Onze slotenmakers in Breda en omgeving zijn betrouwbaar vakkundig en snel ter plaatse.

Bel 06-10434397

Slotenmaker Breda

Bent u op zoek naar een actieve slotenmaker in Breda? Met onze hulpdienst zijn wij 24 uur per dag snel ter plaatse. Bel ons nu om contact met ons op te nemen.

Inbraakonderzoek Verisure

Scharnier en slot

Soms gaat het niet goed en valt alles uit elkaar. Dit geldt ook voor uw hang- en sluitwerk in Breda of omgeving. In dit geval moet je natuurlijk op zoek naar een goede slotenmaker.

Vervangend slot

In alle gevallen kunt u bij ons terecht om uw slot te vervangen. Mogelijk krijgt u te maken met inbraak. In dit geval is het verstandig om het slot te vervangen.

WIJ ZIJN EEN ERKEND VAKBEDRIJF DAT UITSLUITEND WERKT MET A MERKEN MET EEN KEURMERK.

De slotenmakers van Jackey werken in Breda en zijn altijd bereikbaar

Is er een probleem met het scharnier en het slot? Bent u buitengesloten en bent u de sleutel kwijt? Wat je zoekt is een betrouwbare slotenmaker in Breda. Onze Breda Slotenservice kan u helpen het probleem vakkundig op te lossen en zo snel mogelijk weer thuis te komen. We weten hoe vervelend het is om lang te moeten wachten om een ​​serviceprovider te vinden, en als de beste slotenmaker zijn we er trots op om u onze snelle service te bieden. Maar dit is niet alles wat we u kunnen bieden.

Uw slotenmakers service

Heeft u een nieuw slot nodig? Moet u een sleutel genereren omdat u samen wilt wonen? Of wilt u uw huis beter beveiligen tegen diefstal? Voor al deze problemen en nog veel meer kunt u bij ons terecht bij Breda Slotenservice. Zo kunnen wij voor u een betrouwbare en veilige diefstalbeveiliging installeren. Wist u dat het aantal diefstallen de afgelopen jaren dramatisch is gestegen?

Nadat wij voor u een plan hebben gemaakt, kan onze professionele slotenmaker deze veiligheidsvoorziening snel en voordelig voor u installeren. Op deze manier kunt u de veiligheid van uw huis garanderen. Voor onderhoud, installatie, montage en goede service bent u bij een betrouwbare slotenmaker aan het juiste adres. Voor noodgevallen kunt u ook overdag en 's nachts, maar ook op zaterdag en zondag contact met ons opnemen via ons telefoonnummer. Bel ons vandaag nog!

Kaart van Breda

Klik op 1 van de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over deze prachtige locatie

Breda

Breda is een Nederlandse stad in het westen van Noord-Brabant. Breda is van oudsher de hoofdstad van West-Brabant. Het is de hoofdstad van Baronie van Breda, waartoe ook Roosendaal, Etten-Leur en Oosterhout behoren. Het is nu de hoofdstad van de gemeente Breda, die in 2021 honderdvijfentachtigduizend inwoners (Bredanaren of Bredanaars genaamd) telt en daarmee de derde grootste gemeente van de provincie Noord-Brabant en de negende gemeente van Nederland is.

De stad is al honderden jaren een belangrijke garnizoens- en vestingstad en speelt door de aanwezigheid van de Koninklijke Militaire Academie (KMA) en het hoofdkwartier van de Koninklijke Luchtmacht nog steeds een voor de hand liggende rol binnen de Nederlandse krijgsmacht. Sinds 1853 is het de zetel van de gelijknamige parochie.

Natuur en landschap

In Breda is Valkenberg bij Kasteel Breda het bekendste park. Dit is een stadspark, maar het was vroeger een kasteeltuin. De ingang van het park is de Baronesceremonie uit 1905, ontworpen door de architect Pierre Cuypers en onthuld door koningin Wilhelmina, mede om Oranjevis De bijzondere band tussen Oranjehuis en Breda te benadrukken. Op Koningsdag is er in dit park een grote gratis markt voor kinderen.

