Eenvoudig inbraakpreventie in Lelystad

Inbraakpreventie bestaat uit het zo lastig mogelijk maken voor inbrekers om uw woning, winkelpand of ander bedrijfspand binnen te komen. En we willen allemaal dat zelfde veilige gevoel. Nu Nederland al jaren in de top 15 van meeste inbraken staat is inbraakbeveiliging dan ook een hot topic geworden. Wij adviseren u dan ook aan de hand van onze tips nog eens kritisch naar de inbraakpreventie maatregelen van uw huis in Lelystad te kijken.

Voor we overgaan naar de tips… Wist u overigens dat veel verzekeringsmaatschappijen korting geven op uw inboedelverzekering wanneer uw inbraakbeveiliging goed op orde is? Daarmee heeft u de kosten van de inbraakpreventie vaak al snel terug verdiend.

Inbraakpreventie tips in Lelystad

Om te beginnen raadt de verzekering altijd aan om uw huis te laten bekijken door een professional op het gebied van inbraakbeveiliging. Daarmee voorkomt u dat u teveel geld uitgeeft aan onnodige veiligheidsvoorzieningen, of dat u de verkeerde inbraakpreventie maatregelen neemt. In veel gevallen zijn er helemaal niet zo veel aanpassingen nodig om uw woning, winkelpand of bedrijfspand een stuk veiliger te maken.

Goede inbraakbeveiliging begint vaak met SKG en Politiekeurmerk gecertificeerde sloten. Dergelijke sloten zijn door een onafhankelijke organisatie getest op inbraakwerend zijn. Zo bestaan er categorieën die inbrekers enkele minuten langer buiten houden, maar ook categorieën waarbij de inbrekers in de test de sloten helemaal niet geopend kregen.

Een paar extra minuten klinkt wellicht weinig, maar wanneer u weet dat een inbreker gemiddeld 30 seconden aan een slot wil besteden om het open te breken, dan weet u dat u met dergelijke sloten zeker goed zit.

Daarnaast zijn er ook alarmsystemen verkrijgbaar en high-end camera’s die elke beweging registreren en rechtstreeks opslaan op de harde schijf. Deze camera’s worden bij voorkeur geplaatst bij enkele kritieke punten van uw woning of bedrijf.

De combinatie van inbraakpreventie maatregelen voorkomt 90% van de inbraakgevallen in Lelystad en andere Nederlandse steden.

Wij hopen dat u met bovenstaande tips een beeld heeft van de mogelijkheden. Niettemin nodigen wij u graag uit om onze expertise eens te testen. Als slotenmaker in Lelystad adviseren wij u namelijk graag over inbraakpreventie. En dat volledig kosteloos! Neem dus contact met slotenmaker JacKey.nl, wij helpen u graag!

Plaats een reactie