Onze slotenmakers in Sittard en omgeving zijn betrouwbaar vakkundig en snel ter plaatse.

Bel 06-10434397

Slotenmaker Sittard

U kunt bij ons terecht voor al uw zaken betreft uw sloten. Wij leveren een betrouwbare en prijsgunstige service, daarom zijn wij dé slotenmaker van Sittard. Wij werken op verschillende locaties, zoals de stad Heerlen, de stad Maastricht, de stad Roermond, de stad Weert of de stad Venlo. Wij beslaan heel Nederland.

Desondanks een groot werkgebied kunnen wij met veertigminuten aanwezig zijn op locatie. Daarnaast zijn wij dag en nacht iedere dag telefonisch bereikbaar zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden over sloten.

Inbraakonderzoek Verisure

Ontgrendelen

Slotenmaker in Sittard zorgt ervoor dat u thuis kunt komen, rijden of een bedrijfsruimte kunt betreden. Met onze 35 jaar werkervaring en hoogwaardige apparatuur kunnen wij alle sloten voor u openen. Wij werken zeer zorgvuldig zodat u kunt besparen op eventuele andere onderhoudskosten voor het slot.

Dag en nacht service

Er zullen altijd gesloten deuren zijn en daar houden we uiteraard rekening mee. In geval van nood kunnen we altijd snel ter plaatse komen. We bedienen u zelfs in het weekend en 's avonds. Je slot gaat snel weer open en je kunt de woning weer binnen. Het kan zijn dat u was ingebroken, het slot kapot was, de sleutel ontbrak of het slot defect was.

WIJ ZIJN EEN ERKEND VAKBEDRIJF DAT UITSLUITEND WERKT MET A MERKEN MET EEN KEURMERK.

Scharnier en slot

Uw slot moet mogelijk worden vervangen. Scharnieren en sloten moeten altijd gemakkelijk kunnen worden geopend en gesloten. Als deze handeling niet meer goed verloopt, is uw slot mogelijk oud. Op deze manier kan uw huis gemakkelijk gestolen worden.

Diefstalbeveiliging

Als u wordt gestolen of een poging wordt gedaan, maakt u zich natuurlijk veel zorgen. Toch is het belangrijk om met spoed de slotenmaker te bellen. De slotenmakers van Jackey komen uw sloten op locatie repareren en doen dit met een hoge nauwkeurigheid en vakkennis. Omdat we samenwerken met brandweer en politie, beschikken we altijd over de laatste wet- en regelgeving.

Noodreparatie

Bij inbraak of poging tot inbraak blijft er veel schade op uw deur achter en sluit deze. Vervolgens plaatsen onze experts noodsleutel. Dit zorgt ervoor dat u weer veilig de woning kunt betreden. Wij staan ​​altijd klaar om u een effectief anti diefstal advies te geven.

Commercieel en privé

Wij helpen bedrijven en particulieren graag verder. Wij bespreken graag oplossingen voor u. U kunt ook gebruik maken van ons onderhoudsabonnement.

Kaart van Sittard

Klik op 1 van de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over deze prachtige locatie

Een van de oudste steden van Nederalnd

Sittard Is een stad in Limburg in ons Nederland, gelegen in het overgangsgebied. Het is een van de alleroudste plaatsen van het land en de tweede oudste stad van Limburg na de stad Maastricht.

Sinds het jaar 2001 vormen Sittard en de naburige steden Geleen en Born in het zuidwesten de stad Sittard-Geleen. Door deze fusie is de stad Sittard Galen de derde meest bevolkte provincie geworden (ongeveer 91.724 inwoners).

Bewoners

In het jaar 2020 heeft Sittard iets meer dan zevenendertig duizend inwoners. Op bijna achtienhonderd hectare land is dit een bevolkingsdichtheid van iets meer dan tweeduizend inwoners per vierkante kilometer.

De plaats

Sittard ligt precies tussen de twee landsgrenzen in in het smallere gebied van Limburg, dat tevens het meest smalle gebied van Nederland is. In het oostelijke deel en het noordoostelijke deel grenst het aan buurland Duitsland, dichtbij de stad Selfkante, en in het westelijke deel grenst het aan Maas en Maas grenst aan België.

Economisch

Sittard is altijd belangrijk geweest als onderwijs- en dienstencentrum, maar ook als zetel van het klooster en aanverwante medische instellingen. In het jaar 1912 werd in Sittard de Santa Rosa Coöperatieve melkstal opgericht, waar onder meer ook kaas en ijs werd bereid. Deze fabriek werd een van de centra van het gecombineerde bedrijf Sibema, dat later door verschillende fusies en uitbreidingen fuseerde met FrieslandCampina De zuivelfabriek in Sint-Rosa werd in het jaar 1987 definitief gesloten.

SNEL EEN SLOTENMAKER NODIG IN SITTARD ?

Neem direct contact op met de slotenmakers van Jackey wij helpen u bij het openmaken van uw deuren en vervangen uw sloten. Neem contact met ons op via het contact formulier of bel. De beller is sneller. 24/7 zijn wij beschikbaar en snel ter plaatsen in Sittard.