Deurslot vervangen


Deurslot vervangen

U wilt uw sloten vervangen. Welke reden u hier ook voor mocht hebben, voor ons is het vervangen van een slot een koud kunstje. Al onze slotenmakers beschikken over ruime ervaring in hun vak, worden voortdurend bijgeschoold in de allernieuwste technieken, vergeten ook de kennis over verouderde sloten niet, beschikken over de juiste materialen en hebben een passie voor hun vak. Vol trots kunnen we zeggen dat we al jaren achter elkaar de eretitel dragen: de snelste en betrouwbaarste slotenmaker van heel Nederland. We werken er hard voor om deze titel waardig te zijn. Sloten zijn niet alleen ons werk, het is onze passie! Ofschoon de slotenmakerbranche niet al te best bekend staat zijn uw sloten bij ons in goede handen. Dit garanderen wij u. Wij repareren sloten en vervangen oude sloten, gedateerde sloten, moderne sloten, sloten van de schuifpui of binnendeur of enkel een slotcilinder. Of het nu gaat om het repareren van inbraakschade, inbraakpreventie of vervanging van een defect of slecht werkend slot: bel ons 24-uurs servicenummer 085 – 888 7574. Wij kennen geen sluitingstijden en staan dus altijd voor u klaar. Of u ons nu belt op 2e paasdag, of oudjaarsavond, als u ons nodig heeft, zijn we er voor u.

Als u zich kunt legitimeren als eigenaar of bewoner van de koop-/huurwoning waar het om gaat dan helpt onze gedreven slotenspecialist u gedegen en snel. Geen slot kent geheimen voor ons Heeft u nog niet direct een klus, maar bent u zich aan het oriënteren op het vervangen van sloten? Ook dan staan we voor u klaar, dus aarzel niet en bel gerust voor een helder, vakkundig, betaalbaar en betrouwbaar advies voor al uw slotklussen. Slotenmaker JacKey staat voor u klaar met raad en daad.

Voordeurslot vervangen

Het slot van uw voordeur heeft veel te lijden in de loop der tijd. U staat er geen moment bij stil hoe vaak u uw slot gebruikt. U boent echt niet altijd uw sleutel schoon voor u die in het slot steekt, waarom zou u ook. Stofdeeltjes en zandkorrels weten zich makkelijk een weg te vinden in uw slot. Niet alleen veelvuldig gebruik kan lijden tot slijtage, maar ook de invloeden van weer en wind kunnen een aanslag op uw slot zijn. We kunnen ons voorstellen dat u er echt niet aan denkt om uw slot regelmatig schoon te maken en te smeren. Misschien heeft u ook geen idee welke middelen u wel, en vooral niet hiervoor mag gebruiken. Misschien moet u uw slot vervangen, omdat een vandaal iets in uw slot gepropt heeft?

Uiteraard is het van groot belang dat uw slot altijd goed werkt en betrouwbaar is. U wilt toch niet voor een gesloten deur komen te staan door een vastzittend slot? Vanzelfsprekend helpen we u ook, mocht u onverhoopt in deze vervelende situatie terecht komen, maar voorkomen is beter (en sneller) dan genezen. Om problemen en buitensluiting te voorkomen kunt u beter tijdig een slotenmaker langs laten komen voor onderhoud, reparatie of, als dit nodig is, vervanging van uw slot. Zo staat u niet voor een gesloten deur door een niet goed werkend slot.

Nog een belangrijk punt om eens bij stil te staan: de leden van het inbrekersgilde staan niet stil in hun ontwikkeling. Zij leren steeds bij en volgen de ontwikkeling van de preventieve inbraakbeveiliging ook op de voet. Mede hierom is het van groot belang dat u uw sloten en cilinders up to date houdt. U wilt er toch van verzekerd zijn dat u en uw spullen goed beveiligd zijn? Vaak is het al voldoende om inbraakwerend hang- en sluitwerk te plaatsen. Als het inbrekers teveel moeite kost om bij u in te breken dan gaan ze liever naar een ander doelwit.

Wij helpen u graag bij het plaatsen van goedgekeurd, betrouwbaar inbraak werend materiaal. De geplaatste sloten zijn van goede kwaliteit, in verschillende prijsklassen. Of u nu gaat voor een betrouwbaar instapmodel slot, of voor een hypermodern elektronisch slot: onze slotenspecialisten staan voor u klaar met raad en daad. Of het nu gaat om vervanging van een enkele cilinder, of om vervanging van meerdere sloten: bij ons bent u al jarenlang aan het juiste adres. Bel 085 – 888 7574 voor gedegen advies, voor hulp bij iedere slotenklus groot of klein en voor vlotte, vriendelijke, betrouwbare en betaalbare service met een glimlach.

