Onze slotenmakers in Deventer en omgeving zijn betrouwbaar vakkundig en snel ter plaatse.

Bel 06-10434397

Slotenmaker Deventer

Dit kan iedereen overkomen: onverwachte problemen met uw slot of sleutel, schade aan het slot door een poging tot diefstal of een verloren sleutel die alleen bij de deur wordt aangetroffen. Slotenmaker Deventer kan alle sloten problemen voor u oplossen. Wat maakt ons anders dan andere slotenmakers? We komen naar je toe. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Onze monteurs hebben een VOG-verklaring. We gebruiken gecertificeerde sloten. Wij zijn er om u van dienst te zijn!

Jackey heeft meer dan 100 aangesloten specialisten waarmee wij een van de grootste slotenmakers van Nederland zijn. Ons bedrijf beslaat het hele land.

Inbraakonderzoek Verisure

Vervangend slot

Zijn uw oude sloten aan vervanging toe? Of is uw sleutel in het slot gebroken? Wij richten ons op het vervangen van sloten.

Ontgrendelen

Onze slotenmaker staat binnen twintig minuten voor u klaar om u te helpen bij het openen van het slot. Werk altijd op een professionele manier zonder de deur te beschadigen.

Slotenmaker voor hulpdiensten

U kunt dag en nacht bij ons terecht voor het vervangen of ontgrendelen van uw slot. Onze slotenmakers staan ​​24/7 voor u klaar.

Inbraakpreventie

We zijn bekend met alle soorten diefstal methoden en gebruiken de nieuwste beveiligingstechnologie om hierop te reageren. Wij bieden anti diefstal producten en montagediensten.

Kerntrekbeveiliging

We kunnen u vele soorten kerntrekbeveiligingen leveren en installeren om u tegen deze vorm van diefstal te beschermen.

Meerpuntssluiting

Indien u een meerpuntssluiting op de deur wilt monteren, kunt u 24/7 bij ons terecht. Onze beveiligingsexperts voorzien u graag van alle informatie en beantwoorden al uw vragen.

WIJ ZIJN EEN ERKEND VAKBEDRIJF DAT UITSLUITEND WERKT MET A MERKEN MET EEN KEURMERK.

Hulpdiensten van Jackey in Deventer

Soms kunnen problemen niet wachten. Bijvoorbeeld als u het slachtoffer wordt van huisdiefstal. In veel andere situaties is echter ook urgentie vereist. Wij bieden hulpdiensten in Deventer. Snel online gaan is essentieel voor ons. U heeft er geen omkijken naar: we zijn altijd binnen twintig minuten. Onze slotenmakers hebben complete apparatuur om alle problemen snel en volledig op te lossen.

Wij kunnen uw slot- of sleutel probleem snel oplossen

Voor veel problemen zijn er onmiddellijke oplossingen. Waarom lost u uw slot- of sleutel probleem niet op? Dit is precies de vraag die we onszelf stellen, daarom bieden we unieke diensten op onze locatie. Doordat wij werken met mobiele slotenmakers heeft de slotenmaker Deventer altijd een erkende, gediplomeerde slotenmaker bij u in de buurt die snel ter plaatse kan zijn.

Sterker nog, dit gaat heel snel want wij zorgen ervoor dat de slotenmaker binnen 20 minuten voor de deur staat. U bent misschien niet klaar om het probleem op te lossen, dus u heeft misschien geen contant geld. Geen probleem: onze slotenmaker zal een mobiele pinautomaat bij zich hebben zodat u uw kaart kunt gebruiken. Wij lossen het probleem voor u op terwijl u wacht, en binnenkort krijgt u weer een veilig slot en sleutel.

Controleer het slot en de sleutel in Deventer

We kunnen niet alleen onderhoudsdiensten leveren, maar u ook helpen. Als we bij u op locatie zijn, heeft u wellicht andere sleutelsets nodig. Ook op locatie kunnen wij het voor u afhandelen. Ook kunnen wij samen met u uw sloten controleren om te kijken of ze in goede staat en veilig genoeg zijn. We hebben alle soorten hardware, als je wilt, kun je je slot meteen beschermen tegen dieven.

Is er een probleem met uw slot?

Dan kunt u altijd thuis bij Jackey Slotenmaker te Deventer. We hebben vestigingen door heel Nederland, waardoor we bijna iedereen van dienst kunnen zijn. We helpen mensen in het hele land bij het openen, vervangen en beschermen van sloten. Er is altijd een gecertificeerde slotenmaker bij u in de buurt. In de meeste gevallen kunnen we uw locatie binnen 30 minuten bereiken. Als u een probleem heeft met het slot, hoeft u niet lang te wachten. Er zijn ongeveer 7000 mensen voor u.