Een ander groot park nabij het centrum is het Wilhelminapark (Wilhelminapark). In dit park ter herdenking van de Poolse bevrijders staat een Duitse Leopard-tank die in 1945 door de Polen aan de stad is geschonken. Verder zijn er Burgemeester van Sonsbeeckpark in Boeimeer, Zaartpark in Breda Noord en Park Hoge Vucht. Willem Merkxtuin is gelegen in het centrum van Breda, een kleine tuin achter het voormalig gerechtsgebouw aan de Catharinastraat.

Nabij de stad vind je Effen, Liesbos, Mastbos, het natuurgebied De Rith bij Teteringse Heide, Cadit Cadettenkamp, ​​Vrachelse Heide en Lage Vuchtpolder. Breda staat bekend om zijn bosrijke gebieden, vooral in het zuiden van de stad. Een ander natuurgebied is Markdal. Mastbos is het oudste cultuurbos van Nederland. Liesbos en Ulvenhoutse Bos bij Princenhage staan ​​bekend om hun rijke vegetatie. In het zuidoosten wordt het bosgebied Chaamse Bossen en Strijbeekse Heide. Samen vormt dit uitgestrekte plantagebos een belangrijke toeristische attractie. Breda-Noord nabij Haagse Beemdenbos en Aerod is het natuur recreatiegebied Vierde Bergboezem. Boswachterij Dorst is gelegen in de wijk Dorst. In Bredanan is er een Wolfsla Visitor Centre, waar regelmatig tentoonstellingen worden gehouden. Er is ook een kinderboerderij Wolfsla.

Films, theater en muziek

Sinds november 2008 bezit Breda een Pathé Cinema (met zeven zalen) in Turfschip, Chasséveld, Chasséveld, Breda Centre, en een Kinepolis Cinema (met tien zalen) in Breepark sinds augustus 2016. De stad heeft ook een groot theater, Chassé Theater. Het theater herbergt ook de Chassé Cinema, waar voornamelijk kunst films worden vertoond. Het BUT Film Festival wordt elk jaar gehouden door IDFX. Ook in Breda wordt het International Film Festival gehouden.

De Nieuwe Veste is het centrum van beeldende kunst, theater, dans en muziek. Het is ontstaan ​​in het begin van de jaren negentig en is ontstaan ​​door de fusie van de oude muziekschool en het centrum “De Beeldenaar”. De Nieuwe Veste bevindt zich boven het hoofdgebouw van de openbare bibliotheek en beschikt naast vele klaslokalen en praktijkruimten ook over een eigen theater, concertzaal en opnamestudio.

Economie

De moderne industrie verscheen in de 19e eeuw. Veel bedrijven vestigden zich in Breda, waaronder brouwerijen, voedingsindustrie, luciferfabrieken en ijzergieterijen. Veel bedrijven die landelijke bekendheid verwierven bestaan ​​niet meer, zoals De Faam (1838-2014, snoep, drop, munt), Kwatta (1883-1977, chocoladeproducten), de brouwerij Drie Hoefijzers (1853-2004, later het merk Skol, Breda Bier, Oranjeboom Bier), Etna (1856-1983, gietijzer en kachelfabriek) en Loda (tot 2004 producent van Lodaline schoonmaakmiddelen). Hero (1914-heden) is een uitzondering, die jam, vruchtendranken en andere fruitproducten produceert.

Breda is vooral getransformeerd tot een servicegerichte stad. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun hoofdkantoor van de Benelux Union in Breda te vestigen. Enkele van deze bedrijven zijn General Electric, Exxon Mobil, Texaco, Scania, Toshiba, Alfa Laval, Cologne Petroleum en AMGen. Daarnaast is de voedingsmiddelenindustrie sterk vertegenwoordigd in bedrijven als Hero, Perfetti Van Melle en Royal Cosun. Nieuwe initiatieven zijn onder meer de campus Triple O en het stationsgebied. Er zijn 30 bedrijventerreinen in Breda.

SNEL EEN SLOTENMAKER NODIG IN BREDA?

Neem direct contact op met de slotenmakers van Jackey wij helpen u bij het openmaken van uw deuren en vervangen uw sloten. Neem contact met ons op via het contact formulier of bel. De beller is sneller. 24/7 zijn wij beschikbaar en snel ter plaatsen in Breda.