Onze slotenmakers in Den Helder en omgeving zijn betrouwbaar vakkundig en snel ter plaatse.

Bel 06-10434397

Slotenmaker Den Helder

Overzicht van onze diensten in Den Helder:

  • Open auto, voordeur, kluis, garage, brievenbus en kast
  • Open de deur zonder schade * Bij het sluiten van de deur
  • De directe servicemedewerker arriveert binnen 30-45 minuten ter plaatse.
  • Vergrendelsysteem Service
  • Informatie over hoe u uw huis kunt beschermen.
  • Anti Diefstalpreventie en andere beveiligingsfuncties, zoals: beveiligingsaccessoires en veiligheidssloten
  • Directe installatie van accessoires, sloten en cilinders
  • Producten van bekende leveranciers
  • 24-uurs noodhulpdienst

Inbraakonderzoek Verisure

De slotenmakers van Jackey zijn gemiddeld weg met 30 minuten bij je. Onze medewerkers zijn professionals en zijn getraind in alle werkzaamheden. Daarnaast werken alle medewerkers volgens het principe van 100% klanttevredenheid. Voor uw gemak werken wij niet alleen doordeweeks, maar ook 24/7 gedurende de dag, ook 's avonds,' s avonds, in het weekend of op feestdagen.

De medewerkers van Jackey kunnen elke deur openen zonder schade aan te richten. Dit werk is meestal niet duur omdat de deur snel geopend kan worden. Doordat onze experts deze situaties dagelijks oplossen, kunnen zij ook uw problemen snel oplossen. Naast het openen van gesloten deuren kunnen we ook auto's en zelfs kluizen openen.

WIJ ZIJN EEN ERKEND VAKBEDRIJF DAT UITSLUITEND WERKT MET A MERKEN MET EEN KEURMERK.

Maakt u zich zorgen over uw veiligheid?

Over het algemeen kan het installeren van beveiligingsfuncties helpen het huis te beschermen en de komst van ongenode gasten te voorkomen. Er zijn veel producten op de markt die huizen veiliger kunnen maken, en dat aantal neemt elk jaar toe. Dit betekent dat wij onze medewerkers altijd zullen opleiden zodat zij klanten altijd correct kunnen adviseren. Ze laten u de mogelijkheid zien om uw huis en gezin gratis en beter te beschermen.

We weten precies waar we op moeten letten bij het renoveren en installeren van anti diefstal apparatuur, en we zullen dit doen in overeenstemming met de richtlijnen van de fabrikant en politieke markeringen. Ons bedrijf werkt alleen samen met bekende leveranciers om ervoor te zorgen dat u alleen veilige en goedgekeurde materialen ontvangt. In onze producten vind je de beste materialen.

Op tijd voor de deur

Wij bieden u 24/7 service in Den Helder en omstreken. Doordat u hier concurrerende prijzen, vakkundig personeel en professionele informatie aantreft, zij we snel uitgegroeid tot een bedrijf dat altijd en overal inzetbaar is. In ons bedrijf werken slotenmakers en gecontroleerde onderaannemers. Hierdoor zitten we niet alleen in het eigen huis van Den Helder, maar ook in de omgeving. Wij bieden kwaliteitsdiensten tegen concurrerende prijzen, en we horen keer op keer de stemmen van onze tevreden klanten, en ook u kunt er van profiteren.

Kaart van Den Helder

Klik op 1 van de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over deze prachtige locatie

Den Helder

Den Helder is de meest noordelijke stad op het vasteland van de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente ligt in de Kop van Noord-Holland of Noordkop. Ten noordwesten van de stad liggen de zandduinen van Noorderhaaks, ten noorden het Marsdiep, aan de andere kant Texel en ten oosten het uitgestrekte wad Balgzand. De stad heeft bijna zestigduizend inwoners in 2021. Het is ongeveer 180 vierkante kilometer groot.

Den Helder is de thuishaven van de Koninklijke Marine en een knooppunt voor een deel van de Nederlandse maritieme activiteiten op de Noordzee. Den Helder Airport is qua personenvervoer van en naar het productieplatform een ​​van de grootste offshore luchthavens van Noordwest-Europa. De pijpleiding gaat aan land en er is een groot

De zandduinen van Den Helder maken deel uit van het grotere Natura 2000-gebied. Tegen de duinen ligt het bos van De Donker Duinen. Dit dennenbos is oorspronkelijk aangelegd in 1917 [66], maar onthoud dat volwassen dennen in de loop van de tijd kunnen dienen als de ruggengraat van de kolenmijn en zo geld kunnen verdienen voor het bos. In de 21e eeuw zijn er naast naaldbomen ook veel loofbomen in bossen te vinden. Naast het bos ligt het natuur- en recreatiegebied Mariëndal met een natuur- en milieueducatiecentrum, een dierentuin, een amfitheater en een klimbos.

De gemeente heeft zeven kilometer zandstranden en meerdere strandpaviljoens. Op Falga Beach is een naaktstrand. Sinds 2011 zijn er in de zomermaanden strandvilla's van Landal GreenParks verschenen bij Julianadorp aan Zee. Het strand wordt beschermd door het kamp reddingsteam Des Helder.

De wandelroute Noord-Hollandpad loopt van noord naar zuid door de gemeente en volgt een deel van de kanoroute tussen Den Helder en Julianadorp.

SNEL EEN SLOTENMAKER NODIG IN DEN HELDER?

Neem direct contact op met de slotenmakers van Jackey wij helpen u bij het openmaken van uw deuren en vervangen uw sloten. Neem contact met ons op via het contact formulier of bel. De beller is sneller. 24/7 zijn wij beschikbaar en snel ter plaatsen in Den Helder.