Kaart van Deventer

Klik op 1 van de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over deze prachtige locatie

Deventer

Nedersaksisch: Dèv'nter of Dayventer, in het lokale dialect: Dèmpter) is een Nederlandse stad in de provincie Overijssel. Deze stad is de hoofdstad van de gelijknamige stad en ligt aan de IJssel. Deventer maakte in jaren 1500 deel uit van de Hanze, een belangrijk Noord-Duits handelsnetwerk.

Worpplantsoen in Deventer

Worpplantsoen ligt aan de IJsseldijk en is een van de meest oude stedelijke autovrije parken van Nederland. Al in 1578 werden bomen geplant op paden en wegen in het gebied ten westen van de rivier. In de 17e eeuw kwamen er steeds meer hofjes (tuinen) met paviljoens. In 1699 werd de plantage (park) op IJsseloever voor het eerst genoemd. Er zijn hier ook hotels en tavernes. Nadat de Fransen het park en de gebouwen in 1813 hadden gesloopt, werd er een nieuw park aangelegd [8]. In de tuin verder van de rivier ontstond langzamerhand een woonwijk genaamd De Hoven. Er is een muziekkoepel in het park. In de zomer zijn er regelmatig optredens en activiteiten, evenals picknicks en barbecues.

Het Rijsterborgherpark in Deventer

Het Rijsterborgherpark wordt in Deventer meestal Oude Plantsoen genoemd. Het is gelegen aan de voormalige gracht tussen het spoor en het stadscentrum. De bouwwerkzaamheden werden uitgevoerd nadat de vestingwerken van Derwent in de 19e eeuw waren ontmanteld, maar daarvoor waren er al mensen lopende (stoep) discussies op de site. Het park is rond 1880 ontworpen door de bekende landschapsarchitect Leonard Springer. Op veel plaatsen zijn er kunstwerken in de groene struiken, vogeleilanden met divers gevogelte, paviljoens en muziekkoepels. Nationaal park Rijsterborgherpark.

Nieuwe Plantsoen in Deventer

Het Nieuwe Plantsoen is in 1893 aangelegd als pomp gebied tijdens de aanleg van het Deventer waterleidingnet. Ook de indeling van het park is ontworpen door L. Springer. Er is een drinkwater gemaal in het park en de kelders liggen verspreid over het park De kelders bevinden zich een meter boven de grond, de zogenaamde “heuvels”. Jaarlijks wordt 1,5 miljoen kubieke meter gezuiverd water van 80 tot 125 meter diepte gepompt. Sinds 1893 staat er ook een karakteristieke bakstenen watertoren. In de jaren zestig werd het park uitgebreid met een hertenkamp. Parkbossen kampen al lang met achterstallig onderhoud, maar aan het begin van de 21e eeuw is het grootste deel van het bos gecompenseerd.

Gooikerpark in Deventer

In 2010 is de bouw van het Gooikerspark, gelegen tussen de nieuwe oostelijke woonwijken van de wijk Colmschate, afgerond. Het is ongeveer 18 hectare. Het belangrijkste onderdeel is het natuur- en milieueducatiecentrum “De Ulebelt”, waar zich een dierentuin en een natuurlijke speeltuin bevinden.

Zandweteringpark in Deventer

In 2011 is gestart met de aanleg van een park op de hoogspanningskabel tussen Zandwetering en de nieuwe woonwijk in het noorden van de stad. Deze “parkrand” van 45 hectare verbindt het park bij Het Wezenland en het 150 jaar oude “Steenbruggerbos” met een oppervlakte van 7 hectare. Het park omvat een heuvel met een amfitheater, een boomgaard, een speeltuin en specifieke wandel- en fietspaden. Daarnaast wordt ongeveer 13 hectare land gebruikt als waterbergingsgebied.

Natuurlijke omgeving in Deventer

Er zijn veel kleine en middelgrote natuurgebieden in de stad. Westelijk van denen IJssel ligt het vlakke gebied van de Ossenwaarden, dat in 1995 is ontwikkeld en in 2015 is een grootschalige ontgraving uitgevoerd om de capaciteit van het IJsselmeer te vergroten. Oostelijk bevinden zich de restanten van het terrein Wechelerveld en het voormalig landgoed De Wijtenhorst, gelegen nabij het Overijssels Kanaal bij Douwelerkolk. De uiterwaard bij Diepenveen hing rond 2013 samen met het project “Ruimte voor de Rivier” en werd omgevormd tot een veel gebruikt agrarisch gebied en een natuur- en recreatiegebied. De vergrote Munnikenhank strekt zich uit tot het natuurgebied Hengforderwaarden bij Olst en is een belangrijk onderdeel van deze Keizerswaarden in Landhuis Rande.

SNEL EEN SLOTENMAKER NODIG IN DEVENTER?

Neem direct contact op met de slotenmakers van Jackey wij helpen u bij het openmaken van uw deuren en vervangen uw sloten. Neem contact met ons op via het contact formulier of bel. De beller is sneller. 24/7 zijn wij beschikbaar en snel ter plaatsen in Deventer.