Deurslot vervangen ter inbraakpreventie

Iets om eens even bij stil te staan. Wist u dat de gemiddelde inbreker slechts 2 minuten nodig heeft om uw woning binnen te dringen? Vaak volstaat het om met een kartonnetje of een pasje wat te flipperen met uw deur en hopla, uw deur is open. Ronduit schokkend! U moet er toch niet aan denken dat het zo kinderlijk eenvoudig is om uw woning binnen te dringen? U zou geen oog meer dichtdoen. Geen nood: een veilig gevoel is gewoon te koop. Wij realiseren ons heel goed dat u zich veilig wilt voelen in uw eigen woning. Bij ons bent u dan ook aan het juiste adres voor een advies betreffende inbraakpreventie. Onze specialisten worden continu bijgeschoold en zijn op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen op het beveiligings- en slotengebied. Wij helpen u graag om uw woning goed te beveiligen. Of u nu alleen uw slotcilinders wilt vervangen, of toch liever gaat voor een geavanceerd hypermodern elektronisch slot, bel ons nummer vandaag nog voor een vrijblijvend advies, passend bij uw situatie en beurs. Wij staan altijd voor u klaar! 085 – 888 7574.

Deurslot kopen en vervangen bij inbraakschade

Helaas komt het maar al te vaak voor dat we gebeld worden door een klant met een kapot slot ten gevolge van een inbraak of inbraakpoging. In het gunstige geval is alleen het slot beschadigd door de inbrekers en werkt het niet meer naar behoren. Soms gaat het om een enkel slot, maar soms ook meerdere sloten. Zeer tot onze spijt komt het ook geregeld voor dat niet alleen het slot beschadigd is, maar dat ook het huis is leeggehaald. Bel ons noodnummer 085 – 888 7574 en een van onze begripvolle medewerkers zal snel bij u ter plaatse zijn. U heeft al zorgen genoeg aan uw hoofd. Onze empathische en ervaren slotenmaker zal ervoor zorgen dat uw sloten snel naar behoren werken. Indien nodig zal hij in overleg met u besluiten om de sloten te vervangen, te repareren of alleen het cilinder te vervangen. Wij doen er alles aan om u weer een veilig gevoel te bezorgen. Terwijl u belt met de politie en/of uw verzekering, zorgt onze monteur ervoor dat u in minder dan geen tijd weer betrouwbare, goed werkende sloten heeft, zodat u weer kunt beschikken over een goede beveiliging met inbraak werende betrouwbare en goedgekeurde sloten. Wij werken uitsluitend met materialen die een SKG-keurmerk dragen.

Nieuwe deursloten plaatsen bij verhuizing

Gefeliciteerd met uw nieuwe woning! U kunt natuurlijk niet wachten om uw nieuwe huis in te richten en helemaal eigen te maken, maar…. weet u wel zeker dat de vorige bewoner alle sleutels heeft ingeleverd? Misschien heeft de vorige eigenaar wel sleutels achtergelaten bij buren of kennissen waar u geen weet van heeft. U moet er toch niet aan denken dat jan en allemaal zomaar uw woning binnen kan komen als u er niet bent? Dat diegene eens lekker tussen uw spullen snuffelt terwijl u daar geen weet van heeft? Wees gerust: we helpen u graag bij het oplossen van dit probleem.

U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om preventief uw sloten te laten vervangen. Bel ons nummer 085 – 888 7574. Wij bieden u graag een passend, helder advies, zodat u zich met een gerust hart kunt focussen op het inrichten en eigen maken van uw nieuwe woning, zonder dat er ongewenste gasten langs kunnen komen.

Deurslot vervangen kosten

Hier hebben we geen standaard antwoord op. Er bestaan immers zoveel verschillende sloten! Wilt u een inbraakwerend slot, of kiest u voor een modern elektronisch slot met keycards? Wilt u een 1-ster slot, of kiest u liever voor een 5-sterren slot? Zoveel mogelijkheden en zoveel keuzes! Wij helpen u graag bij het kiezen van de best passende opties voor u.

Uiteraard werken we alleen met betrouwbare SKG-goedgekeurde sloten, maar ook deze zijn er in diverse prijsklassen. U zult begrijpen dat het vervangen van een verouderd, vastgelopen slot meer tijd vraagt dan een moderner cilinderslot. Als u contact met ons opneemt zullen we u graag voorzien van een vrijblijvend advies voor uw klus. Samen met slotenmaker JacKey bepaalt u dan voor welke sloten u kiest, hoeveel sloten er vervangen gaan worden, welke variëteit u wilt en welke kwaliteit. Voor ieder budget en op ieder moment staan we voor u klaar, dag en nacht. Aarzel niet, maar bel 085 – 888 7574, 24-uur per dag.

Binnendeurslot

Buitendeurslot