Slot openbreken deur


Slot openbreken deur

Sloten openbreken is dagelijkse kost voor onze slotenmakers. Als uw deur dicht gewaaid is wanneer de sleutels nog binnen op de keukentafel lagen, of als u uw sleutels bent verloren kunt u gebruik maken van de 24-uurs slotenservice. Natuurlijk zijn dit maar 2 van de vele situaties waarin u ons nodig kan hebben. U kunt ons dag en nacht bereiken op het nummer 085 – 888 7574. Dit kan 7 dagen per week. U kunt ons bellen als u hulp nodig heeft met het openen van niet alleen uw voordeurslot. Maar ook van het slot van uw achterdeur, raam, scooter of garagedeur. Ook kunnen wij ringsloten en kettingsloten voor u openen. Als u bent buitengesloten van uw huis, schieten wij u graag snel te hulp. Wij kunnen uw probleem oplossen!

Cilinderslot openbreken of uitboren

Het gebeurt ons bijna dagelijks dat wij gebeld worden door iemand met een cilinderslot, die hij of zij niet meer omgedraaid krijgt. Als dit ook uw situatie is, forceer het slot dan niet! Het kan dan namelijk gebeuren dat uw sleutel afbreekt in het slot. 8 op de 10 keer zal u de sleutel dan niet meer kunnen verwijderen. Natuurlijk kan het ook dat uw slot zodanig kapot is, dat u uw deur met geen mogelijkheid meer open krijgt. Als u dit toch gebeurt is, kan de slotenmaker het slot uitboren. Het kan soms ook zo zijn dat het nodig is om uw slot open te moeten breken. Als dit uw situatie betreft, kunt u het beste contact opnemen met een gepaste slotenexpert. Natuurlijk hebben wij altijd een gepaste slotenexpert voor u paraat staan. Onze slotenmakers zullen altijd voor de beste, en goedkoopste oplossing voor uw probleem kiezen. Dit is vaak het openbreken, of uitboren van een cilinderslot. Soms is het uitboren van een cilinderslot niet mogelijk, omdat cilindersloten een hinder hebben. Dit is niet iets slechts, dit is om inbrekers buiten te houden. Als dit geval is, zullen wij het slot open moeten breken. Onze slotenmakers kunnen zonder sleutel, uw cilinder toch verwijderen.

Penslot openbreken

Als uw penslot kapot is , of als u uw pensleutel kwijt bent kan u denken dat dat een heel groot probleem is. Dit snappen wij, maar u hoeft zich geen zorgen te maken. Pensloten openbreken kan een hele klus zijn. Dit gaat vaak met veel geweld en kracht. Bij onze slotenmakers is dit echter niet het geval. Onze slotenmakers zijn heel ervaren. Pensloten openbreken doen zij dan ook bijna dagelijks. Buiten dat onze slotenmakers ervaren zijn, maken zij ook alleen maar gebruik van de beste materialen. Door het geavanceerde gereedschap kunnen wij er voor zorgen dat u deur helemaal in tact blijft.

Buitengesloten of sleutel kwijt

Er zijn verschillende, vervelende situaties te bedenken waarin u zichzelf buitengesloten heeft. Het is natuurlijk heel vervelend om uw eigen huis niet meer in te komen. Misschien heeft u uw sleutels verloren, of heeft u deze kunnen nog binnen liggen. U heeft natuurlijk nog genoeg dingen te doen, en buiten op de stoep zitten is er waarschijnlijk niet een van. Het komt ook vaak voor dat men de sleutels aan de binnenkant van de deur laat zitten. Dit is voor u ten eerste een opluchting, want u sleutels zijn niet verloren geraakt. Maar daarna volgt zich een probleem. Want hoe gaat u nou ooit uw huis binnenkomen? Ook in deze situatie is het verstandig om een slotenmaker te bellen. Onze slotenmakers kunnen uw deur openen, zonder een sleutel te gebruiken. Het enige wat u hoeft te doen, is ons even te bellen op het volgende nummer: 085 – 888 7574. Wij staan binnen 30 minuten bij u op de stoep om u te helpen.

