Onze slotenmakers in Alphen aan den Rijn en omgeving zijn betrouwbaar vakkundig en snel ter plaatse.

Bel 06-10434397

Slotenmaker Alphen aan den Rijn

In Alphen aan den Rijn kunt u zich ook buiten sluiten. Het zoeken naar een slotenmaker een verstandige keuze. Kies ervoor om voor een betrouwbaar adres naar Alphen aan den Rijn te gaan. Wij voorzien u graag van diverse diensten.

Inbraakonderzoek Verisure

Een top service van Jackey in Alphen aan den Rijn

Heeft u zichzelf buitengesloten? We komen zo snel mogelijk langs en openen binnen enkele minuten uw deur. Werkt het slot niet goed? Heeft u zichzelf buitengesloten of moet u dringend het deurslot vervangen? Bel dan uw eigen 24-uurs slotenmaker en antidiefstal deskundige slotenmaker Alphen aan den Rijn. Wij staan ​​24/7 voor u klaar, ongeacht wanneer u ons nodig heeft!

WIJ ZIJN EEN ERKEND VAKBEDRIJF DAT UITSLUITEND WERKT MET A MERKEN MET EEN KEURMERK.

Onze kracht

  • Elke situatie wordt professioneel en snel afgehandeld
  • Wij garanderen service en kwaliteit
  • We gaan persoonlijk met je in gesprek

Snelle en professionele hulp nodig?

U belt ons en u kunt direct een slotenmaker bij uw huis krijgen. .

U vertelt ons kort hoe de situatie is en u kunt direct gebruik maken van onze kwaliteitsservice. We sturen technici naar het opgegeven adres en uw probleem wordt onmiddellijk ter plaatse opgelost.

Lokaal sterk

Een extra veiligheidsslot plaatsen? Is de deur alleen gesloten op het hoofdslot? Dan kunt u overwegen om een ​​extra veiligheidsslot boven en onder het hoofdslot toe te voegen. We hebben verschillende standaard voorraden en alle bewerkingen kunnen naar uw wensen direct ter plaatse worden uitgevoerd. Elke situatie is anders en er zijn verschillende methoden nodig. Iedereen gaat graag met een gerust hart de deur uit, wij kunnen u op basis van uw situatie voorzien van het beste advies.

Tip: Gebruik een 3-puntssluiting om de deur op 3 punten te sluiten

Neem gerust contact met ons op. Onze slotenmaker doet graag waar hij goed in is!

Kaart van Alphen aan de Rijn

Klik op 1 van de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over deze prachtige locatie

Vervangen van sloten

Sleutel verloren, net verhuisd of ingebroken? We sturen u een technicus die onmiddellijk alle werkzaamheden ter plaatse zal uitvoeren als dat nodig is. Dit kan op elk moment van de dag (ook 's avonds en in het weekend).

Slotenmaker Alphen aan den Rijn

Gezien de volgende voorwaarden kunnen we alleen de beste en meest voorkomende sloten gebruiken:

  • kwaliteit
  • leven
  • Anti diefstal

Wilt u gewoon een nieuwe sleutel toevoegen aan het huidige slot? In de meeste gevallen kunnen wij alleen de “slotcilinder” vervangen zodat niet het gehele slot direct vervangen hoeft te worden.

Tip: kunnen alle sloten met één sleutel worden bediend?

Alles is mogelijk. We kunnen voor elk type slot dezelfde sleutel leveren. U hoeft niet de moeite te nemen om verschillende sleutels te gebruiken, slechts één sleutel. Alle op dezelfde wijze gesloten sloten zijn voorzien van het SKG-keurmerk en zijn hiervoor geschikt. Politie logo.

U kunt verzekerd zijn van kwaliteit.

Onderhoud en reparatie

Is het slot defect en werkt het niet meer naar behoren? Wij zullen altijd proberen te repareren voordat we proberen het slot te vervangen. Indien de slijtage van het slot zo hoog is dat het slot alleen vervangen kan worden, vervalt de onderhoudskost.

Blijft de sleutel steken in het slot? Kunt u de deur niet meer openen? Het is dan niet altijd nodig om het hele slot direct te vervangen. Onze monteurs zijn intern geschoold en weten het slot op een bepaalde manier te openen zodat soms “cilindrische sloten” of “insteeksloten” kunnen worden bespaard.

Is de sleutel in het slot kapot? U zult waarschijnlijk uw slot redden en u kunt de beschadigde onderdelen verwijderen zonder schade aan te richten.

De technici zullen er alles aan doen om met u te onderhandelen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Schuifdeur Alphen aan den Rijn

De schuifdeur is mooi en praktisch. Deze zijn echter ook gevoelig voor technische problemen en inbraken. Wij kunnen je helpen.

