Sloten vervangen

Deurslot vervangen

Soms is sloten vervangen beter voor de veiligheid van uw woning, bedrijf of winkelpand. Zo kan het zijn dat u de sleutel kwijt bent of dat het slot kapot is. Ook komt het met enige regelmaat voor dat wij sloten vervangen bij een echtscheiding.

Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een huurwoning of een koopwoning. Uw veiligheid staat immers bovenaan. Wij vervangen uw sloten als het moet zélfs met spoed.

Altijd het beste slot voor u

Niet elk slot, deur of raam is hetzelfde. Onze deskundige slotenmakers kijken daarom altijd samen met u naar de beste oplossing. Zo weet u ook zeker dat u nooit de hoogste kosten betaalt voor het vervangen van sloten in uw huis.

Naast het vervangen van sloten bij deuren en ramen, zijn wij u ook graag van dienst bij garages, schuifdeuren, dakramen, uw schuifpui of schuur en ga zo maar door.

Of u nu toe bent aan een nieuw slot door inbraakschade, of uw huis gewoon beter wilt beveiligen, we zijn staan dag en nacht, 365 dagen per jaar klaar voor u.

Wat zijn de kosten voor sloten vervangen in uw huis?

Omdat elke deur anders is bestaat daar geen knip en klaar antwoord voor. Wel hebben wij bij het vervangen van sloten 2 stelregels.

Allereerst vervangen wij altijd alleen sloten in goed overleg met u. En ten tweede werken wij uitsluitend met kwaliteitssloten die het Politiekeurmerk dragen en SKG gecertificeerd zijn. Deze garantie betaalt zich altijd terug.

Een goed cilinderslot kost namelijk geld, maar een inbraak kost kapitalen zo hebben wij geleerd. Wanneer u dus op zoek bent naar een slotenmakersbedrijf dat op deskundige wijze uw sloten kan vervangen, dan zit u bij ons goed. Bel ons eens, en u zult zien dat wij u graag kosteloos adviseren.

Hang- en sluitwerk

Degelijk hang- en sluitwerk is vandaag de dag geen luxe meer, maar eerder een must. U kunt voor sleutels en sloten dan ook kiezen uit talloze soorten en maten.

Elk met hun eigen mate van veiligheid. Onze deskundige slotenmakers adviseren u graag over de beste topkwaliteit sloten.

Zij werken namelijk uitsluitend met sloten die het Politiekeurmerk Veilig Wonen dragen en het SKG keurmerk hebben. Het is bewezen dat door deze sloten de kans op een succesvolle inbraak met 90% procent afneemt.

Uiteraard kunnen onze deskundige slotenmakers al het hang- en sluitwerk op professionele wijze plaatsen. Zo weet u zeker dat uw woning, bedrijfspand of winkel optimaal beveiligd is tegen ongenode gasten. Daarbij geven onze slotenspecialisten altijd garantie op de montage en het installeren.

Vervangen van een cilinderslot

Simpele en meerpuntssluitingen

Voor zowel simpele als meerpuntssluitingen kunt u bij ons terrecht. Onze sloten deskundigen verrichten altijd alleen werkzaamheden in samenspraak met u.

Zo komt u nooit voor vervelende financiële verrassingen te staan. U kunt daarbij denken aan het vervangen van hang- en sluitwerk voor poorten, ramen, luiken en deuren. Ook kunnen wij hang- en sluitwerk leveren en plaatsen voor antieke meubels of ander antiek deurbeslag.

Gerenommeerde merken waar wij mee onder andere mee werken zijn bijvoorbeeld Nemef, Buva, Ferraro, Lips, Abus, Winlock, Multilock, Omega, Hoppe, Bruynzeel, Secu, Silca, Masterlock, en vele andere kwaliteitsmerken.

Deurbeslag in elke stijl

Door de ruime keuze hoeft degelijk hang- en sluitwerk al lang niet een doorn in het oog te zijn. Tegenwoordig kunt u kiezen uit tal van stijlen zoals een retro stijl, of juist modern met rvs.

Of wat dacht u van chique zwart of antiek deurbeslag uit de jaren 30? U ziet het, uw slotenmaker is van alle markten thuis om uw huis niet alleen veiliger, maar ook mooier te maken.