Kerntrekken steeds populairder bij inbrekers

Inbrekers gaan al sinds jaar en dag hetzelfde te werk. Voor de meeste inbrekers werkt een simpele schroevendraaier en een breekijzer nog steeds prima. Het enige dat inbrekers nu steeds vaker gebruiken is een kerntrekker. Dat is geen prettige gedachte, want met kerntrekken zijn inbrekers binnen 30 seconden in uw huis.

Daarbij geldt dat inbrekers ook steeds brutaler worden en niet alleen maar meer kiezen voor nachtelijke avonturen. Ideaal zijn voor de inbreker de woonwijken waar zowel de man als de vrouw in het gezin werken. Zij hebben vaak dure spullen en veel gadgets die veelal open en bloot op tafel liggen. De man en de vrouw des huizes zijn vaak overdag niet thuis.

Inbrekers maken daarbij vaak dankbaar gebruik van hoge schuttingen of dichte hoge begroeiingen in de tuin waardoor ze ongezien hun werk kunnen doen. Neem daarbij in gedachten dat kerntrekken vaak volledig geruisloos kan gebeuren en uw huis is de ideale target om in te breken. Met een simpele accutol boort de inbreker de cilinder van uw slot uit. Eenmaal de schroef in de cilinder geboord, plaatst hij de kerntrekker om daarmee de cilinder uit het slot te trekken. Vervolgens hoeft de inbreker alleen een simpele zogenaamde loper te gebruiken de deur te openen.

Wapen u tegen kerntrekken op uw slot en neem vandaag nog contact op met uw slotenmaker.

Comments are closed.