Hang- en sluitwerk


Hang- en sluitwerk

Degelijk hang- en sluitwerk is vandaag de dag geen luxe meer, maar eerder een must. U kunt voor sleutels en sloten dan ook kiezen uit talloze soorten en maten. Elk met hun eigen mate van veiligheid. Onze deskundige slotenmakers adviseren u graag over de beste topkwaliteit sloten. Zij werken namelijk uitsluitend met sloten die het Politiekeurmerk Veilig Wonen dragen en het SKG keurmerk hebben. Het is bewezen dat door deze sloten de kans op een succesvolle inbraak met 90% procent afneemt.

Uiteraard kunnen onze deskundige slotenmakers al het hang- en sluitwerk op professionele wijze plaatsen. Zo weet u zeker dat uw woning, bedrijfspand of winkel optimaal beveiligd is tegen ongenode gasten. Daarbij geven onze slotenspecialisten altijd garantie op de montage en het installeren.

Simpele en meerpuntssluitingen

Voor zowel simpele als meerpuntssluitingen kunt u bij ons terrecht. Onze sloten deskundigen verrichten altijd alleen werkzaamheden in samenspraak met u. Zo komt u nooit voor vervelende financiële verrassingen te staan. U kunt daarbij denken aan het vervangen van hang- en sluitwerk voor poorten, ramen, luiken en deuren. Ook kunnen wij hang- en sluitwerk leveren en plaatsen voor antieke meubels of ander antiek deurbeslag.

Gerenommeerde merken waar wij mee onder andere mee werken zijn bijvoorbeeld Nemef, Buva, Ferraro, Lips, Abus, Winlock, Multilock, Omega, Hoppe, Bruynzeel, Secu, Silca, Masterlock, en vele andere kwaliteitsmerken.

Deurbeslag in elke stijl

Door de ruime keuze hoeft degelijk hang- en sluitwerk al lang niet een doorn in het oog te zijn. Tegenwoordig kunt u kiezen uit tal van stijlen zoals een retro stijl, of juist modern met rvs. Of wat dacht u van chique zwart of antiek deurbeslag uit de jaren 30? U ziet het, uw slotenmaker is van alle markten thuis om uw huis niet alleen veiliger, maar ook mooier te maken.