Deuren van Jackey uw slotenspecialist in Alphen aan den Rijn

De deur heeft binnen ons bedrijf extra aandacht gekregen. We hangen nieuwe deuren op, repareren bestaande deuren en maken deuren vast.

Inbraakschade Alphen aan den Rijn

Is er schade na inbraak (poging)? Heel irritant. Wij kunnen u helpen deze schade te verhelpen.

Verzorgd door slotenspecialist Alphen aan den Rijn

We hebben vaak verschillende kortingen. Scherpe prijzen voor onze goedgekeurde producten.

De particulier van Alphen aan den Rijn?

Bent u een particulier? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Alphen aan den Rijn slotenmakers werkt vaak privé.

Bedrijf in Alphen aan den Rijn?

We kunnen een breed scala aan diensten voor het bedrijf bieden. Graag bespreken we de werkzaamheden vooraf, of maken we direct een offerte. Benieuwd naar onze service?

Direct in Alphen aan den Rijn in gesprek met de slotenmaker?

Werkgebied

Wij zijn actief betrokken; Noord-Holland, Midden-Holland, Zuid-Holland en Noord-Brabant.

Meer over de mooie stad Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn is de hoofdstad van de met de gelijke naam hebbende gemeente Alphen aan den Rijn. Deze plaats ligt in de provincie van Zuid-Holland in Nederland, aan de Oude Rijn en de Gouwe in het Groene Hart veenweidegebied, tussen de grote steden Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Leiden en ‘s Gravenhage. De inwoners van Alphen aan den Rijn heten Alphenaar

Landelijk in het nieuws

In de jaren tachtig werd Alphen landelijk nieuws. In de vuilstortplaats van Coupépolder was er gif gestort. Op de coupé werd een zeer aantrekkelijke golfbaan gemaakt. Er moeten veel maatregelen worden genomen om te ervoor te zorgen dat gifstoffen niet in de grond en ook niet in het water terecht zouden komen.

In april 2011 viel Alphen aan den Rijn wederom op in het nationale en internationale nieuws door een schietincident in winkelgebied De Ridderhof. Zeven mensen kwamen om, onder wie degenen die zelfmoord pleegden.

In augustus 2015 vond een schokkend ongeval plaats waarbij twee grote kranen en de nieuwe Koningin Julianabrug Brug van het ponton van Oude Rijn vielen en uiteindelijk in vier woningen en ook de winkels in de Hooftstraat vielen. Er was geen overlijden, omdat gelukkig geen van de bewoners van eigenlijk alle huizen niet in hun huis waren en de winkelier op tijd kon vertrekken. Achteraf gezien waren veel mensen en ook veel bewoners van mening dat het plaatsen van pontons en kranen riskant was, dus hadden ze weg moeten blijven. Bij het ongeval werd een man dood geblazen door levend puin. Een hond raakte gewond en viel later in slaap.

Economisch

In de achttiende en ook de negentiende eeuw was Alphen het centrum van alle omringende dorpen op het gebied van medische zorg, notarisering, scholen, etc. Beroemdheden wonen in Hazeveld, Burg. Visserpark en natuurlijk ook de Wilhelminalaan. Er zijn fabrieken en dokken die werkgelegenheid bieden aan de Rijn. Sinds negentienvijftig breidt de stad Alphen zich geleidelijk uit in bedrijventerreinen en ook in woonwijken. Ten eerste het industriegebied Heyman Sweet en Plessy (Rijnhaven), inclusief een honderdvijfendertig meter hoge toren voor de draadloze overdracht van de telefoonsignalen; de 2e brug die ging over de rivier de Rijn en het woongebied Noord, de mast is Nozema en de eerste antenne gebruikt om terrestrische digitale televisie uit te zenden.

In de jaren dertig werd de allereerste Coca-Cola botteling-fabriek van heel Europa geopend, deze werd alleen in de eerste verkocht, Coca-Cola werd in 1948 gebotteld.

Alpherium was in 2010 groot en behoorde tot de beste binnenlandse container overslagterminals van Nederland en werd geopend aan de oostkant van Alphen. Deze terminal is er gekomen op initiatief van de bierbrouwer Heineken om de transportkosten en de uitstoot van kooldioxide te verminderen.

Het hoofd-kantoor van Wolters Kluwer is gevestigd in Alphen.

SNEL EEN SLOTENMAKER NODIG IN ALPHEN AAN DEN RIJN?

Neem direct contact op met de slotenmakers van Jackey wij helpen u bij het openmaken van uw deuren en vervangen uw sloten. Neem contact met ons op via het contact formulier of bel. De beller is sneller. 24/7 zijn wij beschikbaar en snel ter plaatsen in Alphen aan den Rijn.