Onze slotenmakers in Arnhem en omgeving zijn betrouwbaar vakkundig en snel ter plaatse.

Bel 06-10434397

Slotenmaker Arnhem

Jackey Slotenmaker Arnhem heeft een historie van vijftien jaar en is uitgegroeid tot een begrip in de omgeving van Arnhem. De Slotenmaker Arnhem is een betrouwbaar bedrijf dat alleen gebruik kan maken van hoogwaardige scharnieren en sloten.

Als slotenmaker in Arnhem worden wij vaak gevraagd in stressvolle situaties: er is ingebroken in uw huis of het slot is kapot, waardoor uw huis onbereikbaar is. Wij helpen u 24 uur per dag, 7 dagen per week en lossen uw problemen snel en vakkundig op. Dankzij onze ervaring, expertise en persoonlijke service is ons bedrijf een begrip in de regio.

Inbraakonderzoek Verisure

Cilinder en sleutel

Wij voorzien één of meerdere sleutels en hun eigen contouren voor een enkele cilinder, en voorzien u van een compleet pakket volgens een doordacht sluitplan.

Inbraakpreventie

Diefstalpreventie verkleint de kans op diefstal in uw woning. Bovendien kan het uw verzekeringspremies aanzienlijk verlagen.

Vergrendel service

Wij leveren en installeren hoogwaardige sloten met een willekeurig aantal sleutels. Met ons eigen profiel kiest u voor de beste beveiliging.

Scharnier en slot

U heeft de keuze uit diverse hoogwaardige scharnieren en sloten. We zullen je zeker aanraden om te kiezen.

24-uurs service

Bij problemen met slot en / of sleutel kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen. We helpen je zo snel mogelijk ter plaatse.

WIJ ZIJN EEN ERKEND VAKBEDRIJF DAT UITSLUITEND WERKT MET A MERKEN MET EEN KEURMERK.

Jackey is NSSG-lid

Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Sleutel- en Slot Deskundigen. Zo garanderen we expertise, competentie en kwaliteit. Om de betrouwbaarheid en kwaliteit zoveel mogelijk te borgen, hebben wij de vakbekwaamheidsattest doorstaan ​​en bewijzen van goed gedrag verkregen.Wij nemen jaarlijks deel aan cursussen en trainingen op het gebied van sleutels, sloten en kluizen. Daarnaast blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van aanverwante producten, diefstal methoden en sleuteltechnologieën.

Tip

Als u naar een andere woon- of bedrijfsruimte verhuist, weet u niet hoeveel sleutels er in omloop zijn. Om te voorkomen dat mensen uw woning of bedrijfspand betreden zonder inbraak letsel te veroorzaken, adviseert Jackey Slotenmaker in Arnhem om direct nieuw beslag te plaatsen.

Voor bedrijven is het aan te raden om gecertificeerde gasflessen met SKG *** (niet bedienbaar) te gebruiken. Voor woningen adviseert Slotenmaker Arnhem het gebruik van een eigen SKG ** profielcilinder. De sleutel kan alleen worden uitgevoerd bij Slotenmaker Arnhem.

Kies een veilig en goed gezelschap

Kaart van Arnhem

Klik op 1 van de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over deze prachtige locatie

Meer over de mooie stad Arnhem

Arnhem is een stad en gemeente in Nederland en de hoofdstad van de provincie Gelderland. In 2021 heeft de stad honderdzestig duizend inwoners en is daarmee de dertiende stad van Nederland. Naast de stad Arnhem omvat de stad Arnhem ook de dorpen Elden en Schaarsbergen, de kleine dorpen De Praets en 't Vlot, en enkele kleine dorpen Terlet en Deelen. De agglomeratie plaatsen van Arnhem zijn onder meer de steden Arnhem, Westwater, Duiven, Zevenaar, Ringwaard, Overbetterway, Luncombe en Leiden, in circa zevenhonderd. Er wonen meer dan een half miljoen inwoners.​

Arnhem is gelegen aan de Nederrijn, IJssel en Sint-Jansbeek. De stad ligt aan weerszijden van de Rijn. Na de Tweede Wereldoorlog ontwikkelde het zuidelijke deel van de stad zich vooral op grote schaal. De stad staat internationaal bekend om de Slag om Arnhem: Arnhem speelde een belangrijke leidende rol in de Tweede Wereldoorlog, want als onderdeel van de Battle Garden landden en vochten de geallieerden in 1944 in de lucht. In verschillende delen van de stad markeren monumenten plaatsen waar tijdens de oorlog hevige veldslagen hebben plaatsgevonden.

De Rechtbank Gelderland en het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden zijn beide gevestigd in de stad en vormen de basis van de Nationale Militaire Kamer en Luchtvaart Brigade. Daarnaast kent de stad vele nationale en internationale attracties, waaronder het Nederlands Openluchtmuseum en Koninklijke Burgers ‘Zoo.

Arnhem ligt in Gelderland in het oosten van Nederland. De stad ligt aan de rivieren Nederrijn, IJssel en St. Iambic. De stad ligt aan beide oevers van de Rijn. Na de Tweede Wereldoorlog ontwikkelde het zuidelijke deel van de stad zich vooral op grote schaal.

De natuur is in Arnhem.

Net als de meeste delen van Nederland ligt Arnhem in een gebied met een matig zeeklimaat, en het klimaat patroon wordt ook beïnvloed door de Noordzee en de daarbijbehorende invloeden op het weer. De temperaturen zijn mild in de winter. Het gemiddelde is hoger dan nul, hoewel vorst gewoon is in oostelijke en noordoostelijke windstoten vanuit het binnenland van Europa, en de zomer is warm maar nooit echt heet.

Nachtleven

Korenmarkt is een uitgaanscentrum

Gelegen in het centrum van Korenmarkt en Varkensstraat, zijn er voornamelijk grote cafés, disco's, clubs en grote terrassen. De Korenbeurs is omgebouwd tot een foodhal, die sinds het jaar 2019 elke dag open is. Rijnkade ligt aan de zuidkant van het centrum en heeft in de zomer een terras. Ook zijn er diverse restaurants en cafés op het Jansplein, Willemsplein, Audrey Hepburn Plein en Jonas Daniël Meijerplaats. Net als op het Velperplein vind je op het Centraal Station op het Stationsplein ook grote cafés, terrassen, restaurants en bioscopen.

Prostitutie in Arnhem omvat ook prostitutie in het Spijkerkwartier en omgeving, maar in 2006 heeft de stad al deze prostitutie-activiteiten gesloten. Aan de Oude Veerweg is ook een officieel voetgangersgebied.

SNEL EEN SLOTENMAKER NODIG IN ARNHEM?

Neem direct contact op met de slotenmakers van Jackey wij helpen u bij het openmaken van uw deuren en vervangen uw sloten. Neem contact met ons op via het contact formulier of bel. De beller is sneller. 24/7 zijn wij beschikbaar en snel ter plaatsen in Arnhem.