Inbraakschade herstellen

Een inbraak is een enorme aantasting van de privacy, zowel in de woning of als eigenaar van een winkel of bedrijfspand. Daarnaast moet u in veel gevallen inbraakschade herstellen en zijn er vaak kostbare eigendommen ontvreemd.

Slotenmaker JacKey.nl helpt u met het herstellen van de braakschade. Als erkende slotenmaker zijn wij altijd binnen 30 minuten bij u. Waar nodig plaatsen wij dan direct een noodvoorziening. Zo kunt u snel weer veilig uw woning of bedrijfspand afsluiten.

Soorten braakschade

Bij een inbraak kunnen de volgende schades ontstaan.

  • braakschade aan ramen en kozijnen
  • braakschade aan deuren
  • braakschade aan hang- en sluitwerk
  • braakschade aan schuifpuien
  • braakschade aan vensterbanken
  • braakschade aan scharnieren

Hoe werkt inbraakschade herstel?

Onze slotenmakers voeren alle werkzaamheden altijd uit in goed overleg. Wij inspecteren dan ook eerst grondig samen met u alle geleden schade. Vervolgens voeren wij waar nodig de eerste noodreparaties uit. Zo weet u zeker dat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Wij begrijpen dat een inbraak namelijk al vervelend genoeg voor u is.

Inbraakschade, hoe werkt dat met de verzekering?

Inbraakschade herstellen valt bij de meeste verzekeringen onder Akte van Cessie. Dat betekent dat u contact op kunt nemen met de verzekering, terwijl wij de schade al voor u herstellen. De verzekeringsmaatschappij doet de betaling dan rechtstreeks aan ons. Zo worden alle zorgen bij u uit handen genomen.

Wel is het belangrijk altijd aangifte van een inbraak bij de Politie te doen. Dit zal uw verzekering ook van u verlangen. Het maakt daarbij niet uit of het een huurwoning of koopwoning betreft. De foto’s van de braakschade kunt u dan bij de aangifte voegen, waarna alles voor u afgewikkeld wordt.

24 Uur inbraakschade herstel

Zoals u ziet, slotenmaker JacKey.nl herstelt de braakschade aan uw woning 24 uur per dag. Wij zelfs altijd binnen 30 minuten bij u, ook ’s nachts. Neem gerust nu nog telefonisch contact met ons op, of vraag een offerte aan via onze slotenmaker contact pagina.

Plaats een reactie