Slot opengebroken, wat nu?

Soms is het voor ons noodzakelijk om uw slot open te breken of te verwijderen. Dit is vervelend. Maar af en toe wel de enige manier voor u, om weer veilig uw huis binnen te komen. Het is alleen wel zo, dat wanneer uw slot is opengebroken, dan wel verwijderd is, uw deur niet meer goed is beveiligd. Het is dan belangrijk om uw sloten te laten vervangen. Natuurlijk zijn wij voorzien van de beste kwaliteit sloten. Na wij de deur voor u opengebroken hebben, plaatsen wij graag een nieuw slot om de schade te herstellen. Geen reden voor paniek dus. Onze slotenmakers nemen sloten in alle soorten en maten met zich mee. Onze slotenmakers hebben naast de juiste materialen ook jaren lange ervaring. Dit is precies de reden dat onze slotenmakers nauwkeurig werk leveren, en buitengewoon goede service bieden.

Dag- en nacht slotenservice

Dag en nacht slotenservice is bij ons ook écht dag en nacht service. Wij zijn elke dag, de hele dag bereikbaar. Ook op zon- en feestdagen. Het is natuurlijk heel vervelend als u midden in de nacht voor een dichte deur staat, die u niet meer open krijgt. Misschien bent u uw sleutels verloren, of zijn deze gestolen. Dit is natuurlijk heel vervelend, maar onze slotenmakers krijgen alle dichte deuren open. Wanneer u ons belt staan wij binnen 30 minuten bij u voor de deur. Voor ons is het openbreken van deuren dagelijkse kost, en wij doen dit dan ook snel en professioneel. Als uw sleutels echt gestolen zijn, is het verstandig om uw slot helemaal te vervangen. Dit omdat u natuurlijk niet wilt dat de geen die uw sleutels gestolen heeft, hier mee naar binnen komt. Onze slotenmakers zullen snel en goedkoop uw sloten vervangen. Wij zorgen er voor dat u een optimale inbraakpreventie heeft.

Bulgaarse methode

De Bulgaarse methode, is een methode die inbrekers gebruiken om een slot open te breken. Deze methode wordt ook wel kerntrekken genoemd. Inbrekers verwijderen uw hele slot uit uw deur, en dit binnen 40 seconden. De kerntrekmethode is snel en “effectief” maar richt wel veel schade aan. Inbrekers trekken met gereedschap uw hele cilinder er uit. Het cilindertrekken wordt de laatste tijd steeds vaker gebruikt. Dit is omdat het gereedschap dat er voor nodig is, niet heel bijzonder is. Het is natuurlijk heel vervelend om na een lange dag, of nacht thuis te komen, en uw deurslot op de grond te zien liggen. Omdat wij dit begrijpen, kunt u ons dag en nacht bereiken op de dag en nacht slotenservice. Wij zullen een van onze ervaren slotenmakers sturen om een nieuw slot te plaatsten. Ondanks dat de cilindertrekmethode zo veel schade aanricht, kunnen onze slotenmakers dit zeker herstellen. Omdat onze slotenmakers zo ervaren zijn, snappen zij dat het schrikbarend is om thuis te komen, en uw slot op de grond aan te treffen. Daarom zijn onze slotenmakers niet alleen ervaren en deskundig, maar ook empathisch.

Sleutel afgebroken in de deur, wat nu?

Het kan zijn dat uw sleutel om wat voor reden dan ook is afgebroken in uw slot. Dit is heel vervelend omdat u er zelf weinig aan kan doen. Gelukkig is dit voor onze slotenmakers een fluitje van een cent. Zij maken dit dagelijks mee, en zullen uw slot snel en vakkundig openen zonder sleutel. U kunt ons elke dag, de hele dag bereiken op onze dag en nacht service. Het enige wat u hier voor hoeft te doen is 085 – 888 7574 te bellen, en een van onze slotenmakers staat met 30 minuten bij u voor de deur.