Onze slotenmakers in Spijkenisse en omgeving zijn betrouwbaar vakkundig en snel ter plaatse.

Bel 06-10434397

Slotenmaker Spijkenisse

U liep op volle snelheid naar buiten. De voordeur ging achter u dicht, en nu wil u terug. Het wanhopige is dat u almachtig bent, maar er is geen sleutel om de deur weer te openen.

U zult snel merken dat u op slot zit. Het heeft geen zin om aan te bellen omdat u alleen thuis bent. Wat moeten we nu doen? ​Gelukkig kunt u in dit geval de slotenmaker Spijkenisse bellen.

Inbraakonderzoek Verisure

De sleutel is beschadigd of zoekgeraakt

Als de sleutel in het slot kapot is, kunt u voor hulp ook bellen met de slotendienst Spijkenisse van Jackey. Onze slotenmaker zal eerst proberen om de rest van de sleutel uit het slot te halen, om vervolgens op een andere manier het slot voor je te openen. In dat geval wilt u waarschijnlijk een vervangende sleutel voor de beschadigde kopie opgeven.

Slotenmaker Spijkenisse zorgt ervoor dat u razendsnel voor u regelt, zodat u zoals gewoonlijk uw ruimte weer kunt betreden. Als u merkt dat u uw sleutel bent kwijtgeraakt, kunt u natuurlijk ook bellen met Jackey de sleutel fabrikant in Spijkenisse voor service.

Plaats het slot voorzichtig terug

In bijzondere omstandigheden is het nodig om het slot volledig uit te boren om weer toegang te krijgen tot het pand. Uiteraard zal onze slotenmaker hier alles aan doen om schade tot een minimum te beperken.

Wanneer dergelijke ingrijpende maatregelen moeten worden genomen, betekent dit uiteraard dat het open boor slot moet worden vervangen door een nieuw slot. In dat geval geeft Jackey Slotenservice Spijkenisse u een advies op maat voor de te plaatsen nieuwe sluis.

WIJ ZIJN EEN ERKEND VAKBEDRIJF DAT UITSLUITEND WERKT MET A MERKEN MET EEN KEURMERK.

Anti-diefstal slot

Bent u slachtoffer geworden van diefstal, dan kunt u ook bellen met de slotenservice Spijkenisse. Het door de diefstalbeveiliging beschadigde slot wil je natuurlijk zo snel mogelijk vervangen, zodat je 's nachts weer in slaap kunt vallen. Wellicht wilt u uzelf ook van tevoren beter beschermen tegen onnodige bezoekers, omdat er recentelijk veel diefstallen zijn geweest in uw omgeving.

Veilig en betrouwbaar

Slotenmaker Spijkenisse levert alleen gecertificeerde SKG-sloten. Dit keurmerk geeft aan dat u scharnieren en sloten gebruikt om u de beste diefstalbeveiliging te bieden. Daarnaast beschikken alle medewerkers van de joint venture Slotenservice over een verklaring van goed gedrag (VOG), wat betekent dat ze een duidelijk strafblad hebben. Een geruststellende gedachte. Onze medewerkers laten nooit iemand en iedereen een dergelijk gebouw binnen. Volgens onze uiterst strikte bedrijfsovereenkomst is deze overeenkomst alleen voor eigenaren, bewoners of gemachtigden.

Kaart van Spijkenisse

Klik op 1 van de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over deze prachtige locatie

Een mooie locatie

Spijkenisse is een grote stad in Nederland, in de provincie Zuid-Nederland. Volgens de statistieken van het Centraal Bureau voor de Statistiek zijn er iets meer dan vijfenzeventig duizend inwoners op dertig vierkante kilometer. Het is de tweeënveertigste gemeente van het land Nederland en de derde stad in het gebied Rotterdam. Spijkenisse grenst zuidelijk en westelijk aan Bernisse en Korendijk en in het noordelijke deel en oostelijike deel aan Albrandswaard en de stad Rotterdam.

Van het dijkdorp, via het groeicentrum tot aan de ontwikkeling van de stad

Tot halverwege de twintigste eeuw bestond de bevolking voornamelijk uit ambachtslieden en boeren die van generatie op generatie werden doorgegeven in de buurt van Spijkenisse. Tot 1903 lag Spijkenisse op een eiland zonder vaste riviergeulen, waardoor verplaatsingen van en naar Voorne-Putten zelden voorkwamen. Pas na het tot stand brengen van een permanente rivierverbinding met Rotterdam (Spijkenisserbrug) is er meer diversiteit onder de bevolking.

Bibliotheek ‘De Boekenberg'

In de 21e eeuw heeft de gemeente een nieuwe route ingeslagen om de kwaliteit van het imago van Spijkenisse te verbeteren die in de ogen van veel Nederlanders na decennia woningbouw nog steeds niet kenmerkend is: in het stadsplan voor 2010/2020 heeft de gemeente besloten tot volledige verbouwing in termen van kwaliteit (sfeer en uitstraling) en kwantiteit (aantal winkels), Bouw luxere voorzieningen (trek publiek) en herbouw bestaande (woon) gebouwen. Feiten hebben uitgewezen dat het ook nodig is om bewoners met een nieuw midden- en hoger inkomen naar Spikenisse te lokken.In de afgelopen decennia heeft Spijkenisse grotendeels genegeerd. Juist voor deze inkomensgroepen komt ruimte voor luxe woningen aan de zuidzijde (gelegen in de dorpen Hecklingen en Maaswijk-Landgoed) vrij en worden bedrijventerreinen herontwikkeld tot klassiek ogende woningen (Centrum-Staalmeesters; Vierambachten) en Zhengma Ontwikkelen een nieuw stedelijk gebied direct aan The Elements.

Stoomtram en metro Spijkenisse

De Spijkenisse-brug werd geopend als trambrug. De stoomtram Rotterdam Tramweg (Rotterdamsche Tramweg Maatschappij) is gebouwd, die langs de Groene Kruisweg naar Brielle rijdt en vervolgens door het veld naar Hellevoetsluis. Vanwege de voortdurende ontwikkeling van auto's en bussen werd de productie in het jaar 1966 stopgezet. Tegenwoordig zijn tramsporen fietsstroken geworden.

SNEL EEN SLOTENMAKER NODIG IN SPIJKENISSE ?

Neem direct contact op met de slotenmakers van Jackey wij helpen u bij het openmaken van uw deuren en vervangen uw sloten. Neem contact met ons op via het contact formulier of bel. De beller is sneller. 24/7 zijn wij beschikbaar en snel ter plaatsen in Spijkenisse.