Onze slotenmakers in Almere en omgeving zijn betrouwbaar vakkundig en snel ter plaatse.

Bel 06-10434397

Slotenmaker Almere

Een klein, nauw met elkaar verbonden team van experts helpt u, en zij zullen u snel voorzien van passende hoogwaardige oplossingen. Naast een hoogwaardige en tijdige plus goede service zorgen wij ook voor zekerheid voor uw portemonnee door scherpe prijzen. Daarom kunt u altijd op ons vertrouwen. De slotenmaker van Jackey in Almere staat dag en nacht voor u klaar.

Voor alle reparaties, vragen ook producten van de bekende (en minder bekende) merken van Hang en Sluitwerk kunt u zeer zeker ook bij de Slotenmaker Almere terecht. Op deze manier kunnen we alles in eigen beheer nemen en zo tot een goede en gestroomlijnde implementatie komen van begin tot eind. Daarnaast bent u volgens de normen van politie keurmerk schuilplaatsen, antidiefstal voorzieningen, eenmalig onderhoud of het afsluiten van een regulier onderhoudscontract op de juiste plaats van opstelling aangekomen.

Inbraakonderzoek Verisure

Het kan jou ook overkomen

Het is altijd lastig! De interne sleutel en de deur vielen in het slot, de sleutel lag nog op tafel of de sleutel brak in de cilinder. U kunt de slotenmaker Almere 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruiken om u te helpen bij het openen van de deur. Indien nodig vervangen wij de cilinder en / of het slot. Bij verlies van de sleutelhanger zullen we ook alle cilinders vervangen, het zal iedereen overkomen!

Ook voor schade door inbraak of poging tot inbraak kunt u bij de slotenmakers van Jackey in Almere terecht. Laat een tijdelijke “back-up of volledige reparatie” uitvoeren. We kennen een vierentwintig uurs service.

WIJ ZIJN EEN ERKEND VAKBEDRIJF DAT UITSLUITEND WERKT MET A MERKEN MET EEN KEURMERK.

Montage service

Of het nu gaat om het installeren, voorstellen of vervangen van scharnieren en sloten, sloten cilinders, het installeren en voorstellen van alarmsystemen, suggesties voor de juiste kluis of de levering ervan, gratis veiligheidscontroles, u bent bij ons aan het juiste adres en een van onze experts helpt u graag verder u. U wilt gebruik maken van onze service! Bel de slotenmaker in Almere.

Ook voor onderhoud en / of keuring van alle scharnieren en sloten bent u bij ons aan het juiste adres.

Kaart van Almere

Klik op 1 van de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over deze prachtige locatie

Almere is een stad en gemeente in de provincie Flevoland in Nederland. De stad verwelkomde haar tweehonderdduizendste inwoner in 2016 en telde in maart van 2021 tweehonderdvijf tienduizend inwoners.

Almere grenst aan Lelystad en ook aan Zeewolde. Almere is gelegen aan het Gooimeer, IJmeer en ook het Markermeer. Behalve de dijken ligt de stad twee tot vijf meter onder zeeniveau.

Almere's naam

De stad Almere heet Almere naar water. Sommige mensen zeggen dat “Almere” de naam is van “Groot Meer” in het Germaans, en het woord “louter” is een vorm van modern “Meer” in het Nederlands. Het Germaanse “ala” is nauw verwant aan ons woord “alle”

Stadsdelen van Almere:

 1. Almere Buiten
 2. Almere Hout
 3. Almere Stad
 4. Almere Haven
 5. Almere Poort
 6. Almere Pampus

Relaties van de stad Amsterdam en de stad Almere

Almere was oorspronkelijk de overloopstad van Amsterdam en Gooi. Hier wonen nog veel mensen die in Amsterdam en Het Gooi zijn geboren. Veel bewoners hebben relaties met deze gebieden (werk, amusement, sociale interacties, enz.). Het resultaat is veel verkeer (auto's, treinen) tussen Amsterdam en Het Gooi. De snelwegen en spoorwegen die de Hollandse Brug in Muiderberg en de Stichtse Brug in Huizen passeren, hebben hun capaciteitsgrenzen bereikt . Naast uitbreiding van de bestaande capaciteit voor vervoer over de weg en per spoor, wordt daarom al lang nagedacht over nieuwe aansluitingen.

Er zijn nu vergevorderde plannen om A6 uit te breiden en A10 / A9 / A1 dienovereenkomstig aan te passen. Door de schaalvergroting van Almere wordt er onderzoek gedaan naar de verdere uitbreiding van het wegennet.

Bedrijventerreinen

 • Gooisekant
 • De Steiger
 • De Vaart
 • Markerkant
 • Veluwsekant
 • Sallandsekant
 • Hogekant
 • Hollandsekant
 • Lagekant
 • De Vaart

Winkels in Almere en markten in Almere

De binnenstad van Almere Stad is het grootste winkelgebied van Almere en een van de grootste winkelcentra van Nederland. Almere Haven en ook stadsdeel Almere Buiten hebben ook volop winkelgebieden. Sinds 2006 mag de hele winkel in Almere op zondag open zijn. Hoewel niet alle winkels gebruik maken van deze dienst, zijn veel supermarkten, bouwmarkten en tuincentra elke zondag open en maken ook steeds meer kleine winkels in de nieuwe binnenstad er gebruik van. Elke laatste zondag van de maand heeft Almere een “officiële” koopzondag, waar bijna alle winkels open zijn. Het centrum van Almere Stad is uitgeroepen tot beste stadscentrum van Nederland

In de stadsdelen van Almere: Almere Stad, Almere Haven en Almere Buiten zijn er iedere week markten.

Sport in Almere

De sportvelden van Almere zijn verspreid over zeven sportparken. Er zijn acht tennisbanen, drie overdekte zwembaden, zes sportvelden en 11 sportvelden . In Almere worden diverse sportevenementen gehouden, zoals de Nederlandse triatlon. In Topsportcentrum Almere worden regelmatig sportcompetities van het hoogste niveau gehouden.

Ook in Almere wordt topsport beoefend. Zo zal het eerste elftal van Hockeyclub Almere deelnemen aan de Hoofdklasse. Almere City FC speelt sinds 2005 Eerste Divisie. Daarnaast strijden Almere'90 soft- en honkbalclub Almere, Almere Badminton Club en Squash Almere om het hoogste niveau van Nederland. De hoogste amateurvoetbalverenigingen van Almere zijn ASC Waterwijk en FC Almere. Volleybalvereniging VC Allvo speelde vroeger op het hoogste niveau van de amateurcompetitie, maar is nu actief op het tweede niveau.

SNEL EEN SLOTENMAKER NODIG IN ALMERE?

Neem direct contact op met de slotenmakers van Jackey wij helpen u bij het openmaken van uw deuren en vervangen uw sloten. Neem contact met ons op via het contact formulier of bel. De beller is sneller. 24/7 zijn wij beschikbaar en snel ter plaatsen in Almere.