker raadplegen om te bepalen welke diefstalbeveiliging het beste bij u past. Hij heeft tenslotte jarenlange ervaring in de branche.

Hulpdiensten en noodhulp

Oh nee! Na een nacht ga je naar huis en wordt de deur kapot aangetroffen. Uw ergste nachtmerrie is uitgekomen: er is iemand in uw huis. Er zijn daar geen zakenmensen. Het is midden in de nacht en u heeft uw handen in uw haar gestoken. Het is niet nodig want de slotenmaker komt ook bij u langs voor hulpdiensten. Snelle hulp ter plekke en een spoed oplossing om het de volgende dag af te maken. Zonder zorgen naar bed.

Kaart van Hoogeveen

Klik op 1 van de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over deze prachtige locatie

Hoogeveen een mooie omgeving om te leven

Hoogeveen is de hoofdstad van de gelijknamige gemeente in de noordelijke provincie Drenthe in ons Nederland.

Bekende gebouwen in Hoogeveen.

 • Grote Kerk aan de Grote Kerkstraat (opgericht in de zeventiende eeuw , een deel van het werk voltooid in de zeventiende eeuw)
 • De joodse begraafplaatsen Van Echtenstraat (opgericht in de achttiende eeuw) en Zuiderweg (opgericht in de achttiende eeuw)
 • Het huis van Vincent van Gogh in Hoogeveen (Vincent van Gogh woonde hier in de negentiende eeuw een paar weken)
 • Stadhuis van Hoogeveen
 • De korenmolen De Zwaluw aan de van Echtenstraat
 • Synagoge Schutstraat, het huidige kerkgebouw van de Baptisten Federatie De Schutse
 • Demonstratiekerk
 • Luchthaven Hoogeveen
 • Avenue Kerk
 • Gedenkteken voor de gedeporteerde joodse inwoners van Hoogeveen
 • luchthaven

Hoogeveen heeft een kleine luchthaven (Luchthaven Hoogeveen). De luchthaven wordt voornamelijk gebruikt voor amusement.

SNEL EEN SLOTENMAKER NODIG IN HOOGEVEEN ?

Neem direct contact op met de slotenmakers van Jackey wij helpen u bij het openmaken van uw deuren en vervangen uw sloten. Neem contact met ons op via het contact formulier of bel. De beller is sneller. 24/7 zijn wij beschikbaar en snel ter plaatsen in Hoogeveen .